- 16 Temmuz 2022
- 64
- 71
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya korkmadım desem yalan olur bi de loğusalık depresyonuna girmem umarım annemi istiyorum diye ağlayacağım şimdi Benim de eşim ve babam balık burcu. Benim bebek Koç gibi duruyor ama adet döngüm kısa olduğu için 5 gün önden gidiyor muhtemelen o da balık olacak bi terslik olmazsa. Koç olursa da anneanne Koç Güzel bi aya denk geldi ayarlasam olmazdı herhaldeDoğumdan sonra lahusa depresyonu var birde ama kimisi hiç girmiyor kimisi çok ağır yaşıyor. Ben manyakça duygularla yaşayanlardandım .
Ah ah bu duygusallık hepimizi maf ediyor. Bazen kavga sırasında ağlayasım geliyor ya kendime nasıl kızıyorum anlatamam bazen de panter gibi duygusuz kesiliyorum ne olursa olsun herhalde hormonlar mi desem bir taban yasayıp bir tavan yasiyorum sureci... şimdi çocuğumda anası gibi balık burcu olacak.
Kuzum benim aklımda akademisyenlik var. Ama önce y.lisansi halletmem lazım. Ama daha öncesinde de hangi bölümde yapmak istediğime karar vermem lazım. Birkaç yıldır karar veremiyorum bir türlü. ama hayaliniz akademisyenlikse o yoldan devam etmek daha mantikli geliyor bana
6+4 te duydum bitanemCanım kalp atışını kaç haftalık duymuştun
Nolursun kendini salma. Şu an kötü bişey yok henüz. Bu belirsiz durumlarda pozitif enerji ve iyimserlik güzel sonuç verir. Seni çok iyi anlıyorum endişe duymakta haklısın ama kendini salma lütfenCanim sıkıldı kizlar ya bugun 7+0 im dr gittik kalp atisi yine yok karindan baktilar bebek 5 mm kalp atisini goruyorum ama sesi cikmiyor dr da yavas attigini söyledi fazla umutlanma iyi olursa seviniriz dedi ne diyeyim bilmiyorum bir kaybim var bunuda kaybetmek istemiyorum
Bunları aşalım da bizde normal hamileler gibi güzel zamanlardan bahsedelim inşşlah canım.Tabi canım doktorum bazı hamilelerin sadece serum ile beslendiğini söyledi bana tuzlu ye su iç istifra et ama mutlaka su iç demişti bende tek portakal suyu içiyordum o bana çok iyi geliyordu asit olarak yüksek ama kendimi onu içtikten sonra bir müddet daha iyi hissediyordum zor günler ama arkadaşım geçicek yavaş yavaş vücudumuzda sonuçta bir insan oluşuyor kolay degil çok dertlişicez çok konuşucaz bunları aşıcaz hep beraber bunları inşallah dualarım hepimiz için
Canım bu tarz durumlarda başka bir doktora da gitmek iyi olur. Burda daha önce de benzer olay oldu bir doktor kurtaj demiş başka doktor keseyi ve bebeği sağlıklı görmüş. Bu tarz şeyler olabiliyor ek bir göz daha almak laizmCanim sıkıldı kizlar ya bugun 7+0 im dr gittik kalp atisi yine yok karindan baktilar bebek 5 mm kalp atisini goruyorum ama sesi cikmiyor dr da yavas attigini söyledi fazla umutlanma iyi olursa seviniriz dedi ne diyeyim bilmiyorum bir kaybim var bunuda kaybetmek istemiyorum
Ya ne güzel yazmışsın. Çok keyifle okudum yazıklarını. Bence sende üçüz annesi olacak enerji fazlasıyla var
Kızlar indirimler konuşulmuştu hemen diyeyim o zaman ebebekte banyo ürünlerinde %20 indirim.var
Ya iyi ki gelip yazmışım buraya içim rahatladı Allah razı olsun Evet her şey Allahtan inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz hep dua ediyorum
C Caffeamericano Q qizemli üçüncü 3uz annemiz kimdi kizlar hatırlayamadım malesef ? Buldum @crazygirl35
Başka doktora da gittin mi canım en başından beri mi yavaştıCanim sıkıldı kizlar ya bugun 7+0 im dr gittik kalp atisi yine yok karindan baktilar bebek 5 mm kalp atisini goruyorum ama sesi cikmiyor dr da yavas attigini söyledi fazla umutlanma iyi olursa seviniriz dedi ne diyeyim bilmiyorum bir kaybim var bunuda kaybetmek istemiyorum
Beni 6+1 de çağırdı 4+5 de kese gördüm ama duymazsam diye herkese sorup duruyorum6+4 te duydum bitanem
Tahmini olarak duyacaksin diye düşünüyorum beni kese icin ayri cagirmamislardi ikisini birlikte görmüştüm oyuzden ileri bir tarihe verdiler biraz inşallah saglikla duyacaksın demektirBeni 6+1 de çağırdı 4+5 de kese gördüm ama duymazsam diye herkese sorup duruyorum
