2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya korkmadım desem yalan olur bi de loğusalık depresyonuna girmem umarım annemi istiyorum diye ağlayacağım şimdi Benim de eşim ve babam balık burcu. Benim bebek Koç gibi duruyor ama adet döngüm kısa olduğu için 5 gün önden gidiyor muhtemelen o da balık olacak bi terslik olmazsa. Koç olursa da anneanne Koç Güzel bi aya denk geldi ayarlasam olmazdı herhalde

Ben yüksek lisansımı yaptım doktorada ders aşamasında bir hoca iki dönem üst üste beni bıraktı danışmanıma da başarısız demiş ki bunu demesinin nedeni hepimizin hasta olduğu hastanede serum aldığımız gün bir derse katılmamış olmam derse katılım sağlamıyor demis haber vermeme rağmen 3.83 ortalamam var doktora tezi yazmaya hazir degil demis sunum bile yapamayan insanlar vardi bu grupta hepsini geçirmişler bir beni bırakmışlar ama çoğu lisans y.lisans ve doktora ytülü oldugundan kendi ogrencilerini parlatmak icin yapiyorlar ama bende gayet iyi bir okuldan mezun oldum ve eger boyle dusunceleri varsa keske bizleri almasalar hic beni kayit olayim diye her gün aradılar ben her okulumdan dereceyle mezun oldum saçma şeyler var ayni seyleri defalarda kadro alımlarında da yaptılar nitelikleri fazla olanları değil kendi öğrencilerini aldılar bende donduracaktım okulu ama komple sildircem kaydımı bana okul mu yok bir sürü ders aldım hepsinden AA BA aldım onları da saydırırım ama şuan küstüm biraz bir süre böyle devam eder dondurup donsem bu zihniyet belli diyecek ki hocami arayip yine çocukları küçük odaklanamiyor bu sefer sürem de doluyor onlar atacak ben gideyim bari havam olsun ama gelecekte bir yerde dönerim belki 1 tane dersim kaldı toplamda zaten af çıkıyor 4 5 yılda bir belki emekli olur bunlar da ytüye dönerim o zaman ama eğer bunlar emekli olmazsa başka okula başvururum daha da yüzlerini şeytan görsün inşallah

Inşallah sen iyi insanlarla karşılaşırsın ben y.lisansta da bir sorunluyla uğraşmıştım bize küfür ediyordu sürekli ondan diyorum ya akademi hep gidişattan şikayetçi ama kendileri onlardan asla farklı değil bazı arkadaşlarımın daha iyi ilerliyor ama inşallah sen iyi bir okulda iyi insanlarla yaparsın akademik çalışmalarını ve isteyen herkes kolaylıkla yapar inşallah artık bu akademik cehre değişmeli iyi insanlar kolaylikla basari saglayip bu kadrolara yerlesmeli ama nasil olacak hic bilmiyorum Allah hepimize kolaylık versin

Nolursun kendini salma. Şu an kötü bişey yok henüz. Bu belirsiz durumlarda pozitif enerji ve iyimserlik güzel sonuç verir. Seni çok iyi anlıyorum endişe duymakta haklısın ama kendini salma lütfen

Bunları aşalım da bizde normal hamileler gibi güzel zamanlardan bahsedelim inşşlah canım.

Canım bu tarz durumlarda başka bir doktora da gitmek iyi olur. Burda daha önce de benzer olay oldu bir doktor kurtaj demiş başka doktor keseyi ve bebeği sağlıklı görmüş. Bu tarz şeyler olabiliyor ek bir göz daha almak laizm

Ya ne güzel yazmışsın. Çok keyifle okudum yazıklarını. Bence sende üçüz annesi olacak enerji fazlasıyla var

Inşallah başarabilirim bazen bende korkuyorum ama sonra inanç geliyor bana da yeniden bence Mart grubu genel olarak güzel enerjisi olan bir grup herkes harika anneler olacak ben inanıyorum

Kızlar indirimler konuşulmuştu hemen diyeyim o zaman ebebekte banyo ürünlerinde %20 indirim.var

Aaaa en sevdiğim konu hem indirim hem de en sevdiğim yerde indirim ben mutlaka uğrarım oraya yarın

Ya iyi ki gelip yazmışım buraya içim rahatladı Allah razı olsun Evet her şey Allahtan inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz hep dua ediyorum

Grubumuz candır bizim dışımızda gelisen seyler icin kendimizi uzmeden mutlu anneler olarak atlatalım sureci insallah

C Caffeamericano Q qizemli üçüncü 3uz annemiz kimdi kizlar hatırlayamadım malesef ? Buldum @crazygirl35

Ben de hatırlayamamıştım ama sen bulmuşsun

Başka doktora da gittin mi canım en başından beri mi yavaştı

Beni 6+1 de çağırdı 4+5 de kese gördüm ama duymazsam diye herkese sorup duruyorum
Tahmini olarak duyacaksin diye düşünüyorum beni kese icin ayri cagirmamislardi ikisini birlikte görmüştüm oyuzden ileri bir tarihe verdiler biraz inşallah saglikla duyacaksın demektir

Oyy Allah korumuş minnoşu ben Erzurumda yaşıyorum burada bulabildiğim en iyi doktora gidiyorum ama imkanlar biraz kısıtlı beni biraz da tedirgin eden bu aslında. Normalde Ankarada yaşıyorum ama görev nedeniyle Erzurumdayız bir yıldır

Bazen cihazdan dolayı duyulmayabilir diye duymuştum bence başka bir doktora daha görünün

Bazen cihazdan dolayı duyulmayabilir diye duymuştum bence başka bir doktora daha görünün
Salı günü gittim dr normal dedi daha kucuk dedi bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi ekranda yavas atiyor dediler bilmiyorum artik hayirlisi insallah atiyor ama coxugumun kalbi inşallah guclenir

Salı günü gittim dr normal dedi daha kucuk dedi bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi ekranda yavas atiyor dediler bilmiyorum artik hayirlisi insallah atiyor ama coxugumun kalbi inşallah guclenir
2 gün küçük benim bebeğimde sizden ve ben de önceki gün gittim sadece kese var dedi. Geç döllenmis olabilir haftaya cumaya randevu aldım. Bir de daha önce gitseydn kiyslaslama yapardım büyümesiyle ilgili dedi ilk gidisimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…