- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
Benim doktor da bana yapabilir misin dedi normal doğum dedim herkes yapiyor ben neden yapamiyim ben pek emin değilim her sey normal görünüyor diyor ama belli de olmuyor. Çevremde devlette doğuran herkes normal özelde olanlar hep sezaryen. Bence sezaryen daha kolay diye uğrasmak istemiyor olabilirler. Ben de durduk yere sezaryen neden olayim devlette olsam kötü mü olur ki. Nasil bir ortam onu da bilmiyorum sanirim dogum başladiginda son dakika karar vericem buna da doktordan emin olsam normal olacagina hic bu ikilemde kalmicamAy bende daha 36 bile olmadım üstelik
Tamamiyle doktorun tutumuyla alakalı bu.benim doktorum en başında söyler benim görüşüm bu diye ama son kararı anneye bırakır.bugüne kadar yakın iki arkadaşımı daha doğurttu onlar en başından sezeryan istiyorlardı.ben hocaya bi seçimim olmadığını tıbbi gereklilik neyse onu uygulaması için güvendiğimi kararı kendisine bıraktığımı söyledim sıkıntı yoktu normal doğurdum ilkinde,şimdi yine bunu daha kolay doğurursun deyip cesaretlendiriyor ama zorunluluk olursa alır sezeryane,önceliği normal doğum özelde olmasına rağmen.