2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım onlar da küvezdeler. Büyük ihtimalle gelecek hafta çıkacaklar. Bu hafta serumları çıkacak ve ilk emzirme olayını yaşayacağız inşallah.
Oyy maşallah hadi hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah

Aynen ya nerdeyse çıplak gezeceğim evde Bi yandan da cidden üşütmekten korkuyorum şu sonki hastalığımdan sonra.. Pijama kalmadı değiştire değiştire. Ne zaman geçecek acaba
Valla benim hala geçmedi bence 40 çıkana kadar gider böyle. Ben izmirin yaz sıcağında bile böyle terledigimi bilmem bu başka bişey

Hayırdır benim de kız uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum dengeler şaştı
Cumaya kavusma randevum var ya , Ben hiç kızımdan ayrı kalmadım, hiç onsuz uyumadım o da bensiz. Onun gerginliğine bağlı bir sürü kötü olasılıklar vs vs.
Valla benim hala geçmedi bence 40 çıkana kadar gider böyle. Ben izmirin yaz sıcağında bile böyle terledigimi bilmem bu başka bişey
Hayallerini kırmak istemem ama bende o ateş basmaları emzirme bitene kadar devam etmisti emzirme bitmeden yeniden hamile kalinca şuanda da hamileliğe bağlı ateş basması var.

Benim yaklaşık 9 dakikada bir adet sancısı giriyor karnım taş gibi oluyor 10-15 saniye sürüyor dikkate almalı mıyım geçici bir şey mi bilmiyorum çünkü nişan filan hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…