- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
kesinlikle katılıyorum Allah can verdiyse biz ne yaparsak yapalım düşmez, düşenler icin de birşeyler vesile oluyor tabi. benim annem de beni istememiş, hatta düşük olsun diye iğne yaptırmış ama düşmemişim :) çok şükür herhangi bir sakatlıgım olmadı, engelli de dogabilirdim.Ayva çekirdeği ile göğüs ucu yaralarına iyi gelen bir merhem hazırlanıyordu nasıldı hatırlamıyorum ama bakarsınız internette benim doğumda yoktu herkes bana kızmıştı neden biriktirmedin diye ben nereden bileyim
Bebeğin düşmesi ile ilgili olarak da kesinlikle isteseniz düşüremiyorsunuz kendinizi üzmeyin bu konuda annem beni istememiş hemen hamile kaldığı için hali silkeleyip koltukları çekiyormuş habire bir sey olmamış anneannem de annemi istememiş 4 cocuk üst üste olunca zorlanmış gitmiş ineğin arkasında durmuş huysuz bir inekmis anneannemi tepmiş ama annem de sağ bebek düşecekse yapacak bir şey olmuyor ama sağlam bebeği biz istesek bile düşüremeyiz yani öyle duruyor
benim doktorum havuza bile girebilirsin dedi temizliğinden eminsen eğer diye ve bir kez girdim, hatta hamile oldugumu henüz öğrenmemişken de bir kere girmiştim. önemli olan sonrasında hemen duş almak ve havuzdan sonra ıslak kalmamak. benim oglan havuza bensiz girmek istemediği icin mecburen kısa süreli girdim, yoksa havuza girmemek daha iyi tabi. denize girmenin ise hiçbir riski yok, iciniz rahat olsun CRASRP herkes konuşur ama anneler içgüdüsel olarak bebegi icin en iyisini düşünür.