2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Açılmayı doktor dahil kimse bilemiyor ama doğumu tetiklemek için Rande Rande de yazmış bi çok şeyi,ekstra olarak bebeği kanala yönlendirme hareketleri var YouTube’dan bulabilirsiniz bebek kanala inince açılmayın tetikliyor tabi onlar yapılabilir

Üstte yazdım ama tekrar senin için de yazmak istedim bebeği kanala yönlendirme hareketleride yapsan işe yaramaz mı acaba senin zamanın geldi sen dene bi tutarsa zaman gelince bizde yaparız 🙈❤️
Yarın 1 buçukta randevum, inşallah güzel haberlerle dönebilirim 🤲🏻 belki de girmiştir kanala

Kaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum 😔🥺😢 duygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Elden ne gelir bilmiyorum sadece çok üzgünüm gerçekten.Bu günler geçecek bundan emin olun,dualarım sizinle 🙏

Yaa öylemi canım ne yapıyosun kızılcık tan şerbet yada kaynatıp suyunumu içiyorsun. Nasıl yapıyorsun tam olarak?
Canım yarım kilo kızılcığı tencereye alıyorum üstüne üç dört bardak su ekliyorum orta ateşte 20 dk sonra kısık ateşte 15 dk civarı kaynatıyorum kısık ateşe aldığımda biraz şeker ekliyorum sadece. Soğuyunca da içiyorum günde bir bardak falan 🥰

Evet hem sütü arttiriyormus hem gaza iyi geliyormuş canım
Canım şunu da araştır doğum yapan arkadasimin tavsiyesi hem süt arttırıcı hem de gaza felan iyi geliyormuş rezene de var içinde daha kapsamlısı bende aldım şimdi Screenshot_20230220-210406_Amazon Shopping.jpg

Yarın 1 buçukta randevum, inşallah güzel haberlerle dönebilirim 🤲🏻 belki de girmiştir kanala
Ay hadi inşallah 🙏 benimde yarın sabahtan randevum bakalım nst de yine sancı çıkacakmı 🙈 gerçi günlük su tüketimimi 3lt ve üzeri yapalı kasılmalarım azaldı ama yarın göreceğiz seyrini 🧐

Canlar hepiniz yazmışsınız sağolun 🥰🙏 Doğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim🥰 Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar 😂 şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi 🙂 inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri 🧿😌
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün🙏🥰

Herkese merhaba ve cok cok gecmis olsun. Her bir sayfayi tek tek okuyorum pek aktif olmasam da.
Rezene cayi dediniz de ben gebe okuluna gitmistim aralik ayinda. orda rezene icmeyin baska bitki caylari da icmeyin. Tane kimyondan cay yapip icin, yemeklerinizde de kimyon kullanin demislerdi. Hem sut arttiriyormus hem de anne ve bebek gaz sorunu icin cozummus demislerdi. Orda aldigim notlara baktim da sizinle de paylasmak istedim.

Sancıların ne durumda peki canım, düzensiz de olsa kasılmaların var mı? Çömelmek gerekiyor; artık çömelerek ne yaparsan. İster yer sil ister squat yap ister çömel otur. Yürüyüşün artık faydası olmaz dedi benim doktor, merdiven in çık, ilişki diyor.

Bunların bir kısmını yapıyorum bir kısmına artık gücüm yetmiyor. Benim doktor açıklık bakmıyor, keşke baksa. Dese ki 2 cm, ben daha çok çalışırım sanki 😅
Kızlar şimdi yürüyüş yaptm merdiven çıktım indim şimdi youtbevideolarjna geçiyorum😀 hadi
Bismillah

Canım yarım kilo kızılcığı tencereye alıyorum üstüne üç dört bardak su ekliyorum orta ateşte 20 dk sonra kısık ateşte 15 dk civarı kaynatıyorum kısık ateşe aldığımda biraz şeker ekliyorum sadece. Soğuyunca da içiyorum günde bir bardak falan 🥰
Teşekkür ederim canım tarif için yaparsam yazarım burayada 😌😍😘

Herkese merhaba ve cok cok gecmis olsun. Her bir sayfayi tek tek okuyorum pek aktif olmasam da.
Rezene cayi dediniz de ben gebe okuluna gitmistim aralik ayinda. orda rezene icmeyin baska bitki caylari da icmeyin. Tane kimyondan cay yapip icin, yemeklerinizde de kimyon kullanin demislerdi. Hem sut arttiriyormus hem de anne ve bebek gaz sorunu icin cozummus demislerdi. Orda aldigim notlara baktim da sizinle de paylasmak istedim.
Benim diyetisyen de emzirme doneminde rezene onermiyorum demisti.O da kimyonu onermisti.

Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?

Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?
Tozunu bilmiyorum. Tane kimyon dedi gebe okulundaki bayan. Kaynatarak yapan da varmis, uzerine kaynar su ekleyip 5-6 dk demleyerek tuketen de varmis. Ben bu tarz bitki caylarini kaynar su dokup bekleterek demlemeyi seviyorum. Kaynatmayi pek tercih etmiyorum.

X