Cidden az kalsın marta kimse kalmayacaktı erkenci grup olduk çıktıkMart annelerine son 1 saat
Gözün aydın canımKizlaarr ben bebeğime kavuştum37+5 te aldi doktorum iri bı bebek olduğu için bugün 6 günlük olduk 22 Şubat'ta dogduk
Maşallah canım sağlıkla büyüsünKizlaarr ben bebeğime kavuştum37+5 te aldi doktorum iri bı bebek olduğu için bugün 6 günlük olduk 22 Şubat'ta dogduk
Sordum olur o önemli değil dedi,benim anladığım doktorlar için nişan önemli bi kriter değil çünkü onlar genelde rahim ağzı açıklığı,yumuşaması kısalık,suyun gelmesi,bebeğin kanala inmesi ve ritmik sancıları baz alıyorlar ben ona yordum yaniYa bn Google a yazdım bı kaç görsel var kahve pıhtı yapışkan kivamliydi bnim ve görsellere benziyo. Zaten alttan muayene sonrası beklenen bı durum galiba nişan gelmesi. Muayene bnim de çok sertti ondan olsa kan olurdu diyorum ama tabi emin de olamıyorum. Dr sana bugün bilgi vermedi dimi nisan mı değil mi
İnşallah canım sağolasınİnşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarlar inşallah
Seninde ikiz bebişlerin vardı sanırım. Onların durumu nasıl küvezdeler mi?İnşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarlar inşallah
Benim kızım martı bekliyoruz teysesi ondan gelmedi bi haftadır bu açıklıklaMart annelerine son 1 saat
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKizlaarr ben bebeğime kavuştum37+5 te aldi doktorum iri bı bebek olduğu için bugün 6 günlük olduk 22 Şubat'ta dogduk
Benn 17 gün oldu hala devam ediyor ilk günlerdeki gibi değil ama yinede çok terliyorumKızlar doğumdan sonra her uyuyup uyandığımda su içinde uyanmaya başladım. Böyle bir ter atmak yok sırılsıklam olmuş şekilde uyanıyorum. Neden acabaİlk günler hala antibiyotik kullanıyordum ona bağladım herhalde vücudumdaki enfeksiyon hala atılıyor diye düşündüm ama antibiyotik biteli 2 gün oldu hala aynıyım. Ev öyle aşırı sıcak değil üstüm de ince normal pijamayla yatıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı
Evet canım onlar da küvezdeler. Büyük ihtimalle gelecek hafta çıkacaklar. Bu hafta serumları çıkacak ve ilk emzirme olayını yaşayacağız inşallah.Seninde ikiz bebişlerin vardı sanırım. Onların durumu nasıl küvezdeler mi?
İkizlerle doğum sonrası nasıl geçiyor canım? İkizlerin bakımı zor oluyor mu?Benn 17 gün oldu hala devam ediyor ilk günlerdeki gibi değil ama yinede çok terliyorum
Biraz zorluyor, tek bebek bakımı çok kolaymış diyorum ilk kizimda oysa ki nasıl zor gelmişti. Anneler yardıma geliyor öylece idare ediyoruz, benim sütüm ikisine yetmiyor devamlı mama takviyesi yapıyoruz. Gece biri bizim yanımızda biri annemin yanında kalıyor ihtiyaç olursa ben gidip yardım ediyorum. İşte öyle böyle derken 17 gün olmuş doğum yapalıİkizlerle doğum sonrası nasıl geçiyor canım? İkizlerin bakımı zor oluyor mu?
Kuzum benim doğumdan sonra başladı hala aynı pijama bacaklarima yapışıyor resmen duş almış gibi oluyorum. Anneme onu dedim bugün hayatimda ilk kez popomdan terliyorumKızlar doğumdan sonra her uyuyup uyandığımda su içinde uyanmaya başladım. Böyle bir ter atmak yok sırılsıklam olmuş şekilde uyanıyorum. Neden acabaİlk günler hala antibiyotik kullanıyordum ona bağladım herhalde vücudumdaki enfeksiyon hala atılıyor diye düşündüm ama antibiyotik biteli 2 gün oldu hala aynıyım. Ev öyle aşırı sıcak değil üstüm de ince normal pijamayla yatıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı
Bende Bi kaç gündür bunu düşünüyordum yapsakmı acaba diyeBenimki hicbisey demedi ya bn başlasam mi ilişkiyeilişki açılmayı mi kolayslastiriyodu
Sebebi ne acaba ya terli terli üşütmekten korkuyorumBenn 17 gün oldu hala devam ediyor ilk günlerdeki gibi değil ama yinede çok terliyorum
Aynen ya nerdeyse çıplak gezeceğim evdeKuzum benim doğumdan sonra başladı hala aynı pijama bacaklarima yapışıyor resmen duş almış gibi oluyorum. Anneme onu dedim bugün hayatimda ilk kez popomdan terliyorumHormonlardan tamamen hele emzirirken ve emzirdikten sonra sanki maraton koşmuş gibi ter iniyor elimde yelpaze ile geziyorum bi yandan da giyin üşütürsün çocuk gaz olur baskıları var
Acilman başlamış sanırım akıntı açılma başlayınca artıyor su değildirKızlar bir şey soracağım sürekli akıntım var şeffaf renksiz.İç çamaşırım hep ıslak,bebeğin suyu olma ihtimali var mı?Bugün itibarıyla 37+5 oldum,bu dönemlerde böyle fazla akıntı normal mi?