- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.706
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.521
Ya yerim sizi sımsıkı tutunsun inşallah bebişlerin cnm benim![]()
Amin canım benim inşallah çok teşekkür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yerim sizi sımsıkı tutunsun inşallah bebişlerin cnm benim![]()
Amiiinnn hepimize inşallaholdum olalı hep RABBIM hiç bir evi çocuksuz bırakma diye dua ederim çünkü çocuksuz ev tatsız tuzsuz yemek gibidir onun için RABBIM Bi an önce kucağımızı doldursun inşallah amin
![]()
Rahat ol canım onlar ömür boyu bırakmaz seni inşallahdinlenmene keyfine bak
![]()
ister misin ikisi detutsun bana nedense öyle bir his geldi sanki ikizlerin olacak.Çok şükür hamdolsun bugünlerimize iki adet blast olmuş diğer ikisi arkadan geliyormuş yarın blast olması bekleniyor ama kötü değil dedi 6. Güne kadar izliyoruz yarın beni arayacaklar eğer güzel devam ederlerse dondurulacak inşallah Amin
Bana transfer ettikleri blast olanlar ve aa ve bb kalitesindeler dedi benim hamile kaldığım embriyolarda aa ve bb di dilerim bu sefer nasip olur inşallah
Sağol canım benim Allah razı olsun canlarım o kadar dualar ettiniz Rabbim hiçbirinizi darda bırakmasın inşallah Amin![]()
Yok caniminici. İyi haber gelse ilk müjdeli haberi paylaşacağım yer burası. Bugün doktor aradı döllenmedi dedi ve adet olunca hemen aramam gerektiğini söyledi. Sabah çok kötü kramplarim vardı ağrılı. Ondan erken saatte çevrim şaşti da yazamadım ama inan hep duamdaydiniz canım.
Şimdi b planı düşünüyorum acaba Kıbrıs i mi deniyeyim . Aslında fiyatlar hemen hemen aynı.2. yi de burda deniyecegim . Olmasa başka alternatifler düsünmem gerekir.
Kendini nasıl hissediyorsunmayala katar ? Çok çok öptüm canım benim
![]()
ister misin ikisi detutsun bana nedense öyle bir his geldi sanki ikizlerin olacak.
Neyy nasıl yani bacımsu ay hamdolsunnnnnnn ay çok hycnlndm hakkını helal et bacım benm aklımda cuma kalmış
Ayy kuzum benim çok sevindimmm katlanarak artsın değerin inşallahhhOo haller gelsin aşkım bizde çatlarız yoksa meraktantest yaparsın 1 hafta sonra hepimiz görecez o silik çizgiyi inşallah
Canım iyi çıktı çok şükür 9.gün 282.2 geldi![]()
Bu adet döngüm de yine gideceğim mayalam. İnşallah dua et canim. Son sefer burda deniyecegim olmadı sonrası başka alternatif.Anladım canım senin için üzüldüm ya ne bilim vakti gelmemiş demek ki Rabbim yüzüne baksın inşallah
Hiç önemli değil canım güzel arkadaşım sen iyi ol moralin bizi merak etme canım düşünmen yeterliKıbrıs’ta başarılı doktorlar var bir iyi düşün taşın zaten senin burada sigortan karşılamıyor hemen hemen aynı ücreti veriyorsun İstanbul’da bu işte başarılı doktorlar var önce bir kafanı toparla sonra kararını ver iznine denk getirip gidersin tabi öncesinde ön görüşme yaparsın neresi içine siniyorsa orada devam edersin inşallah Lotus hanım Kıbrıs’ta yapmış denk gelirse bir sor bakayım hangi klinikte yapmış memnun kalmış mı diye
![]()
Ayy canımm çok sevindimmKızlar test sonucum çıktı 12.gün beta 772
Allahın izniyle nasip oluyor sanırım![]()
Canım merhaba bende bugün 5. Gün embriyoda çift transfer oldum senin kaliteleri neydi5. Gün embriyosu benim ki 2 embriyo transfer
İnşallah canım.... bakalımmhala az da olsa umudum var ..Canım üzme kendini belki daha idrara yansımamıştır kan testini bekleyelim inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin![]()
Çoook sevindim senin adına , inşallah bundan sonra ki süreç daha mutlu eder seni.. DualarımdasınÇok şükür iyiyim hamdolsun çok güzel geçti darısı tutunmalarına olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah Aminilk defa 5. Gün embriyosu oldu hamdusenalar olsun Rabbime ne kadar şükretsem azdır inan ki
Rabbim herkese nasip etsin inşallah Amin
![]()
Mayala canım rabbim yardımcın olsun. İnşallah bebişlerin tutunur. Şimdi güzelce dinlen çok yoruldun çok bekledin.Çok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun![]()
Canım merhaba bende bugün 5. Gün embriyoda çift transfer oldum senin kaliteleri neydiMha
Hayırlı olsun canım benim insallah sonucumuz hayırlı olur herkes içinCanım merhaba bende bugün 5. Gün embriyoda çift transfer oldum senin kaliteleri neydi
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunAyy canımm çok sevindimmAllahım kucağına almayı nasip etsin inşallahh
![]()