2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ejce ejce çantaya koyup kullandiklarimi yazayım sana
-düğmeli gecelik (doğum sonrası pijama istemediler kontrol olduğu için gecelik çok kurtarıcı oldu ve ben pijama hiç giymedim anca üzerim kirlenseydi öyle değiştirirdim ama yedek pijama ya da gecelik koymakta fayda var)
-çorap (doğum sonrası bende aşırı terleme oldu hala da öyle hormonal. Ama çorap giydim yine de üsütmemek için, kalin sabahlik ise hiç kullanmadim)
-depend (en az 6 adet olsun)
-saç tokası (mutlaka koy terleyince emzirirken vs lazım oluyor)
-göğüs ucu kremi
-hastaneden çıkarken de hastaneye giderken giydiklerimi giydim ben bi kazak ve hamile taytim ekstra bir şey koymadım

Süs,püs,makyaj malzemesi hiç kullanmadım eğer oda çekimi yapmayacaksan çok teferruata gerek yok taç bile takmadım ben 😅 tek derdim bi an önce taburcu olup eve geçmekti hatta doğum sonrası süslenip puslenip makyaj yapan kadınları tebrik ettim kendi kendime bende sıfır motivasyondu 😂

Bebek için mutlaka yedekli git en az 3 tane değiştirebileceğin takımın, bolca ağız mendilin, her ihtimale karşı 1 kutu maman, kaşık biberon ya da normal biberon sana kalmış, elektrikli cezve hastanede kettle yoksa su ısıtmak için gerekli,kendine atıştırmalıklar, bez en az 10 tane koy, pamuk,karton bardak, bebeği yatiracaklari küvöze sermek için müslin, kundak örtüsü ve kalın battaniye bunlar dışında olan şeyleri olduğu gibi eve geri getirdim ben

Ayy anlattığın nişan gibi canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin miniğin inşallah su gibi çok kolay doğumlarımız olsun 🙏🐣🧿 benim hiç umudum kalmadı bugün için nedense fazla iyi hissediyorum kendimi 😅🤣😅

Ahahah bu ben nasıl hızlı doğururum diye uğraşıp duruyorum 🤣😅🐣
Hahahahhaha yaaaa aynı gün doğurursak çok mutlu olucammm😍😍

Biogaia mi almıştın canım, ben de alıp koyayım kenara 😀
Evet kiymetlimiz biogaia 🥹🙏😅
Benim oğlum da da hafif sarilik baslamisti anladim zor uyandiriyordum ayakalrini gidiklayarak yuzunu falan kayinvalidem gidip gelip oh oh ne guzel.uyuyor diyordu😂Ben de bu sarilik olacak ondan dedikce bana kiziyordu ne sariliga tskmissin uyusun.Mama verme vsler. Ama hic dinlemedim.ilk bebek ama yigenlerimden cevremden duymustum.Sonra apartmanda hemsire komsum vardi geldi sarilik baslamis mamayi da duzenli ver deyince KV demin pacalari tutustu😂Neyse ki uzerine cok dusmustum ilerlemedi sadece sut sariliği olarak kaldi
Benim kızın da yüzünde var vücuda inmedi ben de mama veriyorum annemler bişey olmaz emzir geçer diyor ama riske atamam hem emziriyorum hem mama takviyesi veriyorum içim rahat ediyor. Gerçi bizimki acikinca uyaniyor agliyor sanirim sarilik olsa hiç uyanmaz alarm bile kurmuyorum ben 1,5-2 saatte uyaniyor emziriyorum ya da mama veriyorum hemen

ejce ejce çantaya koyup kullandiklarimi yazayım sana
-düğmeli gecelik (doğum sonrası pijama istemediler kontrol olduğu için gecelik çok kurtarıcı oldu ve ben pijama hiç giymedim anca üzerim kirlenseydi öyle değiştirirdim ama yedek pijama ya da gecelik koymakta fayda var)
-çorap (doğum sonrası bende aşırı terleme oldu hala da öyle hormonal. Ama çorap giydim yine de üsütmemek için, kalin sabahlik ise hiç kullanmadim)
-depend (en az 6 adet olsun)
-saç tokası (mutlaka koy terleyince emzirirken vs lazım oluyor)
-göğüs ucu kremi
-hastaneden çıkarken de hastaneye giderken giydiklerimi giydim ben bi kazak ve hamile taytim ekstra bir şey koymadım

