Benim şuan 10. günüm annemi gönderdim dün akşam. Artık tek başımızayız, eşim de vardiyalı çalışıyor aslında çoğunlukla tek başımayım diyebilirim. Sabah kalktım çnce bebemi doyurdum sonra kendime mükellef bi kahvaltı hazırladım. Dikişlerim eskisi gibi ağrımıyor hatta parol falan içmiyorum bile hiç. Anca ters bi hareket vs yaparsam sızlama oluyor. Tabiki herkesin süreci farklı olabilir hepimiz farklı insanlarız acı eşiklerimiz farklı.. Biri daha ağır geçirebilir başkası daha hafif atlatır. Bu biraz kendini tanımakla ilgili aslında. Ben kendimi çok korkutmuştum açıkçası sonrasıyla ilgili. İlk kalkış, ilk yürüyüş vs. hepsini kolay atlattım şükürler olsun. Umarım çok çok güzel bir süreç geçirirsin sen de canım Benim dikişlerim alınmalı dikiş değil bu arada kendiliğinden düşenlerden o yüzden o konuda yorum yapamayacağım.Sezeryan olan arkadaslarim cok zor mu sonrasi? Dikisler cok agri aci yapiyor mu? Hareket etmekte zorlaniyor musunuz? Kac gunde normale donuluyor? Dikisler ne zaman aliniyor? Ben normal dogumdan cok korkuyorum. Ama sezeryanin da sonrasindan korkuyorum. Doktorum bana birakti karari. Kararsizim. bir yardim edin bana..