2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya ben burç olaylarından hiç anlamam ama benim planlıydi. Gerçi ben ocak , hadi şubat doğum olur gibi planlarım tutmadı martta tuttu. Benim kızım ağustos doğumlu, yazın hamileliğin son ayları son sıkıntılıydı benim için, sıcak vs. Doğumda da yazın o sıcağı çok sorun yaşamıştım o yüzden bu kışın olsun yaza kadar hem o hem ben kendimi iyice toplarım diye düşünmüştüm. Ocak şubat niyetiydi ama mart çıktı şansımıza

Benim oğlum balik, asiri duygusal bir cocuk. simdi aileye 2.balik geliyor, gözyaşları sel olacak : D

Ya canim o kadar haklısın ki, benim eşim y.lisansi bitirdi , doktoraya girecekti ama iş yoğunluğu çocuk vs derken vakit ayiramadi. Bir müddet erteledi. O kadar çok emek hırsızı var ki onun sayesinde öğrendim, kendi adamını koymalar vs vs. Çok haklısınız gerçekten . Umarım bu üniversite içindeki haksız konuma gelenlerde bir an onc ayıklanır da gerçekten hak edenler bir yerlere gelir. sizin içinde umarım çok güzel bir akademik kariyer oluşur ve güzel yerlere gelirsiniz

Yazın son ayları geçirmek gerçekten çok zordur eminim. Hep istemişimdir kışın doğurmayı. Rastgele oldu ama gönlüme göre oldu Bir de 4-5 aylık dönemleri yaza gelecek ve o bacakları göbüşleri rahat rahat yiyebileceğiz Bi aksilik olmaz umarım ya bazen ilk haftalarda olduğumu unutup kaptırıyorum kendimi

Benim oğlum balik, asiri duygusal bir cocuk. simdi aileye 2.balik geliyor, gözyaşları sel olacak : D
Ya ne güzel denk gelmiş. Balık erkekleri çok iyi oluyor gelinin şanslı olacak Gerçi ben de burç uzmanı değilim ama hayatta en sevdiğim iki erkek balık burcu. Karnımda da erkek bebiş varsa tatlı bi tesadüf olur

Canım her şeyin başı sağlık ve moral. Erzurum'da üniversite hastanesinde yeni doğan yoğun bakım servisi var. Ve fakülte hastanelerinde daha çok hocalar ilgileniyor . Navizane tavsiyem eğer özelde doktora gidiyorsanız bir de fakultedeki bir hocadan ( fakültelerde genelde perinatolog bulunuyor) randevu almanız sizin için daha iyi olabilir . 2 doktor takibinde ilerlersiniz daha güzel olur, içiniz daha rahat eder hem.

Kuzum ben de y.lisans yapmak istiyorum bu dönem. Tam doğum martta vizelere geliyor sanırım. Mesela çocuk doğduğu zaman nasıl oluyorsun 1 hafta sonra derslere devam edebilir miyim ? Ya da finallere çalışabilir miyim? Özelde yapacağım sene kaybetme gibi lüksüm yok

Yaaaa kıyamam çocuk ağlayınca hiç kıyamıyorum ya ama aglamakta iyi birsey duygulari boşaltıyor. Bende balığım hatırlarım mesela gençlik çağlarımı (çok yaşlandım ) böyle içime atar atar herseyi kimseyi kıramaz girerdim banyoya ağlar ağlar açılır deşarj olur rahatlardım. Yine kalp kırmayı hiç sevmiyorum ama sanırım büyüdükçe kendini koruma içgüdüsü daha da bir gelişiyor hele konu çocuk olunca dilin ne kemiği ne de lafın ayarı oluyor artık
Yani işin özü büyüdükçe yavaş yavaş geçecek annesi çok hisli evlatların var her şeyle derin bağ kuruyorlar, 6.hisleri çok gelişmiş, kolay etkilenen ama çok vicdanlı çocuklar olacaklar

Kız benim önce alese girmem lazım en son 6 sene önce girdim kaç yıldır o bölüm mü bu bölüm mü kararsizligindan başvuramadım bir türlü guzelim puan da gitti boylece hala bölüm kararsızlığım devam ediyor aslında. O yüzden final vize kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilim ama doğum bir mazeret sayılmalı diye düşünüyorum. Belki yarı dönem dondurma hakkınız olabilir , tabi tecrübeli arkadaşımız Q qizemli mevzuata daha hakimdir diye düşünüp ona danışalım

Ya ben genel olarak hamile olduğumu unutuyorum foruma bakmasam hiç aklıma gelmeyecek herhalde. Hani burda heyecanla şu kadar kaldı doktor kontrolüme felan deniyor ya, o da yok bende. Doktor randevusunu takvime kaydettim kontrolden 1 gün önce bildirim gelecek, yani hiç belirti olmaması mı sebep yoksa kızımın beni çok meşgul etmesi başka bir şey düşünememem mi bilmiyorum ama aranızdaki en nötr kişi 🖐benim herhalde...

Yaz hamilesiii aman aman

Belki de ikinci çocuk olmasının etkisidir. Daha rahat bir kafa oluyordur ikinci çocukta. Bir de yoğun olmak da insana unutturur eminim. Bende de belirti yok fiziksel olarak çok rahatım ama can sıkıntım var İşim gereği şu an tatildeyim. Evde duruyorum ve çok sıkıldım gerçekten. Buraya üye olduktan sonra muhabbet etmek hoşuma gitti gerçekten uzun zamandır arkadaşmışız gibi geliyor ama kötü şeyler görünce de ufaktan bi endişe geliyor ister istemez. Çok fazla şey öğrendim hamilelikle ilgili bazen bilmese miydim diyorum

Ne bileyim canim ya duyanlar var tabi ama herkesin kide bir degil iste bekliycem bakalım kalp atisini görüyorum ama dr zayif diyor goruntuden daha hizli atmaliymis o korkuttu beni en cok hayirlisi insallah dua etmekten baska caremiz yok rabbim buyuk

Aynen canım benim ilk bebeğimde İlk zamanlar 2 hafta önceden gidiyordu diyordu doktor. Şimdi böyle olunca bende hiç kalp atışı yoktu hatta yolk kesesi deniyor sanırım o bile yoktu ama bir yanım o kadar rahat ki puset aldım aynı gün bir yanımda sonraki süreçler için endişeli oluyor arada hemen geri vitese takıyorum. Her şey olacağına varır diyorum 2 kere de aratmadan verdi Rabbim demistim O her şeyin en iyisini bilir verir inşallah

Canim kalbini ferah tut saglikla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…