2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun.Yokluğun dikkatimi çekmişti.Acaba doğum mu oldu diye düşündüm.Neyseki erken gelmemiş bebeğin.Biz de haftaya perşembeye gün aldık.Sağlıklı kolay doğum olur umarım senin için.

Bana bugün ilişki+ meme ucu uyarma+ fazla fazla egzersiz önerdi doktor
İki kere alttan muayene oldum bugün mahvoldum abartmıyorum ama çok sancılı geçti süreç sancılarım çıkıyor doktor suni vermicem sancıların sıklaşınca gel dedi 1 2 cm açılma varmış kafası iyice aşağıya inmiş.

Cok teşekkür ederim evet erken gelmesin ya son dakikaya kadar islerim var. Epidural istediğimi soyledim bakalim hayirlisi, genel anestezi istemiyorum bu sefer.
Sizin için de hayırlısı olsun canim, sağlıkla gelsin bebeğiniz

Hayirlisi olsun canim sağlıkla kolayca gelsin inşallah

Tamam canim oyle yapayim cuma gideyim ya da yarin

Silikon göğüs ucunu ilk emzirme ile mi kullanılıyor yoksa yara olunca mı ? Yani hastane çantama akıp koymalı mıyım ?

Aynı doktora gidiyor olabilir miyiz benimki de suni vermek istemiyorum dedi, vajina altında ağrılarım çok fazla ama doktorum bekleyeceğim diyor

Nasılmış durumun canım?
2 parmak hâlâ açılma, egzersiz cok çok yapicam pazartesiye kontrole çağırdı. Suni sancı vermek istemiyor şimdilik. İlk normal doğum olduğu için sezeryan yapmakta istemiyor ama bebek kilo alımı hızlanmış o sıkıntı karbonhidratı keseceğim tamamen

Muayene için ben de aynı şekilde oldum bugün çünkü zaten oradaki kemiklerim çok ağrıyor bir de üstüne o kontrol inan gidesim gelmedi. Sanırım doğuma kadar sürekli vajinal bakacak

Her gidişte yapiyolar mi bunu ya bnde çok zorlandım bı de iki parmakla mi yapiyo yoksa elini komple mi bn o esna hicbisey e hakim olamadım

Her gidişte yapiyolar mi bunu ya bnde çok zorlandım bı de iki parmakla mi yapiyo yoksa elini komple mi bn o esna hicbisey e hakim olamadım
Ben de merak ediyorum bunu. Benim icin Cok korkunctu kimseyi korkutmak istemem ama cok acili oldu nedense benim kontrolum. Cogunluk rahat gecti demisti aslinda. Bunda bu kdar agri aci hissettiysem normal doguramam herhalde dayanamam ona diye dusunuyorum simdi de. Hic iyi olmadi bu.

Rande B beyazkelebeksiyahlale

Kizlar benim göğüs ucu hikayem şöyle merak edenler için de detaylı yaziyorum.

İlk emzirmeyi çıplak yaptım uç falan takmadım. Ama her emzirmeden sonra lansinoh sürüp, silikon göğüs kalkanimi taktim ki kiyafetle memem temas etmesin iyice tahriş olmasın.

2. Gün hassasiyet başladı göğüslerimde canım çok acımaya başlayınca silikon göğüs ucu takarak emzirmeye başladım. Benimki de 2 no ucu biraz uzun ama bebek emip sütü alabiliyordu sorun yaşamadık.

Yine aynı şekilde krem+kalkan/bazen memelyn balmumu şeklinde devam ettim ama 4. Gün artık acı olayi biraz daha artinca kantoron yağını makyaj pamuğuna döküp göğüs uçlarıma kapadım her emzirmeden önce suyla silip öyle emzirdik ve 1 günde tüm acımı geçirdi o günden sonra bi daha krem sürmedim 3-4 gün kantoron kullandim ve şuan hiç bişey kullanmiyorum sadece kalkan ile devam ediyorum. Şükür ağrı/sızı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…