2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hahaha benimki de başına buyruk. İstedi mi kedi gibi gelir her yerini mnciklatir ovdurur sevdirir opturur ve öper, istemedi mi dokununca kıyamet kopar asla temas etmez iter vurur. keyfine fazlasıyla düşkün

Vallahi biraz süreçte yoruldum sanirim biraz enerji toplayıp geri dönerim bir ales puanı da benim almam lazım süresi doluyor simdininkinin bakalım ya üçüzler 2 3 yaşına gelsin ancak dönersem dönerim bende ben başak burcuyum aslında çok mantikliyimdir ama yukselenim yengeç hamileliklerimde hele beni aşırı ele geçiriyor şuan serseri mayın gibiyim herkese küsüyorum tavşan dağa küsüyor ama dağın haberi olmuyor

Doğum için kısa süreli bir mazeret izni alabilirsin belki ama sana çok iyimser yaklasmayabilirler buna şimdiden hazırlıklı ol onlara göre insanlar y.lisans doktora yapmadan çocuk bile yapmamalı 5 yaşındaki kızımı bahane ettiler işte bu sene çocugun hasta olur derse giremezsin onu bile boş karsilamayabilirler bir de doğumdan sonra ilk 40 gün bebekle annenin alışma süreci bence çok mantıklı değil ama sen sınav isini halledip kabul almak istiyorsan sene icin de doğum yapacagin için 1 sene okulu dondurabiliyorsun kayıt yaptırdıktan sonra ama benim tüm tecrübem devlet üniversitelerinde özelde kayıt dondurma süreciyle ilgili okulun yonetmeligine bakman gerekir normalde dogum mücbir sebeplerden sayiliyor devlet universitelerinde ondan kayit bile olsan ders secme haftasi suresinde kayit dondurma hakkini kullanabiliyorsun ama bence sonraki sene girmek daha mantikli bana sorarsan y.lisans yaparken kızımı doğurmuş biri olarak söylüyorum derslerim doğuma kadar bitmişti benim ama tez o kadar zor oldu ki 2 yaşındaydı kızım teslim edebildigimde o zaman bile habire hasta oldu emme problemleri yaşadık annem vardı ve baktı ama bilgisayar gören her çocuk gibi deliriyordu keşke okulu dondursaydim dedim o zaman pişman oldum yani bir de süre kısıtı koydular ya şimdi o da sorun oluyor problem çıkarsa tolerans göstermeniz bekar veya çocuksuz biri gibi değil ben engel olmak istemem ama çocuk en azından 3 yaşında olsa tez yazarken siz daha iyi olur bağımsızlığı artar diye düşünüyorum

Donem ortasında dondurma hakkini kullanabilir tabi ama ozelde dondurma islemleri nasil oluyor acaba ucret politikalarını etkileyen bir durum olur mu onu bilemiyorum ben. Bir de her okul yonetmelikleri kendine uyarliyor biraz ana maddeleri degistirmeden. Mesela pandemide bazı okullar koşulsuz kayıt dondurma hakkı verdi bazıları bu kararı onaylamadı pek enstitünün sayfasında yönetmenlik vardır indirirse orada hepsi yazar bu bilgilerin

Kizlar Masterchef izlerken gordugu her yemegi cani ceken baska var mi?

Yaa ben izleyemem izler de canım çekerse yukselenim yengeç beni ele geçirir ağlarım saatlerce

İyi düşünmem lazım önümüzdeki sene mi başlasam yoksa çocuk 2 yaşına geldikten sonra mı bilemedim

Çok da ara verme seneye başla çocuğun da senin öğrenciliğini görüp alışsın tezde kolaylık olur ama bu sene de istersen gir ben sana engel olmayayım ama akademi o kadar zor bir yer ki ne yapacakları hiç belli olmuyor sana güzellik yaparlar da diyemiyorum kötülük yaparlar rezil ederler de diyemiyorum bildiğin piyango gibi bir sey inşallah sizlere bu piyangonun en güzeli çıkar

Bu arada Ağustos annelerine selam olsun bende 27 Ağustos 'ta doğurdum kızımı evdeki herkes basak burcuydu bende kesinlikle kis bebegi istedim benimkiler biraz erken dogar sanirim kisin dogum yapmak guzel diyorlar onu tecrube edelim bir de

