Ben kendi düşüncelerimi soyleyeyim Canım. Yeni doğan pantolon uzun kol gereksiz bence zaten ev sıcak olacak. Eldiven sapka zaten setlerin içinde çıkıyor ayrı almaya gerek yok çorap kullanılmıyor zaten tüm yeni doğanlar patikli. Hastane çıkışı 2 tane fazla geldi bana. Kullanmıyorsun onun yerine 1-3 aylık setlerden kullanılır.
1-3 ay için uzun kollu sayisi fazla. Genelde kisa kollu kullaniliyor.
3-6 ay için yelek 2 tane yeterli ince ve orta kalınlıkta 1er adet.
Ayrı çorap ben hiç kullanmadım. Patikli tulumlar çorba gerek bırakmıyor.
Nevresim 2 tane yetersiz olabilir, bende 4 yane var ilk zamanlar çok sık değiştirmek zorunda kaldırım zamanlar oldu kustu, kaka taştı birde besik/ yatak altına koruyucu örtü iş görüyor gerçekten. Kakalari sıvı olunca hemencecik her yere geçiyor ve kolay çıkmıyor
Eğer canım listeyi ilk mesaja sabitleyeceksek şampuan bakım yağı gibi şeylerde marka yazmamak daha doğru olur diye düşünüyorum.
Araç gereçlerin isteğe ve duruma bağlı olarak reflu yatağı, ben yenidogandan itibaren kullanmıştım, şükür reflu hiç olmadı.
Birde listede dikkatiminceken bazıları yeni doğan bazıları 6 ay ek gıda dönemine ait. Bunlari ayirsak sadece yenindoganda ilk 0-5 aylik dönemi yazsak sonda ek gıda döneminde de ek gıda alışveriş listesini yapsak daha güzel olur diye düşünüyorum