Süs,püs,makyaj malzemesi hiç kullanmadım eğer oda çekimi yapmayacaksan çok teferruata gerek yok taç bile takmadım ben 😅 tek derdim bi an önce taburcu olup eve geçmekti hatta doğum sonrası süslenip puslenip makyaj yapan kadınları tebrik ettim kendi kendime bende sıfır motivasyondu 😂

Bebek için mutlaka yedekli git en az 3 tane değiştirebileceğin takımın, bolca ağız mendilin, her ihtimale karşı 1 kutu maman, kaşık biberon ya da normal biberon sana kalmış, elektrikli cezve hastanede kettle yoksa su ısıtmak için gerekli,kendine atıştırmalıklar, bez en az 10 tane koy, pamuk,karton bardak, bebeği yatiracaklari küvöze sermek için müslin, kundak örtüsü ve kalın battaniye bunlar dışında olan şeyleri olduğu gibi eve geri getirdim ben
Süper depend milatlarını arttırdım👌🏻
Diğerleri mevcut tam takım 10 lü set hastane çıkışında bebek için ekstralar var.
Kendime atıştırmalılar hazırlayacağım ama hastane acıbadem olduğu için alt katta starbucksa kadar var o yüzden bardak vs anlamında hazırlıklı olmaya gerek ypk gibi düşündüm 🥰🥰
Çekim olacak kuzum ondan kendime de bir küçük bakım şeysi hasırlarım ama Allah Kerim 😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️

Günaydınlarrrr🌸 Aramızda oks 4 ya da 6 kullanan arkadaşlardan doğum yapan oldu mu? Doğum yapmamış olanların doktoru ne zamana kdar kullanın dedi kan sulandırııcıyı?Benimkisi devam et dedi ama ne zamana kadar,hatta doğum sonrası da hemen kesmeyecek mişiz aniden pıhtı atma durumu oluşmasın diye 🙄 Bi de normal doğuma engel olmaz kan sulandırıcı dedi,sanki burda bi arkadaş sezeryan daha iyi bizler için demişti diye hatırlıyorum ..Yine sabah sabah tonla soru 😅
İlk doğumumda da kullanıyordum ben,normal doğum yaptım doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim yanılmıyorsam 20 gün falan.şimdi bu hamileliğimde de kullanıyorum normal bekleniyor o yüzden coraspirini 32. Haftada kesti iğneye devam dedi doktorum.olur da sezaryen planlamak gerekirse bi kaç gün öncesinde kesecek sanırım onu net konuşmadık

Ben tek valizle bile onu dusunuyorum tatile gidiyorum sanki diye 😂 snn 3 valiz kesin tatilliksin 🤤
3 valiz üstüne puset, emzirme yastığı , bezleri vs birde. Canım ben kızımda tam 3 gün hastanede kalmıştım gaz sorunundan dolayı. Eşim gidip gelip almıştı lazım olanları ama bu sefer o şekilde olsun istemediğimden her şeyi baştan çantaya koyacağım. Fazlası olsun da eksiği olmasın yeterli 😊 birde ben bebek iri diye yenidogan harici birkac takım da 3 aylık koydum ne olur ne olmaz diye.

