2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy çok mutlu oldum ne güzel maşallah sağlıkla gelsin Haftya gittiğimde benimde 6+3 olucak inşallah Vajinal bakıcak sanırım. Çok heyecanlı
Sizinki de inşallah.. Hepimizin bebişi sağlıkla gelsiinn
Bana kese için de karından bakmıştı. Sanırım karından bakar ya.. Duymazsa belki vajinal da bakar bu sefer. İnşallah hemen duyulur gümgüm

Yo gidip talep edin uğraşmak istemiyorlar. Ben belki sma li çocuğu bile bile dünyaya getirmek istemiyorum yani. Evlenirken de böyle bir rutin yoktu ki verelim kan. Zorluk cikartirlarsa aile hekiminizi degistiriin ikizlerkadini96

Ben hemen minicik bir parça limon yiyorum iyi geliyor isterseniz bi deneyin

Randevu olmadan direk gidebiliyoruz dimi

Valla şaşırdım yani değişik geldi ordaki sistem bizim burda herşeyi yapıyorlar canım

Ay evet onu demeyi unuttum ayran da iyi geliyor tuzlu tuzlu süzme yoğurttan yapılsa daha güzel olur ekşi şöyle of canım çekti şimdi

Yaaaaa çok sevindim güzel haberlerle gelmene sağlıkla büyüsün minnoslar ekledim listeye canım

Regl tarihini 4 gun gecince kaset test yapabilirsin canim ...

Randevu olmadan direk gidebiliyoruz dimi
Evet direkt doktorun hemşiresine gidip sma icin test vermek istiyoruz diyin. Hamile olduğunuzu belirtin erken çıksın. Almazlarsa bekardan vs alıyoruz derlerse işte abim ablam il dışında aile hekimi verebileceğimi söyledi diyin alırlar

Canım başka bir doktordan ek bir görüş mü alsanız acaba bana ikinci bir görüş daha doğru gibi geldi. Tabikide tercih sizin.

Selam canım benim de döngüm 35te birdir. Geçen hafta 5+5te doktora gittim kesem adetimle uyumluydu yarın da 6+5te gidicem bakalım bebeği görebilecek miyim? Doktor kesen adetinle uyumlu deyince şaşırmıştım ben 28 günde bir olanlarla karşılaştırıp 4+5 çıkar diye düşünmüştüm. Bu şimdiki mesele :) gelelim eskiye ilk gebeliğimde senin gibi olmuştu bi doktor kürtaj dedi ama ben olmadım araştırma hastanesine gittim bebeğin daha çok küçük vajinal muayene de görülür ama gerek yok haftaya gel görürsün demişti ve gerçekten de öyle oldu kaç haftalıktım hatırlamıyorum ama 7+2 yada 7+4 gibi bişeydi bebeği gördüğümüzde

Yaaa akıllarını severim yaaa sevdirmeyen izinsiz opturmeyen biri oğlum 1 yaşında sonra.öyle bir bebek de sevesim var kiii nasıl basaracgz bakalım bizimkilerle
Bakalım doğunca nasıl olacak

Özel sektörde çalışan arkadaşlarım, işten ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Vallahi bn hakkim ne zaman baslarsa o zaman cikmayi düşünüyorum. Çok sıkıntıli bir firmamiz var daha fallzla emegimi boşa harcamalarina izin vermek istemiyorum

Canım gebelikte kalp atisi duyduğunda sağlık ocağına haber verirsin sisteme dahil eder. Ordaki hanfendi yaz sil yapmayalim derken bana meşguliyet demiş resmen.. olması gereken yapmasi yani onun görevi. İsterseniz il sağlık müdürlüğünden hemşirenizin dediklerinin doğruluğunu teyit ettirin daha sağlıklı bilgiye ulaşmış olursunuz hem.

Özel sektörde çalışan arkadaşlarım, işten ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Canim ben ilk gebeligimde 38.haftada standart doğum iznine ayrılmıştım. İşlerimle konuşup 1 yıl ücretsiz izin almıştım ama donuste sartlarda anlaşamadık işten çıkartılmıstim. 36.haftada çalışabilir raporu alırsanız 38 e kadar calisabiliyorsunuz yada 36 da çıkabiliyorsunuz o zamanda doğumdan sonra daha erken ise dönmeniz gerekiyor . 16 hafta doğum izni. Ben yasal izinin son gününe kadar çalışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…