2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Ateş basmasi bende çok yaşıyorum o yüzden hasta oldum terleyip üşüdüm

Aynı Dr a gitmiş olabilir miyiz aynı şeyi yaptı bnimki dedim durun biraz durdu kendime gelemeden tekrar soktu. O değil eşim Dr la muhabbet ediyodu o sohbet le birlikte içeri girdi baktı bn acı çekiyorum kaçtı gitti

Eşim hastalanacagina ben hastalanayim vallahi nazi kaprisi hiç bitmiyor. Adam grip oluyor sanırsın ölümcül hasta ben hastayım bana dokunmayın söyle yapın böyle yapın triplerinde....
en son hasta olduğunda beni boşuyordu neymiş efendim o hasta yatarken (20'lik dişini cektirdi) ben evde telefonla konuşurken gülmüşüm(annemle konusuyordum)

Ya bn Google a yazdım bı kaç görsel var kahve pıhtı yapışkan kivamliydi bnim ve görsellere benziyo. Zaten alttan muayene sonrası beklenen bı durum galiba nişan gelmesi. Muayene bnim de çok sertti ondan olsa kan olurdu diyorum ama tabi emin de olamıyorum. Dr sana bugün bilgi vermedi dimi nisan mı değil mi

Teşekkür ederim nasıl güzel yazmışsın ne iyi geldi
Kolaylıkla geçsin inşallah

Ayy kıyamam sana destek olacağına ağlamış bide sanki kendisi kesilip biciliyo ama kıskanma konusunda haklıdir bnce
Erkekler bizden daha hassaslar aslında Bir de bizim biraz stresli geçti biliyorsun o da yüklenince iyice duygu boşalması yaşadı adamcağız
Bizim baba da çok duygusal, sevgi dolu. Bebişi bekliyorum, ikisini beraber görmeyi de bekliyorum. Harika bir görüntü sevgi dolu babayla bebek.
Çok tatlı oluyorlar eşim işten koşarak geliyor hemen kucağına alıp konuşuyor mama yiyecekse besliyor falan Çok farklı duygular
Sorma artık sinirlerim bozuluyor vallahi şimdi işe başladı da rahatladım benden beter durumda
Bizimki de öyle annemler artık sinirden gülüyor kadınlara demedigini birakmadi kayinvalidem de diyor ki napsin çocuk çok stres oldu ona da kolay değil diyor, ben de dedim aynilarini ben yapsam beni kötü gelin ilan ederdiniz dedim

Kizlar bu dogum sancisi nasil birsey? Suan regli olacak gibi sancim var. Birde karnim surekli geriniyor sanki bebek icerde surekli beni ittiriyor gibi. Ama cok agrili degil.

Kizlar bu dogum sancisi nasil birsey? Suan regli olacak gibi sancim var. Birde karnim surekli geriniyor sanki bebek icerde surekli beni ittiriyor gibi. Ama cok agrili degil.
Duzenli olmasi gerekmis, dr lar boyle söylüyor. Benim de dün belim baya şiddetli agridi, belimden karnima dogru aci yayıldı, bebek de bi yerde toplanip durdu 3-4 saat boyle oldu ama sonra geçti. Gidip gelen bi agri değildi benimki oyuzden dk tutamadim hic ordan anladim doğum sancisi olmadigini. Sanirim hazırlanıyor vücut

Dışardan çok sertler de içerde yavru ceylanlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…