Merhaba kızlar.. Pek bakamıyorum. Doğum oldu mu acaba başka ya, göremedim ama.. Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz inşallah 🙏
Sayfaları okuyorum, alıntı yapıcam diye tıklıyorum... ama o kadar uzun sürüyor ki işlerin arasında cevaplamak, bakıyorum bazen ohoo.. Konunun üzerinden 2 gün geçmiş mesela.. Vazgeçiyorum sonra. Son 1,5 haftam iş yerinde. Haftaya da denetim var, stresli ve yorgunum.
Modum çok düşük. Sürekli ağlayasım geliyor.. Hala hastane çantam hazır değil. Güç bulamıyorum kendimde.
Dün doktora gittim. Bebiş haftasıyla uyumlu, hatta 1 hafta ileri görünüyordu kilosu maşallah :nazar: 2.800 olmuş. Boyunda bir hata vardı bence. Doktor boyunu söylemedi ama femur kemiğine göre boyu 52 cm falan görünüyor. Rekor kırmaya gelmiyorsa eğer, bence orada bir ölçüm hatası oldu. 35 haftalığız çünkü daha. Haftaya yine gideceğim. Bundan sonra haftada bir çağırdı. Haftaya anlarız artık..
En çok moralimi bozan, hastane güya pandemi yüzünden fotoğrafçı dışında kimseyi doğuma almıyormuş. Ya pandemi mi kaldı dedim. İşte sizden de test alıcaz, kurallar vs diyor doktor. Bana kalsa isteyen girsin ama hastane öyle uygun görmüş dedi. Heryer mi böyle, sanmıyorum dedim. Öyle deyince belki ameliyathane sorumlusu ile görüşürüz o gün bakarız duruma falan dedi.. Saçmalık yani.. Beni son güne kadar böyle bilmeden bekletmeye ne hakları var!! Zaten adamın suratına fazla bakamadım çünkü ağlamaya başlamıştım. Çıktık odadan. Dışarda ağladım durdum.. Eşim de diyor dur bakalım belki alırlar.. Güya annenin psikolojisi önemli bilmem ne.. Kimse de sallamıyor psikolojiyi falan.. Haftaya bir daha gideceğim. Tekrar soracağım. Hayır yani eşime de covid test yapsınlar.. Fotoğrafçı tutsam onu sokacak ama.. Ne saçmalık yaa!! Keşke başka bir hastane alternatifi olsaydı vallahi de giderdim doğuma başka yere! Böyle annenin mutluluğunu gözetmeyen yerlerden nefret ediyorum!

Bu arada haftaya gün veririm isterseniz dedi. Bakalım.. Çok stresliyim ben :KK43: Ev hala çok dağınık. Hiçbir şey hazır değil. Süsler alıcam daha, çikolata alıcam.. başka neler vardı ya.. off.. Moralim bozuukk :KK43:
Canım hiç moralini bozma güzel bir planla hepsi yetişir 🙏 ben daha çikolata hediye kısmına hiç girmedim bile. Senin haftan daha erken yetisir hepsi canım 😊
Boy kısmı çok muamma aslında. Benim doktorum kesinlikle boy söylemiyor çünkü boyu ölçülebilen bir sey değil diyor. Tahmini olarak femur ×7 yapıyorlar ama o da tutmaz dedi hep. Femur kemiği bize bacak boyunu gösterir dedi. Uzunsa bacaklari uzun ve ya kisa diyoruz boyla alakasi yok dedi. O yüzden o değerlere hiç güvenme demisti.
Ameliyathaneye fotoğrafçının girip esin alınmaması gerçekten saçmalıkmis gerçekten. Tekrar konuştuğunuzda net şekilde cevap vermelerini talep edebilirsiniz. Ona gore belki başka hastanelerde de konuşabilirsiniz bilemedim. Önemli olan sizin içinize sinmesi, anne ne kadar iyiyse bebekte o kdar iyi oluyor sonuçta.

Ben de 1 kabin boy valiz, 1 el çantası ama büyük boy, 1 tane de İKEA’nın yemek taşıma çantası var 😅 zor kapattık ağızlarını. Ama bunda kışlık kıyafetler olmasının payı büyük.
Aa bi de kapı süsü çikolata vs paketimiz ve çocuklar için yedek kıyafet çantamız, oyuncak vs vs 🙈
Aaa iyi hatırlattın canım ben hep bebeğe odaklandım kızımda gelecek hastaneye ona da bir çanta yapayım oyuncak kitap yedek kıyafet vs.
Kışlık kıyafet olunca çok yer kaplıyor ya. Kıyafetler kalın battaniye kalın...

