2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Fitili kullanırken mikrop kapma ihtimali olabilir mi? Bir doktorunuza danışın mutlaka..

Son düzenleme:
Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor Allah bulantısı olanların yardımcısı olsun gerçekten çok zor hiç mutlu olamıyor insan hamileliğine sevinemiyorsın bile hastalıkla yaşıyor gibiyim hayattan soğudum
Kiyamam geçeceğine inan lutfen cunku neye inanirsan olur az kaldi diye düşün cunku az kaldi hemde cok az

Kızlar ne olur bişey söyleyin 5.5 haftalıkta karından görünmemesi vajinal den kese gözükmesi normalmi
Canım benim endişelenme çok normalllll. Makina kalitesi etkili burda. Vajinal yakaladiysa bir kaç hafta sonra karından da yakalar. Makina ne kadar kalitesiyle o kadar erken ve net görüntü sağlar.
Benim doktorum makinesi çok kaliteli biraz fazla yani. Mesela 4+0 da karından yakaladı keseyi ve çok çok net görüntü verdi bana. 10 gün sonra kalp atisi için çağırdı yazlikta olacagimdan gidemedim 7+1 de gittim yine cok çok net görüntü sagladi makina . Tamamen makina kalitesi lütfen endişe etmeyin strese sokmayın kendinizi.

Benim 8+0 ben ilkinde de şimdiki süreçte de saç boyamayı düşünmüyorum ne olur neo lmaz sonradan pişman olmaktan iyidir diye düşünüyorum.

Ay valla teşekkür ederim korkuyodum 10 gün sonra gel kalp atışını duymak zorundayız diyince de bi terslik var sandım

Ya ben önceden de sık tuvalete çıkan biriydim o yüzden bu durumla ilgili bi değişiklik gözlemlemedim Bakalım yarın başka bir doktora daha göstereceğim test sonuçlarımı o enfeksiyon var derse sanırım doktor seçimimi gözden geçirmem gerekecek

Çok zormuş insan kafayı yicek gibi oluyor neden karından göremiyo da vajinalden görüyo .10 gün sonra gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi .
Duymaniz lazım duymasanizda sorun olduğunu düşünme bekle her bebeğin gelisimi döllenme zamanı farklı

yok anamm kalsın ne kadar pahalı ya bide iki hafta sonraki kontrol ücretlimi ücretsiz mi
Ücretli tabiki ilk 3 ay 2 haftada 1 32 haftaya kadar aysa bir ondan sonrası doğuma kadar her hafta çağırıyorum dedi. Doğum için ekstra ücret alıyor. Bir de hastane için ekstra ücret verilecek. Anestezi doktoruna da ekstra.. yani bilmiyorum ailem de sağlıkçı bu kadarına gerek yok abartma biz tanıdık iyi bi doktor ayarlarız dediler de bilemedim. Ben kararsızım eşim net bu doktordan devam etmek konusunda

Keşke benimde belirtilerim kaybolsa özellikle bulantılar canım hiç ara vermeden bulanıyor bişey yemeye korkuyorum hemen bulantım başlıyor inan moralim çok bozuk 5 ve 6.haftalarda belirtilerim kayboluyor diye üzülüyordum sonra geri geliyordu. 7.haftanın ortalarında bir başladı daha da beter oldum hala da yatıyorum yatalak gibi millet ne güzel ayakta geçiriyor rahat istedikleri gibi yiyor içiyor geziyor çok imreniyorum moralim çok bozuk canım çok mutsuzum sevinemiyorum bile

Şuan kaçıncı haftadasın ? 12. Haftadan sonra azalır diyorlar inşallah azalır :/

Merhaba bende5 .5 haftalık hamileyim ama karından bakınca keseyi göremiyor vajğnal bakınca görüyor normalmi
Evet canım normal bazılarında karından da görülebiliyor ama sen hiç takılma, herkesin hamileliği bir değil. Bana da 5+5te bakacak Çarşamba, belki bana da vajinal bakar.
Kuzu sen 10 a kadar gitmiş ol, bi daha iş çıkarma kendine bence. Testleri kesin isteyecekler çünkü. 10dan sonra almıyorlar kan. Allah yardımcınız olur merak etme, bebişiniz kısmetiyle şansıyla gelsin

Ay valla teşekkür ederim korkuyodum 10 gün sonra gel kalp atışını duymak zorundayız diyince de bi terslik var sandım
Zaten görüntü olarak atisi görmüş canım. Makinadan kaynaklıdır endişelenme. Haftaya sesli olarak duyarsınız,

Şuan kaçıncı haftadasın ? 12. Haftadan sonra azalır diyorlar inşallah azalır :/
9+4 teyim ben de öyle olmasını Ümit ediyorum inşallah bulantılarım azalır hemen kaybolur daha da gelmez inşallah biran önce geçsin istiyorum okullarda açılacak kızım okula gidiyor onunla nasıl ilgilenirim bu haldeyken bilmiyorum çocuk geride kalacak şimdiden stres yapmaya başladım kuzuma da yazık yanıma geliyor sarılıyor itiyotum elimde değil kendimden bile tiksiniyorum 11 yaşında allahtan aklı eriyorda garibim ses çıkartmıyor. Kimse bana dokunsun istemiyorum direk midem bulanıyor öyle pis bi durumdayım. Allah’a dua ediyorum hu mübarek günlerde sesimizi duysun inşallah. Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali. Hızır yardımcımız olsun

Çok zormuş insan kafayı yicek gibi oluyor neden karından göremiyo da vajinalden görüyo .10 gün sonra gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi .
Canim bnde ayni seyi yasadim dr um rahmin geriye dönük dedi . yani bizim ters rahim dedigimiz durum. Bnim 6+1 de karindan gördü kalp atisida duyuldu snnde saglikla duyulacak endise etme. Dr una da daniş rahmin durumunu yani ayni olmak zorunda değil belki ultrason cihaziyla ilgilidir.

Kıyamam yaa ben de bi midem bulansa azıcık diye bekliyorum. Bunun bi ortası olsa keşke belirti olsa dert olmasa dert valla. İnşallah sen de toparlarsın bi an önce kuzum

Canım 4-5 günde bir anda enfeksiyon gelişebilir o yüzden doktor değişimi konusunda acele karar vermeyin derim, benim mesela öyle oluyor. Doktor baktı gayet normal dedi 4 -5 gün sonra bir anda enfeksiyon baslayabiliyor. Bu surecte bünyemizde genel değişikliklere alışmaya çalışıyor hormonlar değişiyor akintinin şekli yoğunluğu kokusu değişiyor olabilir yani bu tarz durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…