- 30 Ağustos 2012
- 1.646
- 1.226
Taze anne olarak söylüyorum ki ikisinin sancısı ağrısı çok farklı ancak açılmanız oluyordur , ağrı eşiğiniz yüksektir . Gidin en azından içiniz rahat ederAma dayanılmayacak bir sancı değil adet ağrısı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze anne olarak söylüyorum ki ikisinin sancısı ağrısı çok farklı ancak açılmanız oluyordur , ağrı eşiğiniz yüksektir . Gidin en azından içiniz rahat ederAma dayanılmayacak bir sancı değil adet ağrısı gibi
Nasıl geçti doğum çok sancılı mıydı? İlk defa normal doğum yapmayı düşünen anne adaylarına tavsiyen nedir :)Selam arkadaşlar
40+1 ile 28.02.2023 23.23 de normal doğum yaptım
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Şeker var mıydı? Aklıma o geldi belki sürekli kan şekeri düşüyordur diye.Kızlar son iki haftadır boğazıma hakim olamıyorum sabahtan yatana kadar yiyorum yatınca da sanki saat kurulmuş gibi iki defa kalkıp birmşeyler yiyorum :/ normal mi?
Ben de sinirlendim kalktim yataktan, kalkınca rahatladım biraz. Bu sanci değil çocuk baskı yaptıkça rahim geriliyor içerdeAma dayanılmayacak bir sancı değil adet ağrısı gibi
Yok ama sürekli tatlı şeyler yiyorum sonradan şeker mi çıktı acaba ? Bi kontrol ettireyimŞeker var mıydı? Aklıma o geldi belki sürekli kan şekeri düşüyordur diye.
Yani gebelikte acıkmak, daha sık yemek, tatlıya düşkün olmak, vs. gayet sık görülen durumlar. İlla bir şey olmasına gerek yok ama şekere dikkat etmek lazım tabii.Yok ama sürekli tatlı şeyler yiyorum sonradan şeker mi çıktı acaba ? Bi kontrol ettireyim
Az daha hunhar davranın canım hocam diyeyimBana da bizim dr hanım çok nazik heralde
Bende 1 kere gelmişti ama doktorum ara ara gelebilir demiştiKızlar günaydın 2 gün önce ortada hiç bişi yokken çok açık kahve sümüksü akıntı gelmişti nişan galiba demiştim ya dün de doktorum biraz daha sert kontrol etti sanırım biraz artarak gelmeye devam ediyordu minik minik,bu sabahta daha koyu pembemsi geldi.bu nişansa eğer böyle parça parça gelmeye devam mı ediyor değilse bir kere gelen bişeymi acaba
Canım senin büyük ihtimalle doğum sancısı,Kızlar benim sancım hala geçmedi biraz uyuyakalmışım uykudan uyandırdı şimdi açık pembe bir sıvı geldi kağıda. İshal başladı. Sancıların sıklaşmasını hem mesainin başlamasını bekliyorum
Doğumun başlamış canın hayırlı olsun sağ salim kucağına alman nasip olsun.Kusma eşlik edebilir hazırlıklı ol.Kızlar benim sancım hala geçmedi biraz uyuyakalmışım uykudan uyandırdı şimdi açık pembe bir sıvı geldi kağıda. İshal başladı. Sancıların sıklaşmasını hem mesainin başlamasını bekliyorum
Benim doktorda öyle yaptıBu muayeneyi iki gün önce ilk defa oldum, sağ eliyle karnımı iyice aşağı itti sol eliyle de vajina içerisinden karnıma kadar itti eller resmen içerde birleşti çok canım yandı ama akıntı leke hiçbir şey olmadı
Tebrik ederim doğum hikayeni bekliyoruzTaze anne olarak söylüyorum ki ikisinin sancısı ağrısı çok farklı ancak açılmanız oluyordur , ağrı eşiğiniz yüksektir . Gidin en azından içiniz rahat eder
TebriklerSelam arkadaşlar
40+1 ile 28.02.2023 23.23 de normal doğum yaptım
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Lohusalık döneminde öyle oluyor canım. Ben gece de üç dört tur kıyafet değişirdim :) ne güzel işte kilo vermene yardımcı oluyor bol su iç yeter :)Kızlar doğumdan sonra her uyuyup uyandığımda su içinde uyanmaya başladım. Böyle bir ter atmak yok sırılsıklam olmuş şekilde uyanıyorum. Neden acaba İlk günler hala antibiyotik kullanıyordum ona bağladım herhalde vücudumdaki enfeksiyon hala atılıyor diye düşündüm ama antibiyotik biteli 2 gün oldu hala aynıyım. Ev öyle aşırı sıcak değil üstüm de ince normal pijamayla yatıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı
Hayırlı güzel ve kolay doğumlarKızlar benim sancım hala geçmedi biraz uyuyakalmışım uykudan uyandırdı şimdi açık pembe bir sıvı geldi kağıda. İshal başladı. Sancıların sıklaşmasını hem mesainin başlamasını bekliyorum
Allah analı babalı büyütsün canim, birlikte sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun inşallahMerhaba kızlar sayfaları okuyamadım herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için
Dün sabah kontrole gelmiştim 3 cm açıklık vardı 0 sancı hiç doğuracak gibi değildim. Suyu azalmış dedi Doktorum yatış verdi eve gidip eşyalarımı aldım hazırlandım (Fatma Ana eli otu vardı onu suya koyup doğum için hastaneye gittim). 12.30 gibi yatışım yapıldı. Önce lavman yapıldı sonra 13.00 de suni sancı verilip nst ye bağladılar sonra pilates topunda hareket yaptım 30 dk kadar 3.30 gibi doktorum muayene geldi açıklık 5 cm ulaşmış dedi suyumu patlattı ve tekrar nst ye bağladılar. Sancılar sıklaştıkça nefes egzersizleri yaptım 4 de eşime dedim bebek geliyor hemşireyi çağır diye beni acilen doğumhane ye götürdüler ebe muayene ederken doktorum geldi güçlü 2 ıkınma sonrası 4.08 de bebeğim dünyaya geldi. Çok şükür ki hızlı ve kolay bir doğum oldu muhakkak ki her doğum zor ama Rabbim dayanma gücü veriyor. Kilomuz 3850 Gr boyu uzun ama ölçmediler kalça çıkıklığından dolayı ölçmüyoruz dediler.
Sütüm hala inmedi sürekli emziriyorum ama dinlenemedim hiç bebiş hiç uyumadı gece 1 kez mama verdiler sürekli ağladı bugün eve çıkacağım mama alacağım çocuk doktorumuz kilolu bir çocuk sürekli emzirin ama 1 hafta kadar destekleyin dedi bizim doğum hikayemiz de böyle bekleyen herkese Rabbim kolaylıklarla geçen bir doğum nasip etsin inşallah
Bu arada eşimin doğuma girmesini planlamıyorduk ama spontane gelişti ve eşimde doğuma girdi
Okuyamadığım için başka doğum yapan arkadaş var mı bilemiyorum
Allah analı babalı büyütsün canim, mutlu sağlıklı güzel bir ömrü olsun miniginÇok teşekkür ederim gece 1.30gibi sancım başladı biraz pilates topunda hareket ettim,sonra ılık bi duş aldım baktım duramıyorum ağrıdan 3.30gibi
Hastaneye gittik açılmam 4-5cm olmuş zaten 5.15de de normal doğum yaptım çok şükür.
2990gr
48cm doğdu bebeğim