OooSuju
İnşallah canım o kendinden çok hemsirelere guveniyor yardim eder onlar diyo
Böyle yüzüstü yatsam biri her yerimi güzelce ovsaaa keşke. O kadar ihtiyacım var ki anlatamamhayaliyle yaşıyorum resmen. Eşimle o kadar kanki olduk ki adamcağız yastığa sarılıp arkasını donup uyuyor surekli zaten her yerim ağrıyor birde ara ara ateş basıyor her yanımı hiç temas edecek havada değilim resmen
Son haftalarda hasta olman biraz kötü olmuş canım umarım en yakın zamanda toparlarsin
Ateş basmasi bende çok yaşıyorum o yüzden hasta oldum terleyip üşüdümBöyle yüzüstü yatsam biri her yerimi güzelce ovsaaa keşke. O kadar ihtiyacım var ki anlatamamhayaliyle yaşıyorum resmen. Eşimle o kadar kanki olduk ki adamcağız yastığa sarılıp arkasını donup uyuyor surekli zaten her yerim ağrıyor birde ara ara ateş basıyor her yanımı hiç temas edecek havada değilim resmen
Son haftalarda hasta olman biraz kötü olmuş canım umarım en yakın zamanda toparlarsin
Bekle biraz daha istersen devam ediyomuEvet bnimki de çok sertti tüm elini mi soktu napti canım feci yandı. İntte nişan görüntüsüne baktım benziyo da . Perşembe kontrolüm var o zamN soyliyeyyim
Hep öyle olur zaten yaFırsat ayağına gelmiş benim adamın ama sakatlanicagi tuttu
Sorma artık sinirlerim bozuluyor vallahi şimdi işe başladı da rahatladım benden beter durumdaAy seninki de miben esime kırmızı kurdela tak kafana diyorum annelere kan ağlattı resmen
Aynı Dr a gitmiş olabilir miyizBu muayeneyi iki gün önce ilk defa oldum, sağ eliyle karnımı iyice aşağı itti sol eliyle de vajina içerisinden karnıma kadar itti eller resmen içerde birleştiçok canım yandı ama akıntı leke hiçbir şey olmadı
Ben de anlamadım ama çok sinir bozucu gerçekten umarım sizinki normal olurHahaha ne oluyor acaba onlara?Bebeğin gördüğü ilgiyi mi kıskanıyorlar nedir? Bakalım benimki nasıl olacak? Doğuma eşimle gireceğiz, bakalım ayılıp bayılacak mı?
Eşim hastalanacagina ben hastalanayim vallahi nazi kaprisi hiç bitmiyor. Adam grip oluyor sanırsın ölümcül hasta ben hastayım bana dokunmayın söyle yapın böyle yapın triplerinde....Doğum haftası eşim hemoroid oldu, ama sanırsın ölümcül hastalığa tutuldu. Bir naz bir naz, halbuki başlangıç evresi yani. Sonra ayağını arı soktu, dizlerini döve döve ah bu nerden başıma geldi diye dövündü. Erkekler hastalanmasın cidden ya
Aynen şimdi de annem gelicem diye tutturdu nasi yapicaz sessizceHep öyle olur zaten yaya hastalık çıkar ya misafir gelir ya biri çağırır
Seninkini örnek olarak bu sitenin başına koymak gerek:)ne güzel ciddenŞükür kayınvalidem çok tatlıdır evde yanımda o kalcak annem 10 gün sonra gelecek annen gelince ben giderim kalabalık olmasın diyor
Aynen takipteyim 1-2 saat arayla gelmişti daha gelmediBekle biraz daha istersen devam ediyomu
Ya bn Google a yazdım bı kaç görsel var kahve pıhtı yapışkan kivamliydi bnim ve görsellere benziyo. Zaten alttan muayene sonrası beklenen bı durum galiba nişan gelmesi. Muayene bnim de çok sertti ondan olsa kan olurdu diyorum ama tabi emin de olamıyorum. Dr sana bugün bilgi vermedi dimi nisan mı değil miDoktor benimkini bi hafta önce kontrol etmişti en son dün gece geldi ilk defa tıpkı senin anlattığım gibi ben onu nişan olarak düşündüm bugün yine kontrole gittim bu defa daha sert kontrol etti hala geliyor öyle ben anlamadım bu işi
Teşekkür ederim nasıl güzel yazmışsın ne iyi geldiCanım hiç olumsuzluk yükleme kendine. Gayette güzel üstesinden gelirsiniz. Benim 2. Dogumum. Kızımda covit ortasında oldu. Hastane kimseyi kabul etmiyordu kaldı ki etseydi de ben kabul etmezdim ziyaretçi vs. Sadece eşimle ikimiz vardık. Hastanede ikimiz kaldık. Annem sadece eşim hastane dışında işi olduğunda geldi eşim geldiği gibi gitti hemen. Nüfus cüzdanı çıkartma vakti kadar öyle düşün. Eşimde bende çocuk nasıl tutulur bilmiyoruz. İnanır mısın eşim ilk kucağına aldığında elleri titriyordu. 1.90 adam iki avuç içi kadar çocuk incitirim tutamam diyordu, ama öyle güzel baktı ki gün geldi kızıma... Ben hep dedim bu çocuğa sahip olmak bizim tercihimizdi herseyiyle de biz ilgileneceğiz diye. Kızımı kimseyle paylaşamadım mesela. Herseyiyle ya ben yada eşim ilgilenmeliydi o kafa yapısına girdim sanki başkası kucağına alsa bizim kadar narin davranamazdı O'na incitirdi gibi geldi. Hastaneden çıktık eve geldik yine kimseye musade etmedim bakımı ile ilgili. Eşim izndeyken annem geldi yemek yaptı ortalığı topladı gitti. Eşim ise başlayınca eşim ise gidince annem geldi ev işi temizlik çamaşır bulaşık halletti, eşim eve gelince yemeye bile kalmadan yine evine gitti.
