Ayy o nasıl muayene ilk defa duydumBu muayeneyi iki gün önce ilk defa oldum, sağ eliyle karnımı iyice aşağı itti sol eliyle de vajina içerisinden karnıma kadar itti eller resmen içerde birleştiçok canım yandı ama akıntı leke hiçbir şey olmadı
Öyle mi oluyorAcilman başlamış sanırım akıntı açılma başlayınca artıyor su değildir
Benim başından beri deli gibi akıyor ilk defa duydum bunuÖyle mi oluyorçok sürüyor mu peki doğum ve açılma arası o süreç yani doğum yakın mı oluyor bu durumda
Oyy maşallah hadi hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım onlar da küvezdeler. Büyük ihtimalle gelecek hafta çıkacaklar. Bu hafta serumları çıkacak ve ilk emzirme olayını yaşayacağız inşallah.
Gözünüz aydınMerhabalar uzun zamandır uzaktan okuyordum yazdıklarınızı. Bizim de bugün bebis geldi teyzeleri 28.02 de 38+6 3100 gr 51 cmherkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Çatı hakkında yorum yaptı açıklık yok dedi, çatı muayenesi de böyleymiş demek ki dedimAyy o nasıl muayene ilk defa duydum
Yada benim gibi paranoyak düşüncelere dalıp uyuyamayanlar....Gece yazan arkadaşlar ya benim gibi ağrı sızıdan uyumayalar ya da bebişi tarafından uyutulmayalar oluyor genelde
HayırdırYada benim gibi paranoyak düşüncelere dalıp uyuyamayanlar....
Valla benim hala geçmediAynen ya nerdeyse çıplak gezeceğim evdeBi yandan da cidden üşütmekten korkuyorum şu sonki hastalığımdan sonra.. Pijama kalmadı değiştire değiştire. Ne zaman geçecek acaba
Cumaya kavusma randevum var ya , Ben hiç kızımdan ayrı kalmadım, hiç onsuz uyumadım o da bensiz. Onun gerginliğine bağlı bir sürü kötü olasılıklar vs vs.Hayırdırbenim de kız uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum dengeler şaştı
Hayallerini kırmak istemem ama bende o ateş basmaları emzirme bitene kadar devam etmistiValla benim hala geçmedibence 40 çıkana kadar gider böyle. Ben izmirin yaz sıcağında bile böyle terledigimi bilmem bu başka bişey
Midesi alev alev olanlarda buradaGece yazan arkadaşlar ya benim gibi ağrı sızıdan uyumayalar ya da bebişi tarafından uyutulmayalar oluyor genelde
Maşallah gözün aydın taze anneSelam arkadaşlar
40+1 ile 28.02.2023 23.23 de normal doğum yaptım
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doktor bana sancin 10 dk bire dusunce hastaneye gel dedi.Benim yaklaşık 9 dakikada bir adet sancısı giriyor karnım taş gibi oluyor 10-15 saniye sürüyor dikkate almalı mıyım geçici bir şey mi bilmiyorum çünkü nişan filan hiçbir şey yok
Ama dayanılmayacak bir sancı değil adet ağrısı gibiDoktor bana sancin 10 dk bire dusunce hastaneye gel dedi.