2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doğumdan sonra her uyuyup uyandığımda su içinde uyanmaya başladım. Böyle bir ter atmak yok sırılsıklam olmuş şekilde uyanıyorum. Neden acaba 🤔 İlk günler hala antibiyotik kullanıyordum ona bağladım herhalde vücudumdaki enfeksiyon hala atılıyor diye düşündüm ama antibiyotik biteli 2 gün oldu hala aynıyım. Ev öyle aşırı sıcak değil üstüm de ince normal pijamayla yatıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı 😬

Ya bn Google a yazdım bı kaç görsel var kahve pıhtı yapışkan kivamliydi bnim ve görsellere benziyo. Zaten alttan muayene sonrası beklenen bı durum galiba nişan gelmesi. Muayene bnim de çok sertti ondan olsa kan olurdu diyorum ama tabi emin de olamıyorum. Dr sana bugün bilgi vermedi dimi nisan mı değil mi
Sordum olur o önemli değil dedi,benim anladığım doktorlar için nişan önemli bi kriter değil çünkü onlar genelde rahim ağzı açıklığı,yumuşaması kısalık,suyun gelmesi,bebeğin kanala inmesi ve ritmik sancıları baz alıyorlar ben ona yordum yani

Kızlar doğumdan sonra her uyuyup uyandığımda su içinde uyanmaya başladım. Böyle bir ter atmak yok sırılsıklam olmuş şekilde uyanıyorum. Neden acaba 🤔 İlk günler hala antibiyotik kullanıyordum ona bağladım herhalde vücudumdaki enfeksiyon hala atılıyor diye düşündüm ama antibiyotik biteli 2 gün oldu hala aynıyım. Ev öyle aşırı sıcak değil üstüm de ince normal pijamayla yatıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı 😬
Benn 17 gün oldu hala devam ediyor ilk günlerdeki gibi değil ama yinede çok terliyorum

Kızlar bebişlere tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracak olan var mı nelere dikkat etmek gerekiyor bilgi verebilir misiniz

İkizlerle doğum sonrası nasıl geçiyor canım? İkizlerin bakımı zor oluyor mu?
Biraz zorluyor, tek bebek bakımı çok kolaymış diyorum ilk kizimda oysa ki nasıl zor gelmişti. Anneler yardıma geliyor öylece idare ediyoruz, benim sütüm ikisine yetmiyor devamlı mama takviyesi yapıyoruz. Gece biri bizim yanımızda biri annemin yanında kalıyor ihtiyaç olursa ben gidip yardım ediyorum. İşte öyle böyle derken 17 gün olmuş doğum yapalı 💗

Kuzum benim doğumdan sonra başladı hala aynı pijama bacaklarima yapışıyor resmen duş almış gibi oluyorum. Anneme onu dedim bugün hayatimda ilk kez popomdan terliyorum 🤣 Hormonlardan tamamen hele emzirirken ve emzirdikten sonra sanki maraton koşmuş gibi ter iniyor elimde yelpaze ile geziyorum bi yandan da giyin üşütürsün çocuk gaz olur baskıları var 😪

Kızlar bir şey soracağım sürekli akıntım var şeffaf renksiz.İç çamaşırım hep ıslak,bebeğin suyu olma ihtimali var mı?Bugün itibarıyla 37+5 oldum,bu dönemlerde böyle fazla akıntı normal mi?

Kuzum benim doğumdan sonra başladı hala aynı pijama bacaklarima yapışıyor resmen duş almış gibi oluyorum. Anneme onu dedim bugün hayatimda ilk kez popomdan terliyorum 🤣 Hormonlardan tamamen hele emzirirken ve emzirdikten sonra sanki maraton koşmuş gibi ter iniyor elimde yelpaze ile geziyorum bi yandan da giyin üşütürsün çocuk gaz olur baskıları var 😪
Aynen ya nerdeyse çıplak gezeceğim evde 🤭 Bi yandan da cidden üşütmekten korkuyorum şu sonki hastalığımdan sonra.. Pijama kalmadı değiştire değiştire. Ne zaman geçecek acaba 🥴

Kızlar bir şey soracağım sürekli akıntım var şeffaf renksiz.İç çamaşırım hep ıslak,bebeğin suyu olma ihtimali var mı?Bugün itibarıyla 37+5 oldum,bu dönemlerde böyle fazla akıntı normal mi?
Acilman başlamış sanırım akıntı açılma başlayınca artıyor su değildir

X