2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar kuaföre saç boyatmak için giden var mı? Emzirme döneminde hiç gidemicegim, şimdi gitsem diyorum ama 2-3 saat rahat sürer, o yüzden kararsız kaldım...

Sezeryan olan arkadaslarim cok zor mu sonrasi? Dikisler cok agri aci yapiyor mu? Hareket etmekte zorlaniyor musunuz? Kac gunde normale donuluyor? Dikisler ne zaman aliniyor? Ben normal dogumdan cok korkuyorum. Ama sezeryanin da sonrasindan korkuyorum. Doktorum bana birakti karari. Kararsizim. bir yardim edin bana..

Hormonlardan terleme çok olur bi süre böyle devam eder. Ama canım göğüs, kafes bölgeni koru. Orası üşürse bebekte gaz olur.
Benim de var. Uzun süredir var. Hem şeffaf akıntı hem su gibi olandan. Doktora sormuştum suyun değildir normal demişti akıntı için

Bende 1 kere gelmişti ama doktorum ara ara gelebilir demişti

Canım senin büyük ihtimalle doğum sancısı,
Doktorda önemsemediğine göre olabiliyor heralde ama bu sabah pembe/kırmızı arasından bişey gelince tedirgin oldum son haftalar böyle şeyler ürkütüyor beni

Taze anne olarak söylüyorum ki ikisinin sancısı ağrısı çok farklı ancak açılmanız oluyordur , ağrı eşiğiniz yüksektir . Gidin en azından içiniz rahat eder
Allah analı babalı büyütsün canim, sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun minigin

Arkadaşlar kuaföre saç boyatmak için giden var mı? Emzirme döneminde hiç gidemicegim, şimdi gitsem diyorum ama 2-3 saat rahat sürer, o yüzden kararsız kaldım...
Ben dip boyaya gidiyorum bu hafta tekrar gidicem doğurmadan

Aynen bnde arastirdigima göre çok heyecana kapilmadim. Zaten doğuma az kalmış olması gereken bu diye. İnsan sadece merak ediyo işte nişan mı değil mi. Doğum hikayesi anlatırken işimize yarar

Kızlar dün akşam hem süt sıtması oldum hem memeler yara oldu üşüme terleme hepsi bir arada.. eşim sabah göğüs kalkanı aldı lansinoh’un. Sizler nasıl kullanıyorsunuz yazar mısınız? Krem sürmek gerekiyor mu altına, ya da hiç çıkarmadan mı takmak lazım?

Sabah bi de ishal olmuşum, kombo oldu resmen. Rabbim sağlık afiyet versin inşallah

Felaket uykum var fakat kesintisiz uyuyabildigim max yarim saat. Ne tarafima yatsam aciyor agriyor. Gunlerdir uykumu alamiyorum, inanilmaz gerginim ne olacak bu boyle. Hic rahat uyuyabilecegim bir yol bulamiyorum ben
Bnde bu ara fena uyuyorum dün öğle uykusu akşam erken uyudum sabah 10 a kadar masallahim vardı tabi arada solum curumesin diye dönmek için uyandım sanırım son uykularım.

Çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşirsin inşallah.

Benim yaklaşık 9 dakikada bir adet sancısı giriyor karnım taş gibi oluyor 10-15 saniye sürüyor dikkate almalı mıyım geçici bir şey mi bilmiyorum çünkü nişan filan hiçbir şey yok
Nisan herkeste gelmiyormus dikkate alinan sancilar ve aciklik benim anladigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…