Herkese merhaba 🤗 bebeğim dün sabah 10.25'te doğdu. Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim bağırsakla ilgili sıkıntım oldu o yüzden bugün taburcu olamadık yarın taburcuyuz inşallah 🥰 38+2'de 3430 gr 48 cm doğdu kızım 🥰

Darısı doğum bekleyen arkadaşlarımın başına 🥰
Oy maşallah canımmm😍😍🙏:nazar::nazar: Analı babalı sağlıkla sevgiyle mutlulukla büyüsün inşallah :KK68: Gözünüz aydın :KK200:
Kızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.
Canım benim hafif lekelenme şeklinde kan gelmişti ara ara, ondan 2 gün sonra da nişanım gelmişti zaten. Doktora gitmekte fayda var 🙏
Saglikla gelsin inşallah canim ❤️
ben de bugün temizlikçi çağırdım yarin da gelecek, dip köşe ben bayagdir yapamıyorum. Liste yaptım yapılacaklar ve hastane cantasi için, en azından bisey atlamayacagim diye düşünüyorum. Zor valla işimiz, doğum sonrası yemek temizlik düzeni daha çok korkutuyor beni, annem birkac gun kalıp gidecek muhtemelen, eşim de pek anlamaz ev işlerinden. Bakalim bi şekilde idare edicez Allah yardımcımız olsun
Ben de doğum sonrasını düşünüp strese giriyorum şimdiden.. Doğumu da düşünüp strese giriyorum gerçi.. Hala eksikler vard iye onları da düşünüp strese giriyorum 🙈 Ben şimdiden lohusa oldum galiba.. :KK43:
Sağol canım bugün 7 günlük oldu. Kakada sümüksü kivam yok canım bugün aldığım damla iyi geldi 4-5 defa çok şiddetli gaz çıkardı ve gece mışıl mışıl uyudu çok şükür derdi bağırsak gaziymis kuzumun. Kakasını takip ederim yine sağol 😌
Canım yazmıştın okudum cevap verecektim, kaldı.. Kolik hemen belli olmaz zaten. Değildir kolik güzel düşün 💖 Oğlum öyleydi de, ne versek kar etmiyordu. İnşallah ilaçlar falan iyi gelecek size 🙏 Gaz illa ki olur ama sen onun derdini anlamaya başladıkça her şey düzene girecek yavaş yavaş 🙏🌺 Sağlıkla kolaylıkla büyüsün 😇
Benim de gönlümden 23.02.2023 geçiyordu, halen geç kaldık sayılmayız bence 😉

Dün yarın gün temizliğe gelen abla geldi, son hazırlıklarımızı bitirdik çok şükür. Ama çok yorgun olduğum için bu gece gelme ve dinlenmeme izin ver diye konuştum bebeğimle 😅 gerçekten de güzelce uyudum ve sabah hiç bir şey olmamış gibi uyandım. Üzerimi değişirken lavabodan yeni çıktığım halde bi ıslaklık hissettim, böyle sarı renkli içinde kırmızılıklar olan yoğun bir akıntı. Afedersiniz yapışkan biraz. Daha önceki doğumlarda nişan denilen şeyi çok göremediğim için bilemedim bu nişan mı? Ya da 2 gün önceki açıklık muayenesinden kalan bir şey mi?
Şimdi biraz yürüyüşe gideceğim, hava çok güzel. Herkes için de güzel bir gün olsun inşallah 🌸
Maşallaah :) :nazar: Sıcak yeri bırakamıyor ama artık gelecek herhalde minik kuş 😇 Hayırlısı ile inşallah... Sağlıkla kolayca gelsin 💕🙏

Canım yazmıştın okudum cevap verecektim, kaldı.. Kolik hemen belli olmaz zaten. Değildir kolik güzel düşün 💖 Oğlum öyleydi de, ne versek kar etmiyordu. İnşallah ilaçlar falan iyi gelecek size 🙏 Gaz illa ki olur ama sen onun derdini anlamaya başladıkça her şey düzene girecek yavaş yavaş 🙏🌺 Sağlıkla kolaylıkla büyüsün
Umarım değildir canım valla dün gece uyuyunca mutluluktan aglayacaktim 🥹🙏