Maşallah çok sevindim. Siz tam 8+0 da görmüş oldunuz değil mi? Adet periotunuz kaç günde bir oluyor genelde?Insallah Allahin izniyle olusut cnm kalbini ferah tut banada oyle dediler ben bugun gordum hayirli haberlerle insallah cnm
İnşallah yaTahmini olarak duyacaksin diye düşünüyorum beni kese icin ayri cagirmamislardi ikisini birlikte görmüştüm oyuzden ileri bir tarihe verdiler biraz inşallah saglikla duyacaksın demektir
Oyy Allah korumuş minnoşu ben Erzurumda yaşıyorum burada bulabildiğim en iyi doktora gidiyorum ama imkanlar biraz kısıtlı beni biraz da tedirgin eden bu aslında. Normalde Ankarada yaşıyorum ama görev nedeniyle Erzurumdayız bir yıldırCanım o kısımları düşünme bence, evet çoğul gebeliklwr tekil gebeliklere göre daha erken haftalarda doğabilir ama bu kötü bir durum değil ki, mesela benim arkadaşım tekil gebelik 28.haftada doğum yaptı ( normal) bebeğini bir süre yoğun bakımda kaldı ama şuan nasil afacan 3.5 yaşında şuan. Bir süre kuvozde kalabilir ama bu endişe yaratmasin sizde hepimizin bebegi kuvozde kalabilir, bu bir surec ve üstesinden geleceğiz bence çoğul ve riskli gebeliklerde dikkat edilmesi gereken şeyler var doktor tercihi ( belki ek olarak perinatolog takibi doktor disinda) , biede doğum yapılacak hastanenin donanımı yani yeni doğan yoğun bakım servisinin olması bu servis ekibinin tecrübesi vs. Benim de ilk gebeligim riskliydi ama o zamanki bilgisizlik tecrubesizlik doktor değiştirmeye cesaret edemedim. Şimdiki doktorum perinatolog fakülte hocası kendi kliniği var orda hasta bakıyor, ama doğum ve ameliyatları fakültede yapıyor. Bu gibi durumlara dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
Allah korusun doğum yapılacak hastanede yeni doğan yoğun bakım servisi yoksa bebek başka hastaneye nakil olması gerekiyor yer bulunamaması olabiliyor vs. Hiç o risklere girmek istemedim ben bu gebeligimde. Hala aklıma gelir mesela ben kızımda acil sezeryana alındım bebeğimin boynuna kordon dolanıp kalp atisi yavaşlamisti ya ters bir durum olsaydı doğum yaptığım hastanede yeni doğan servisi yok, yoğun bakım ünitesi hiç yok bırak yeni doğan yoğun bakımı normal yoğun bakım da yok. Allahtan bir aksilik çıkmadı. Ama şimdi daha tedbirliyim.
Bazen cihazdan dolayı duyulmayabilir diye duymuştum bence başka bir doktora daha görününCanim sıkıldı kizlar ya bugun 7+0 im dr gittik kalp atisi yine yok karindan baktilar bebek 5 mm kalp atisini goruyorum ama sesi cikmiyor dr da yavas attigini söyledi fazla umutlanma iyi olursa seviniriz dedi ne diyeyim bilmiyorum bir kaybim var bunuda kaybetmek istemiyorum
Salı günü gittim dr normal dedi daha kucuk dedi bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi ekranda yavas atiyor dediler bilmiyorum artik hayirlisi insallah atiyor ama coxugumun kalbi inşallah guclenirBazen cihazdan dolayı duyulmayabilir diye duymuştum bence başka bir doktora daha görünün
Bebeği salı günü gördük duyamadik bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi haftaya carsambaya gidicem yine baska dr aBaşka doktora da gittin mi canım en başından beri mi yavaştı
İnşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsinSalı günü gittim dr normal dedi daha kucuk dedi bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi ekranda yavas atiyor dediler bilmiyorum artik hayirlisi insallah atiyor ama coxugumun kalbi inşallah guclenir
Aminnn insallahİnşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin
2 gün küçük benim bebeğimde sizden ve ben de önceki gün gittim sadece kese var dedi. Geç döllenmis olabilir haftaya cumaya randevu aldım. Bir de daha önce gitseydn kiyslaslama yapardım büyümesiyle ilgili dedi ilk gidisimdi.Salı günü gittim dr normal dedi daha kucuk dedi bugun 2 dr a gittim onlarda duyamadi ekranda yavas atiyor dediler bilmiyorum artik hayirlisi insallah atiyor ama coxugumun kalbi inşallah guclenir