Evimin ve işimin yakınındaki üniversitede yapmayı istiyorum. Devlet üniversitesi ve özel üniversite var yakınımda ama devlete de girmem zor. Özelde de burslu kabul etmeleri zor yani parayla yapacağım. Ki bu durumda kalırsam okulda eşimin dilinden kurtulamam

Ben de 6+3 um. Bende bulanti hic olmadi, onceki kayip gebeligimde de olmamisti. Ama tek derdiniz bulanti olsun; benimki tup bebek ve emin olun cok daha ciddi tehditler yasayan bir suru hamile var malesef. Bulantinizi sevin, onunla barisin
Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah. Haklısınız şükür tabi ki. Bulantımı sevip onunla barışmaya çalışacağım bakalım ama küçüklüğümden beri araba tutmasından muzdarip olduğumdan mide bulantısından nefret ederim. Bakalım nasip belki alışırım belki de geçer. İnşallah

Oy küçük aslan yerim onu bence burcunun karakterinin etkisi canim :) aşırı sevgiden oldugunu sanmiyorum her cocuk sevgiden hoslanir :) benim oğlum da 4.5 yaşında, aksam babasına gider beni gidikla der, gelir beni öper kucağıma oturur ama tamamen kendi istediğinde, geceleri kosturur koltuklardan atlar tam kedi gibi hatta esim diyor bak kedi istiyordun al sana kedi diye:) büyüdükçe ilişkiniz daha iyi olacaktır o da sana sarilacaktir simdi küçük ergen onlar

Kizlar Masterchef izlerken gordugu her yemegi cani ceken baska var mi?
Keşke canım çekse zeytinle ekmekle yaşıyorum sadece meyve olarak sadece ayva. Bu saatte bile bulantıyla uyandım zor koştum midem boş yinede ağzıma geliyor ne yesem. Offf allahım offf kabus gibi yaşıyorum zamanlarımı millet çatır çatır yiyor ben yemek kokusundan tiksindim sudan tiksindim

Benimde 6.haftamda başladı bulantılarım gün boyu ama hafifti 7.haftaların ortalarında bir arttı 10+1 deyim şuan 3 haftadır yatalak gibiyim gğnnaşırı serumla besleniyorum akşama kadar baygınlık içindeyim. Herkes biliyor yaşadıklarımı buradan. Uyuyamıyorum bulantılardan. Allah sabır versin inşllah 12.haftada bıçak gibi kesilir

Ayyy ben de dün hiçbir şeyim yoktu bu sabah başladı

Ayyy ben de dün hiçbir şeyim yoktu bu sabah başladı
Allah yardımcın olsun tüm bulantısı olan arkadaşlarımın öyle zor ki 1 aydır yaşıyorum 3 haftadır yatalak gibiyim aralıksız bulantı olur mu valla benim oldu. Midesi hassas olan birisi de değilim normalde canım. Boğazına düşkün bir doğa burcuyumdur. Dün 1 bardak su içmedim ayran içebiliyorum sadece suyun kokusundan bile tiksindim. Ne zaman geçecek bilmiyorum kimisi 2 ay kimisi 5 ay kimisi doğuma kadar sürüyor genelde 3.ayda duruyormuş ama gece gündüz dua ediyorum 12.haftamda kesilsin normal insanlar gibi hayatımı yaşayayım artık

İlla ki kesilecek sabredicez işte

Doğum tarihi konusunda en şanslı biz olacağız galiba 31 Mart görünüyor ama 1-2 gün sarkacak olursa 1 Nisan eşimin doğumgünü, 3 Nisan benim doğumgünüm. İnşallah bizim günlere denk gelir. Eşim de ben de koçuz yani, bebeğimiz de koç olur inşallah

Gunaydinlar, acaba sizlerin doktoru tourch panel testi istedi mi?
Int te baktim Şu testler TORCH panelini oluşturur: Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs
Bunlar 7 haftalikken yaptirdigim kan testlerinde var ama sadece bunlar değil D vit, demir, B12 gibi vit değerleri ve tam kan sayımı ölçümleri ayrıca idrar testi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…