Ayy
Aynen evet yaa.. Oğlum da çok istiyordu. Şimdi gerçek olunca da umarım hala ister.. Doktor 3 ay geçsin, riskler azalsın öyle söyleyin bence diyor. Ama sanırım kalp atışı duyulduktan sonra, inşallah, söyleyeceğiz, dayanamayacağım.. Hatta ailelerimize de söylemedik. İstiyorum ki o heyecanıyla oğlum söylesin
İnşallah o güzel günleri görelim..
Çok duygusal bir çocuk bizimki de. Hemen her şeye gözleri falan dolar... Küçüklükten beri sürekli nerede görse " ay bebekkk
" diye bize bebekleri gösterip durur. Hep sevmek ister.. Ne zaman olur falan diyordu. Biz de emin olamadığımız için olmayabilir belli değil vs diye geçiştirdik hep. Konusunu dahi açmıyorduk heveslendirmemek için ama şimdiye kadar hiç vazgeçmedi. En son hala mı istiyorsun falan dedim, 3 ay kadar önceydi galiba.. eveett dedi. Kız olursa ismini bile hazırladı okuduğu bir kitaptan. Bilmiyor aslında. Bildiğinden değil. Kaç yıldır ismi hazır :) Daha 4 yaşında falandı. Kardeş kardeş diyorsun erkek olursa ne olacak demiştim. "Bu sefer de kız olsun" demişti. Çok gülmüştüm yaa
O bu kadar istemese belki de niyetlenmezdik biz de. Tabi ki her şeyin hayırlısı. Kimi kardeşler var, araları bozuk vs.. Hayat ne gösterir bilinmez ama.. Allah'ın izniyle inşallah hepimiz için birbiriyle arkadaş, yoldaş olacak kardeşler olurlar
Çok güzel abiler olurlar inşallah