Ki benim çok ağrım oldu doğumdan sonra ve çok uzun süre ağrı çektim . Rahimde çok fazla varis varmış(dogumdan sonra doktorum dedi), sezeryan olurken doktor birkac varis kesmiş, iyileşmesi de çok uzun sürdü çok yoğun ağrılarım oldu mesela.
Gece her emzirmede eşimi de kaldırdım, evdeyken her alt değişimini birlikte yaptık, Eşimle ilk dusunu aldirdik.
Süt konusunda hemen gelmeyebilir canım çok normal. Hiç strese girme öncelikle, benim kziimda gelmedi mesela damla geldi sadece doğumdan birkaç saat sonra. Yine inatla emzirdim, sonra mama verdim sonra hep pompayla süt sagdim(sırf süt ihtiyacı var sinyali beyne gitsin diye) Her 2 saatte 1 aynı süreç başa döndü hep. Bestlak damla, e bebekteki promalt, pekmez+maya, tahin, dere otu vs vs. Yaptım sürekli 5.gun süt çoğaldı mamayi azalttım 1 hafta sonunda sadece emzirdim mamayi kestim üstüne buzluğa koyacağım süt bile oldu. Stres çok etkiliyor gerçekten hep sütüm olacak diye olumlu düşün.
Benim saatim belli değil cuma sabahı 8 de hastanede olun dedi doktorum sonrası artık nasıl planladı hiç bilmiyorum...
Bana doğumu tetikliyomus gibi geldi. Hatta dün açıklığa bakicam dedi sevindim dogum başlar diye.Çoğu kişi de gelmiş o akıntı muayene sonrası, acaba doğumu tetikliyor dedikleri böyle bir şey mi. Bana daha gelen giden yok ama
Erkekler bizden daha hassaslar aslındaAyy kıyamam sana destek olacağına ağlamış bide sanki kendisi kesilip biciliyoama kıskanma konusunda haklıdir bnce
Çok tatlı oluyorlar eşim işten koşarak geliyor hemen kucağına alıp konuşuyor mama yiyecekse besliyor falanBizim baba da çok duygusal, sevgi dolu. Bebişi bekliyorum, ikisini beraber görmeyi de bekliyorum. Harika bir görüntü sevgi dolu babayla bebek.
Bizimki de öyle annemler artık sinirden gülüyor kadınlara demedigini birakmadiSorma artık sinirlerim bozuluyor vallahi şimdi işe başladı da rahatladım benden beter durumda
Duzenli olmasi gerekmis, dr lar boyle söylüyor. Benim de dün belim baya şiddetli agridi, belimden karnima dogru aci yayıldı, bebek de bi yerde toplanip durdu 3-4 saat boyle oldu ama sonra geçti. Gidip gelen bi agri değildi benimki oyuzden dk tutamadim hic ordan anladim doğum sancisi olmadigini. Sanirim hazırlanıyor vücutKizlar bu dogum sancisi nasil birsey? Suan regli olacak gibi sancim var. Birde karnim surekli geriniyor sanki bebek icerde surekli beni ittiriyor gibi. Ama cok agrili degil.
Dışardan çok sertler de içerde yavru ceylanlar resmenErkekler bizden daha hassaslar aslındaBir de bizim biraz stresli geçti biliyorsun o da yüklenince iyice duygu boşalması yaşadı adamcağız
Çok tatlı oluyorlar eşim işten koşarak geliyor hemen kucağına alıp konuşuyor mama yiyecekse besliyor falanÇok farklı duygular
Bizimki de öyle annemler artık sinirden gülüyor kadınlara demedigini birakmadikayinvalidem de diyor ki napsin çocuk çok stres oldu ona da kolay değil diyor, ben de dedim aynilarini ben yapsam beni kötü gelin ilan ederdiniz dedim
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarlar inşallahYok canım henüz çıkmadılar. Hergün gidip durumlarını öğreniyor eşim. Doktor bugün gaz için biogaia istemiş