Bugun nst ye girdim normalde arkama yaslaniyorum hemşire sola döndürdü o sırada nst de sancı yükseldi ama cok yüksek değil, yan donmelerde agri hissi fazlalasiyor bende de
Gece hep sağa sola dönerken ağrı giriyor bana.. Onlar sancı gibi mi çıkıyormuş o zaman..?
Kızlar ben de bugün 38+0 im doktorum alttan ultrasonla plasenta nin durumuna baktı korktum ama kanamalı hastalarda dahi bakiyoruz endişelenme bunun bir zararı yok açıklık kontrolü gibi değil dedi. Önümüzdeki hafta cuma ya 3.03.2023 e gün aldik 39+2 de sezaryenle doğum olacak. Haftaya çarşamba son kontrolume gidip sonrasinda anestezi uzmaniyla görüşücez. Hala evde islerim bitmedi, çantaya koyacaklarim hazır gibi, hiç sancim çıkmadığı için rahatım biraz, inşallah hersey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz, normalde sakinim ama gün alınca heyecanlandım. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️
Benim de işlerim bitmedi ya.. Ev de sürekli dağınık, sinir oluyorum🤦‍♀️ Senin haftan benden ileri gerçi ama.. Ne bileyim bebiş de maşallah dönüp durdukça bir korku geliyor bana da.. Hormonlar tavan.. Bana plesanta için hala progestan veriyor ve doğuma kadar devam edeceğiz muhtemelen dedi dün yine. Yani biz burada 2 boyutlu görüyoruz, şu anda yeri uygun ama yine de küçük de olsa riske atmayalım dedi yine.. ama bana alttan bakmadı hiç..
Ay günü de almışsınız yaa :KK68: :nazar: Hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla mutlulukla gelsin inşallaahhh 🙏🌺💕:KK200: Haftaya 36+ larda olacağım. Gün verebilirim istersen haftaya dedi ama erken mi ki..? Beni de 38 sonlarına kadar bekletir inşallah doktor 🙏 Hayırlısı bakalım..03.03.2023 de ne güzel bir gün olmuş yaa :KK68::KK71::nazar:

Şimdi iyiyim bir daha gelmedi canim. Bu grupta degisik seyler.oluyor😁Ya herkes sancilaniyor, ya erken doguruyor. Bugun kendi valizimi hazirladim. Yarin da bebeginin yerlestiririm gozum korktu.Doktor Yaşanan korku, stresten dolayi da kanama olmus olabilir dedi.Ya da kendini yormak. Persembe yine.kontrolum var bakalim kendi doktorum ne soyleyecek. Nst de de cok ufak sancim cikti. Ev kalabalik uyuyana kadar uzanamiyorum yorgunluktan bence.
İyi şükür canım 🙏 :) Geçmiş olsuunn..
Valla beni de buradaki enerji korkutmaya başladı 😄 Beklediğimiz, istediğimiz zamanda, sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah :KK68: Hayırlı haberler alırsın inşallah doktorundan da 🙏 Yorgunluk da etkiler tabii.. Elinden geldiğince dinlenmeye çalış..

Beni de 38 sonlarına kadar bekletir inşallah doktor 🙏Hala hastanedeyim. 😕 beraber yattığım herkes çıktı. Bi tane karşı odamda hafif engelli bi gebe var bebeğinin kafası su toplamış eşide bırakıp gitmiş buraya doğur gelir alırım demiş sürekli odama gelip ağlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum 🤷‍♀️ onun stresi de üstüme biniyor. Kadına üzülüyorumda.empati de yapıyorum Ama depremden etkilendim, benim durum riskli zaten onun stresi üstüne de kadının stresi eklenince resmen nefesim daralıyor. Sancım yok, nst bağlıyorlar şekerim de düzenlendi gibi çıkayım diyorum eşime, bırakmıyor şekerin düzene binsin diye tutturuyor ama ruh Halim çok çok kötü. Hayatımın hiç bir evresinde bu denli zorlanmadım. Kalbim çarpıyor yemin ederim. Drlarda doğumu ne zaman yapacaklarını söylemiyor hatta bugün Prof kadın Dr bana diyor ki sende de yok yok her hastalık var diyor ☹️ Sanki ben istedim böyle olmasını. Allahım sen dayanma gücü ver bana. Belirsizlik çaresizlik stres sıkıntı üzüntü...Yemin ederim 10 yıl yaşlandım.
AH canım yaa.. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşursan inşallah .. Bir de başka stresler üstüne binmiş.. Hay Allah.. NEyse ki her şeyin kontrol altında. Buna şükür. Yavruşun da iyi :nazar: İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer yaa... Yavruna da tüm ailene de kavuşunca her şey yoluna girer inşallah canım.. Dualarımız seninle 🙏🙏🌺

