2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar son iki haftadır boğazıma hakim olamıyorum sabahtan yatana kadar yiyorum yatınca da sanki saat kurulmuş gibi iki defa kalkıp birmşeyler yiyorum :/ normal mi?

Kızlar günaydın 2 gün önce ortada hiç bişi yokken çok açık kahve sümüksü akıntı gelmişti nişan galiba demiştim ya dün de doktorum biraz daha sert kontrol etti sanırım biraz artarak gelmeye devam ediyordu minik minik,bu sabahta daha koyu pembemsi geldi.bu nişansa eğer böyle parça parça gelmeye devam mı ediyor değilse bir kere gelen bişeymi acaba

Bende 1 kere gelmişti ama doktorum ara ara gelebilir demişti
Canım senin büyük ihtimalle doğum sancısı,

Doğumun başlamış canın hayırlı olsun sağ salim kucağına alman nasip olsun.Kusma eşlik edebilir hazırlıklı ol.

Benim doktorda öyle yaptı

Taze anne olarak söylüyorum ki ikisinin sancısı ağrısı çok farklı ancak açılmanız oluyordur , ağrı eşiğiniz yüksektir . Gidin en azından içiniz rahat eder
Tebrik ederim doğum hikayeni bekliyoruz

Lohusalık döneminde öyle oluyor canım. Ben gece de üç dört tur kıyafet değişirdim :) ne güzel işte kilo vermene yardımcı oluyor bol su iç yeter :)

Hayırlı güzel ve kolay doğumlar

Günaydın kızlar birkac gündür giremedim c.esi günü midem bozuldu acillik oldum sonra toparladım evde işlerimi bitirmeye çalışıyorum. doğum yapan arkadaşlar olmus hayirlisi olsun, darısı bekleyen tüm arkadaşların başına sağlıkla:) bugun 39 haftalik oldum ben de son kontrolumuze geldik 3.5 kg 50 cm görünüyor bebis, bakalım doğumda kac çıkacak. Anestezi için görüşecegim birazdan, cuma kargalar uyanmadan sabah 6da hastanede olacakmışız:)

Allah analı babalı büyütsün canim, birlikte sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun inşallah

Allah analı babalı büyütsün canim, mutlu sağlıklı güzel bir ömrü olsun minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…