Çok geçmiş olsun.Yokluğun dikkatimi çekmişti.Acaba doğum mu oldu diye düşündüm.Neyseki erken gelmemiş bebeğin.Biz de haftaya perşembeye gün aldık.Sağlıklı kolay doğum olur umarım senin için.Günaydın kızlar birkac gündür giremedim c.esi günü midem bozuldu acillik oldum sonra toparladım evde işlerimi bitirmeye çalışıyorum. doğum yapan arkadaşlar olmus hayirlisi olsun, darısı bekleyen tüm arkadaşların başına sağlıkla:) bugun 39 haftalik oldum ben de son kontrolumuze geldik 3.5 kg 50 cm görünüyor bebis, bakalım doğumda kac çıkacak. Anestezi için görüşecegim birazdan, cuma kargalar uyanmadan sabah 6da hastanede olacakmışız:)
İki kere alttan muayene oldum bugün mahvoldum abartmıyorum ama çok sancılı geçti süreçBana bugün ilişki+ meme ucu uyarma+ fazla fazla egzersiz önerdi doktor
Cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Yokluğun dikkatimi çekmişti.Acaba doğum mu oldu diye düşündüm.Neyseki erken gelmemiş bebeğin.Biz de haftaya perşembeye gün aldık.Sağlıklı kolay doğum olur umarım senin için.
Cok teşekkür ederim canımBen de seni merak.edip girdim nerelerde diye yazayim derken yazmisisn canim. Gecmis olsun. Bebegine de masallah
Hayirlisi olsun canim sağlıkla kolayca gelsin inşallahİki kere alttan muayene oldum bugün mahvoldum abartmıyorum ama çok sancılı geçti süreçsancılarım çıkıyor doktor suni vermicem sancıların sıklaşınca gel dedi 1 2 cm açılma varmış kafası iyice aşağıya inmiş.
Tamam canim oyle yapayim cuma gideyim ya da yarinSsvd için erken gideceksin canım, yine de geç kalmış sayılmazsın. Ben 32. Haftada doktoru değiştirdim. Hatta eski doktoruma durumdan bahsettim, ssvd yapabilirsin ama ben yaptırmıyorum demişti. Bu konuda bilinen bir doktora gitmeye başladım 32. Hafta itibariyle.
Hiç normal yapmadığın için sana farklı alıştırmalar önerebilir, benim önceden normal doğumlarım olduğu için çok rahattı doktor
Gecen hafta gitmistim simdilik iyi sadece kalabaliktik herkes gripti şuan 2. Gripi yasiyorum ve baya kotu.oldum.oksurmekten kasik agrilarim varCok teşekkür ederim canımsen nasilsin yakın zamanda gittin mi kontrole
Özellikle istemycem çatı matı ya nedir bu kendime gelemem ben psikolojik olarakÇatı hakkında yorum yaptı açıklık yok dedi, çatı muayenesi de böyleymiş demek ki dedim
Aynen canım kararın netse bı git görüşDemi.oyle yapayim geciktirmeyeyim
Silikon göğüs ucunu ilk emzirme ile mi kullanılıyor yoksa yara olunca mı ? Yani hastane çantama akıp koymalı mıyım ?Canım geçmiş olsun. Göğsünü kurula kremi yada yağ kullaniyosan tahin kantaron sür hava alan kalkanı tak ki kıyafete bulaşmasın. Bır deminseo silikon göğüs ucu da önermişti emzirirken yara olmasını engeller. Bı süre böyle yap geçer inşallah. Bn böyle yapacağım yara olmadan önüne geçmek istiyorum.
Bnce at cantaya önce memeni emzirirsin bakarsın acılı olur hemen takarsın. Çok memnun kalmış kullananlar.Silikon göğüs ucunu ilk emzirme ile mi kullanılıyor yoksa yara olunca mı ? Yani hastane çantama akıp koymalı mıyım ?
Aynı doktora gidiyor olabilir miyizİki kere alttan muayene oldum bugün mahvoldum abartmıyorum ama çok sancılı geçti süreçsancılarım çıkıyor doktor suni vermicem sancıların sıklaşınca gel dedi 1 2 cm açılma varmış kafası iyice aşağıya inmiş.
Ohh ne kaa güzelBana bugün ilişki+ meme ucu uyarma+ fazla fazla egzersiz önerdi doktor
2 parmak hâlâ açılma, egzersiz cok çok yapicam pazartesiye kontrole çağırdı. Suni sancı vermek istemiyor şimdilik. İlk normal doğum olduğu için sezeryan yapmakta istemiyor ama bebek kilo alımı hızlanmış o sıkıntı karbonhidratı keseceğim tamamenNasılmış durumun canım?
Sen enişteye bir bak arkadaşım. Tam zamanını bulmuş sakatlanmak için. Krem, yakı falan ne bulursan artık kocanaOhh ne kaa güzelbnim adamin beli duzelirse inşallah
Muayene için ben de aynı şekilde oldum bugün çünkü zaten oradaki kemiklerim çok ağrıyor bir de üstüne o kontrol inan gidesim gelmedi. Sanırım doğuma kadar sürekli vajinal bakacakİki kere alttan muayene oldum bugün mahvoldum abartmıyorum ama çok sancılı geçti süreçsancılarım çıkıyor doktor suni vermicem sancıların sıklaşınca gel dedi 1 2 cm açılma varmış kafası iyice aşağıya inmiş.
Her gidişte yapiyolar mi bunu ya bnde çok zorlandım bı de iki parmakla mi yapiyo yoksa elini komple miİki kere alttan muayene oldum bugün mahvoldum abartmıyorum ama çok sancılı geçti süreçsancılarım çıkıyor doktor suni vermicem sancıların sıklaşınca gel dedi 1 2 cm açılma varmış kafası iyice aşağıya inmiş.
Ben de merak ediyorum bunu. Benim icin Cok korkunctu kimseyi korkutmak istemem ama cok acili oldu nedense benim kontrolum. Cogunluk rahat gecti demisti aslinda. Bunda bu kdar agri aci hissettiysem normal doguramam herhalde dayanamam ona diye dusunuyorum simdi de. Hic iyi olmadi bu.Her gidişte yapiyolar mi bunu ya bnde çok zorlandım bı de iki parmakla mi yapiyo yoksa elini komple mibn o esna hicbisey e hakim olamadım
Son 3 gitmemde hep açıklık bakıldı, sanırım doğuma kadar devamHer gidişte yapiyolar mi bunu ya bnde çok zorlandım bı de iki parmakla mi yapiyo yoksa elini komple mibn o esna hicbisey e hakim olamadım