- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
Yani alevli olmasa da bazen bildik, bazen degisik bir suru yemek varHiç izlemedim değişik şeyler mi var yanan meyveler falan
Ya ben kötü okuyunca üzülüyorum tabiki, iyi okuyunca da seviniyorum ama aklımda hiç acabaaaa diye başlayan endişeler oluşmuyor. Yani olussa bana ne faydası var? Daha çok zararı var diye düşünüyorum, hemen aklımdan uzaklaştırıyorum. Cahillik mutluluk diyorlar da ben o kafada hiç olamadım ya. Fazla bilgiye güvendim hep. Bilip kontrol etmek ve bunu farkında olmak bana daha huzur veriyor mesela. Tabi bu kişilik meselesi biraz da. Kimi bilmek istemez ben her ayrıntısını ıncık mıncık önemsiz detayları da bilmek isterim ki her koşula hazır olup sonradan birseyle karşılaştığımda nasıl olur yaaa! moduna düşmek yerine evet bundan sebep olmuştur diye kendimi teselli edip yola devam edeyim.Belki de ikinci çocuk olmasının etkisidir. Daha rahat bir kafa oluyordur ikinci çocukta. Bir de yoğun olmak da insana unutturur eminim. Bende de belirti yok fiziksel olarak çok rahatım ama can sıkıntım varİşim gereği şu an tatildeyim. Evde duruyorum ve çok sıkıldım gerçekten. Buraya üye olduktan sonra muhabbet etmek hoşuma gitti gerçekten uzun zamandır arkadaşmışız gibi geliyor ama kötü şeyler görünce de ufaktan bi endişe geliyor ister istemez. Çok fazla şey öğrendim hamilelikle ilgili bazen bilmese miydim diyorum
Aa evet hatırladım4 gün sonra oğlum 3 yaşına giriyor desem
Kız niye izliyorsun garezin mi var kendineKizlar Masterchef izlerken gordugu her yemegi cani ceken baska var mi?
Evet canım
İyi düşünmem lazımKız benim önce alese girmem lazımen son 6 sene önce girdim kaç yıldır o bölüm mü bu bölüm mü kararsizligindan başvuramadım bir türlü guzelim puan da gitti boylece hala bölüm kararsızlığım devam ediyor aslında. O yüzden final vize kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilim ama doğum bir mazeret sayılmalı diye düşünüyorum. Belki yarı dönem dondurma hakkınız olabilir , tabi tecrübeli arkadaşımız @qizemli mevzuata daha hakimdir diye düşünüp ona danışalım
Mide bulantısından canım hiçbir şey çekmiyor. Gün boyu mide bulantısı olurmuymuş. Hamile olduğumuza ne zaman sevineceğiz biz anlamadım. Ben de her şeyi canım çeksin istiyorum.Kizlar Masterchef izlerken gordugu her yemegi cani ceken baska var mi?
İnsallah canım aminnCanim kalbini ferah tut saglikla kucagina alirsin
Evettt :)
Ben mazallah ceker diye izlemiyorumKizlar Masterchef izlerken gordugu her yemegi cani ceken baska var mi?
Ben yazın alese girer, yılbaşı gibi başvuru yaparım diye düşünüyorum. Olursa olur olmazsa bir sene sonraya bırakırım diye aklımdan geçiyorİyi düşünmem lazımönümüzdeki sene mi başlasam yoksa çocuk 2 yaşına geldikten sonra mı bilemedim
Bence yeni başladı atımı o yüzden böyle yavaş, ferah tut canım içiniBebeği salı günü gördük duyamadik bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi haftaya carsambaya gidicem yine baska dr a
BenKizlar Masterchef izlerken gordugu her yemegi cani ceken baska var mi?
Valla ne yapayim yarismayi seviyorum, ve dedigin gibi zaten benim de izlemesem de canim hep bisiler cekiyor, o yuzden ne yapayim nefis terbiyesine de alisica mecbur diyip izliyorumK
Kız niye izliyorsun garezin mi var kendineben gündüz tv açmıyorum olaki bir yemek programına denk gelirim de canım çeker diye yani canımın çekmesi için illa izlememe gerek yok böyleeeee aklıma gelince bile kokusu burnuma tadı ağzıma geliyor o dereceee yani....
Ben de 6+3 um. Bende bulanti hic olmadi, onceki kayip gebeligimde de olmamisti. Ama tek derdiniz bulanti olsun; benimki tup bebek ve emin olun cok daha ciddi tehditler yasayan bir suru hamile var malesef. Bulantinizi sevin, onunla barisinMide bulantısından canım hiçbir şey çekmiyor. Gün boyu mide bulantısı olurmuymuş. Hamile olduğumuza ne zaman sevineceğiz biz anlamadım. Ben de her şeyi canım çeksin istiyorum.
