2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Öncelikle dr zaten söylemiş sorun olmayacağını ki çoğu zorlamadan öneriyor. Yakınlarının soylediklerine bakılırsa o yakınlarına biraz mesafeli ol çünkü çok düşünseler sni korkutacak tedirgin edecek şeyler söylemezler icleri el vermez. Ama çaycı bile ağzını açıp sni korkutacak seyler söylüyor ne demek düşerse görüşsün bardak mi bu düşünce kırılmasından ders alasın. Sn icini ferah tut. Örnek de vereyim ben spora gidiyordum ya varsa hamileysem diye 2 gun zorlamadim yürüdüm dambıl falan kaldirdim ama sonra zaten olmuyo bu ayda olmaz dedim cok tempolu kostum agir hareket yaptim makinelerle bacaklarimi gerdim falan ama cok şükür suan bisey yok. Yaklasik 8.haftadayim. sende de yüzmeden dolayi birsey olmaz zaten snn yazdığın gibi sagliksizsa o bi sekilde bırakır ama saglikliysa ne yapsan yap tutunur içini ferah tut saglikla kucaklayalim insallah

Canım kantaronu nasıl hazırlıyorsun mümkünse tarif edebilir misin ? Bir de miktar olarak az az mı sürdün ?

Her mutlu mesajina oyle seviniyorum ki tum hamileliği zor gecenlere acil sifalar versin rabbim

Akşam ben de icicem kesin bugün ilk defa cıkarttım is yerinde çok kötüydü insallah en yakın zamanda geçer

Canım ben de geçen hafta 5+3'te gittim. Haftaya gel kalp atışı demişti. Bu hafta cumaya aldım. 6+5 olacağım. Duyulur diye umuyorum ben de. Haftasıyla uyumlu ise duyuluyormuş, eğer geç döllenme vs yoksa.
güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım

Ben de pazartesi 6+5te gideceğim. Kafamda hep bu var. Bi aksilik olacak diye aklım çıkıyor. Arada kafamı dağıtıyorum sonra yine aklıma geliyor. İnşallah bi duyalım da rahatlayalım canım
beklemek gerçekten çok zor, ben de bir hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum

Yaaa Kalbim erir.. Maşallah kuzuyaa Çocuklara hiç dayanamıyorum.. Hepsi çok çok mutlu olsunlar Allah'ım inşallah Ay bir de 3 kardeş birden Bir arkadaşım tek kızı üzerine ikizlerinin 2si de kız oldu. 3 kız annesi Sizin de sanki 2 kız 1 erkek olacak gibi :) Hadi oğlana da erkek kardeş olsun 1 kız 2 erkek de olur hihiihi Hepsi aynı olmaz bence yaa... Baya bir düşük ihtimal ama kimbilir :)

Canım benim, hiçbirimiz öğrenerek dogmadik ki. Ben mesela ilk çocuk doğduğunda kucağıma almaya saçını oksamaya korkuyordum bir şey olacak diye. Aaa baktım bir süre sonra o benden daha sağlam tek elle kaldırıp takla attiriyordum resmen. çok okudum çok araştırdım birde benim çocuk doktorum çok iyi ve bilgiliydi. Nasıl gaz çıkartılır nasıl tutulur nasıl masaj yapılır nasil susturulur vs hepsini tek tek anlatıyordu yeni annelere. Ben zorunlu sezeryan yaptım mesela 1 bezini annem değiştirdi onun dışında hep kızımla ben ilgilendim herseyiyle. Anlıyorsun bir süre sonra nesi var nesi yok . Öğreniyorsun herseyi o yüzden hiç merak etme burda bir sürü tecrübeli anne var birbirimizden öğreneceğimiz cok şeyimiz var

Ay ne güzeelll Ben de beraber gitmek istiyorum Allah'ın izniyle ama ilkine değil.. Doktor sanırım biraz erken diye (6+5) buna getirmeyin dedi.. Kısmet artık sonrakinde..
Ben de pazartesi 6+5te gideceğim. Kafamda hep bu var. Bi aksilik olacak diye aklım çıkıyor. Arada kafamı dağıtıyorum sonra yine aklıma geliyor. İnşallah bi duyalım da rahatlayalım canım

güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
Çok teşekkürler kızlar Hepimiz sağlıkla geçirelim şu süreci, sağlıkla kavuşalım minnaklara yaaa

Mwrsinliyim ailem orda ben eşimin gorevinden dolayı Osmaniye'deyim sezin hanm perinatolog mu acaba

Ben de yukarılarda 2 kız 1 erkek tahmin etmiştim. Sonucu merakla bekliyorum

Tabi canım bu gibi durumlarda doktorun dediği ve çocuğun durumu önemli . Benim kızım kusmadı kussaydi bende ara verirdim muhtemelen ama kusmayinca acıya acıya devam ettim sürece. Zaten emmeyi öğrenince düzeliyor memeler ya, birde o süreçte ne iyi gelir vs hepsini öğrendik acı tecrübeyle benimde tek korkum o yara durumu şuan. Ama emzirme konusunda daha tecrubeliyiz belki tekrar olmaz diyorum..

Benimde ayvalarım geldi gelir gelmez bşr tanesini soyup yedim öyle güzel geldiği anlatamam demekki boşuna çekmemiş canım normalde herşeyi geri çıkartan ben bunu çıkartmadım :)))
Ay çok sevindim canım Hadi şifa olsun inşallah.. Böyle böyle bitsin bulantılar da..

teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci

Ay bende bir dönem ağlaya ağlaya emzirmiştim. Kabuk bağlayıp kanıyordu.. Oyy.. ne fenaydı ya.. Bana da tahin yağı iyi gelmişti. Tahin durunca üzerinde yağ birikir ya. Onu sürüp üzerine streç kapatıyordum sonraki emzirmeye kadar. Çok şükür düzelmişti ya onunla. Şimdi daha erken davranırım artık.

Hahaha arsızlığın daniskası bize ağlama nedir ya. Bosver kuzum çevrendeki insanları tanımış oldun bu vesile ile. Arana güzel bir mesafe koy hepsine. Böyle düşünen insanlar seni hayatta hep geri çeker zaten. O yüzden bosver kendine keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…