Benim de gönlümden 23.02.2023 geçiyordu, halen geç kaldık sayılmayız bence 😉

Dün yarın gün temizliğe gelen abla geldi, son hazırlıklarımızı bitirdik çok şükür. Ama çok yorgun olduğum için bu gece gelme ve dinlenmeme izin ver diye konuştum bebeğimle 😅 gerçekten de güzelce uyudum ve sabah hiç bir şey olmamış gibi uyandım. Üzerimi değişirken lavabodan yeni çıktığım halde bi ıslaklık hissettim, böyle sarı renkli içinde kırmızılıklar olan yoğun bir akıntı. Afedersiniz yapışkan biraz. Daha önceki doğumlarda nişan denilen şeyi çok göremediğim için bilemedim bu nişan mı? Ya da 2 gün önceki açıklık muayenesinden kalan bir şey mi?
Şimdi biraz yürüyüşe gideceğim, hava çok güzel. Herkes için de güzel bir gün olsun inşallah 🌸
Sümüksü kıvamsa nişan büyük ihtimalle
Evrttt bende de 2 gündür ishall varr 🥺 ya kızlar çok komiğim o kadar doğurmak istiyorum ki artık herşeye doğurucam mı acaba modundayım😀
İshal içinde doğum belirtisi deniyor 🥺
Googleım resmen ………… ……. Doğum belirtisi midir sorularıyla dolu ve soruların komikliğini ss alıp atıcam size😂
Aynen bu ben 😀

Günaydınlarrrr🌸 Aramızda oks 4 ya da 6 kullanan arkadaşlardan doğum yapan oldu mu? Doğum yapmamış olanların doktoru ne zamana kdar kullanın dedi kan sulandırııcıyı?Benimkisi devam et dedi ama ne zamana kadar,hatta doğum sonrası da hemen kesmeyecek mişiz aniden pıhtı atma durumu oluşmasın diye 🙄 Bi de normal doğuma engel olmaz kan sulandırıcı dedi,sanki burda bi arkadaş sezeryan daha iyi bizler için demişti diye hatırlıyorum ..Yine sabah sabah tonla soru 😅
Canım oksapar 4000 kullanıyorum ilk hamileliğimde de şimdi de kullanıyorum ilki normal oldu doktor sancı başlayınca kes demişti sorun yaşamadım dopum sonrasında da 1 aya yakın elimdekileri kullandım şimdi de sancım başlayınca keseceğim yine normal doğuma en gel değil yanı
Gunaydin kizlar,iki gundur kizim atesli hastaydi,dun fena degil toparlamisti bu defa bende basladi😔 Dunden beri bogazim,dizlerim,gogsum agriyor.Son haftalar grip olan var mi? Ne yapmak lazim?
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur nane limon iç c vitamini takviyesi alabilirsin boğaz için de imumax 16 bayagı işe yarıyor canım
Merhaba kızlar.. Pek bakamıyorum. Doğum oldu mu acaba başka ya, göremedim ama.. Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz inşallah 🙏
Sayfaları okuyorum, alıntı yapıcam diye tıklıyorum... ama o kadar uzun sürüyor ki işlerin arasında cevaplamak, bakıyorum bazen ohoo.. Konunun üzerinden 2 gün geçmiş mesela.. Vazgeçiyorum sonra. Son 1,5 haftam iş yerinde. Haftaya da denetim var, stresli ve yorgunum.
Modum çok düşük. Sürekli ağlayasım geliyor.. Hala hastane çantam hazır değil. Güç bulamıyorum kendimde.
Dün doktora gittim. Bebiş haftasıyla uyumlu, hatta 1 hafta ileri görünüyordu kilosu maşallah :nazar: 2.800 olmuş. Boyunda bir hata vardı bence. Doktor boyunu söylemedi ama femur kemiğine göre boyu 52 cm falan görünüyor. Rekor kırmaya gelmiyorsa eğer, bence orada bir ölçüm hatası oldu. 35 haftalığız çünkü daha. Haftaya yine gideceğim. Bundan sonra haftada bir çağırdı. Haftaya anlarız artık..
En çok moralimi bozan, hastane güya pandemi yüzünden fotoğrafçı dışında kimseyi doğuma almıyormuş. Ya pandemi mi kaldı dedim. İşte sizden de test alıcaz, kurallar vs diyor doktor. Bana kalsa isteyen girsin ama hastane öyle uygun görmüş dedi. Heryer mi böyle, sanmıyorum dedim. Öyle deyince belki ameliyathane sorumlusu ile görüşürüz o gün bakarız duruma falan dedi.. Saçmalık yani.. Beni son güne kadar böyle bilmeden bekletmeye ne hakları var!! Zaten adamın suratına fazla bakamadım çünkü ağlamaya başlamıştım. Çıktık odadan. Dışarda ağladım durdum.. Eşim de diyor dur bakalım belki alırlar.. Güya annenin psikolojisi önemli bilmem ne.. Kimse de sallamıyor psikolojiyi falan.. Haftaya bir daha gideceğim. Tekrar soracağım. Hayır yani eşime de covid test yapsınlar.. Fotoğrafçı tutsam onu sokacak ama.. Ne saçmalık yaa!! Keşke başka bir hastane alternatifi olsaydı vallahi de giderdim doğuma başka yere! Böyle annenin mutluluğunu gözetmeyen yerlerden nefret ediyorum!