Hamileliğin ilk günleri her şeyi canım çekiyordu. Tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum henüz. O vakitler de gelir herhalde. 6+2 deyim bu arada.
Sevindim vallahi
Kafaya takmanın üzülmenin faydası yok tabi ama insan kalbine söz geçiremiyor. Kendimi yiyip bitirmiyorum ama küçük endişeler meraklar oluyor içimde. Aslında senin kadar didiklemiyorum herşeyiYa ben kötü okuyunca üzülüyorum tabiki, iyi okuyunca da seviniyorum ama aklımda hiç acabaaaa diye başlayan endişeler oluşmuyor. Yani olussa bana ne faydası var? Daha çok zararı var diye düşünüyorum, hemen aklımdan uzaklaştırıyorum. Cahillik mutluluk diyorlar da ben o kafada hiç olamadım ya. Fazla bilgiye güvendim hep. Bilip kontrol etmek ve bunu farkında olmak bana daha huzur veriyor mesela. Tabi bu kişilik meselesi biraz da. Kimi bilmek istemez ben her ayrıntısını ıncık mıncık önemsiz detayları da bilmek isterim ki her koşula hazır olup sonradan birseyle karşılaştığımda nasıl olur yaaa! moduna düşmek yerine evet bundan sebep olmuştur diye kendimi teselli edip yola devam edeyim.
Ya en basit örnek vereyim mesela kızım ilk doğduğunda ben kızımı 4 doktora aynı anda götürdüm kaç ay( cocukla ilgili hiçbir bakım bilgisine sahip değilim) hepsinden farklı bir bilgi öğrendim ve bir müddet sonra her ay bilgisi, davranışı , cocukla ilgilenmesi beni tatmin etmeyen doktoru bıraktım tek doktordan devam ediyorum halen mesela. Bır açıklama beni tatmin etmiyorsa (genel olarak) onun kendi aklıma mantigima yatan kısmını bulmak için haftalarimi verebilirim evet biraz takıntı modunda ama öyle mesela.
Ya evet burda sohbet etmek çok iyi geliyor gerçekten. Benim ilk grubumda böyleydi çok güzel bir enerji yakalamıştikbir süre sonra aileden biri gibi oluyorsun her şeyini konuşuyorsun gün geliyor ailene anlatamadığın sıkıntını burda paylaşıyorsun rahatlıyorsun ayni süreçlerden geçince hepimiz birbirimizin halini anlıyoruz
Iste canim yapi meselesi, kimi herseyi ogrenmek ister kimi fazlasi zarar der kimi isimi gorecek kadar bileyim yeter der.Kafaya takmanın üzülmenin faydası yok tabi ama insan kalbine söz geçiremiyor. Kendimi yiyip bitirmiyorum ama küçük endişeler meraklar oluyor içimde. Aslında senin kadar didiklemiyorum herşeyibişeyi çok kurcalayınca üstüne titreyince çok sorun çıkıyor sanki hep öyle düşünürüm. Sakınan göze çöp batar misali Bakalım anneliğim nasıl olacak insanlar çok değişiyor annelik söz konusu olunca
Evet mantıklı aslında . 2 yaşından sonra işe başlarım yine okul izni vs kullanırım. Evdeyken tez fl zor olur gibi. Ama ertelemek de istemiyorumBen yazın alese girer, yılbaşı gibi başvuru yaparım diye düşünüyorum. Olursa olur olmazsa bir sene sonraya bırakırım diye aklımdan geçiyortabi hayaller ve hayatlar ne kadar örtüşür bilemem. Yeni bebis çok hareketli olur üstümden inmez o zaman mecbur ertelerim planları. Ama genel olarak 2 yaşından sonra daha rahat oluruz gibime geliyor çoğu şeyi düzene giriyor uykusu beslenmesi vs.
Burda eşi aşçı olan bir arkds vardı da aklıma o geldi şimdiYani alevli olmasa da bazen bildik, bazen degisik bir suru yemek varMesela dun aksam sekerpare yaptilar canim onu cekti, bu aksam Cin pilavi yaptilar hic yememis olmama ragmen goruntu cok hosuma gitti canim onu da cekti her aksam birsey buluyorum
8.8 LeonAa evet hatırladımemzirme sonlandirma sorumda söylemiştiniz sahi ya canım benim hafızam çok kötü bazı şeyleri çok kolay unutuyorum gerçekten yaaaa ne güzel 7 ağustos sizin oglunuzun 21 ağustos benim kızın doğum günü aralarında tam 1 yaş var hemen sorayım 2 yaş sendromu gitti mi , güzel günler yakın mı nolur güzel haberler verin
Yükseğe başlayacağımiz zaman haberleşelim de birbirimize gaz veririzEvet mantıklı aslında . 2 yaşından sonra işe başlarım yine okul izni vs kullanırım. Evdeyken tez fl zor olur gibi. Ama ertelemek de istemiyorum