Bu arada haftaya gün veririm isterseniz dedi. Bakalım.. Çok stresliyim ben :KK43: Ev hala çok dağınık. Hiçbir şey hazır değil. Süsler alıcam daha, çikolata alıcam.. başka neler vardı ya.. off.. Moralim bozuukk :KK43:
Canım stres yapma sana da bebeğine de yazık üzülen hep sen oluyorsun çünkü hepsi yoluna girecek inşallah
hastanenin muhabbeti tamamen saçmalıkmış gerçekten fotoğrafçıyı alıp kocanı almamaları
Diğer şeylere takılma hepsi hemen hallolacak şeyler ben hediye ve çikolata işini mevlide bıraktım mesela normal bir çikolata paketi alırım hastaneye gelen olursa diye yeterli olur

Hahahahhaha yaaaa aynı gün doğurursak çok mutlu olucammm😍😍
Ayý hadi bakalım inşallah 🙏
Bende toparlanma dışında hiç birşey yok
Kızlar aşırı akıntım var beyaz renkli. Artık google sormaya unutuyorum size sormak istiyorum😂 bide bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız biz o kadar hareketlendik ama
Valla canım akıntı bende de sürekli değişiyor artıyor azalıyor ama bebeğin kanala girip girmediğini bence biz anlayamayız gibi çünkü doktor ultrasonla baktı birşey demedi elle muayene edince bebeğin kafası hala yukarıda dedi 🙄 bende merak ediyorum aşağıya indimi kanala girdi mi diye🙄🤔

3 valiz üstüne puset, emzirme yastığı , bezleri vs birde. Canım ben kızımda tam 3 gün hastanede kalmıştım gaz sorunundan dolayı. Eşim gidip gelip almıştı lazım olanları ama bu sefer o şekilde olsun istemediğimden her şeyi baştan çantaya koyacağım. Fazlası olsun da eksiği olmasın yeterli 😊 birde ben bebek iri diye yenidogan harici birkac takım da 3 aylık koydum ne olur ne olmaz diye.
Sen doğum çantasını son ana bırakmıştın demi 😀
Kapının yanına falan koyun bari valizleri canım, unutmayın aman
Kızlar aşırı akıntım var beyaz renkli. Artık google sormaya unutuyorum size sormak istiyorum😂 bide bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız biz o kadar hareketlendik ama
Bende de çok 😀 ikimiz bi doğursaydık hayırlısı ile. Dün doktorum akıntı için artması normal dedi, özellikle sabah kalkınca bir anda geliyor. Kanalı bilmem ama dünden beri yatakta sağa sola dönerken vajina alt kemikleri çatı kemiği sanırım sanki yara varmış üstüne basıyormusum gibi acıyor, yere cömelemiyorum acidan.

X