- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.706
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.481
Bugün transferi olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsunbebislerinizle evinize sağlıkla dönün
![]()
Amin inşallah canım teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün transferi olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsunbebislerinizle evinize sağlıkla dönün
![]()
Kız bu takvımı nasıl yapabilirim
Hayırlı olsun canımÇok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun![]()
Canım yanlış mı hatirliyorum ismini acaba bana da Memorial o zmaan broşür vermisti sanki ben ordan bulmustum diye hatırlıyorum kendileri yapmiyorlardi o zaman. Eve gelip kanı alıp yurt dışına gonderiyorlardi Türkiye de olmuyordu 5 sene önceydi tabi şuan nasıl bilmiyorum. 20 günü bulmuştu sonucun gelmesi.Evet canım iyi olur en azından kafadanda rahat olur, benim pgt ama bende yaptıracam o günlere gelirsek, çünkü pgt sadece kromozom anomaliler eliyor, kalp böbrek damar tarzı şeyleri kapsamıyormuş. Düzen lab türkiye lab mı canım? Şişli memorial yapıyormuşta çok uzun sürüyor ya çıkması ben doğururum o zaman kadar, 15 gün diyorda o rahat 22 günü buluyor
Amin hepimiz için inşallah. Sen ne durumdasın takip edemiyorum . Transfer oldun muuu
Ya yerim sizi sımsıkı tutunsun inşallah bebişlerin cnm benimCanlarım çok güzel su gibi geçti transferim iyi kalitede embriyolar transfer edildi blast olmuşlar Elhamdüllilah şimdi sıkıca tutunmalarını bekliyorum![]()
Ha olabilir o zaman canım şu an memorial kendi yapıyorCanım yanlış mı hatirliyorum ismini acaba bana da Memorial o zmaan broşür vermisti sanki ben ordan bulmustum diye hatırlıyorum kendileri yapmiyorlardi o zaman. Eve gelip kanı alıp yurt dışına gonderiyorlardi Türkiye de olmuyordu 5 sene önceydi tabi şuan nasıl bilmiyorum. 20 günü bulmuştu sonucun gelmesi.
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla tutmasını ve kucağına almayı nasip etsin. Ben çok korkuyorum kalışlaşma sorunu yaşayacağım diye ne olur dua edin bana sorunsuz transfer olabileyim bende. İptal olması çok zor oluyor gerçekten. Tekrar tekrar başa sarmak.Evet canım çok şükür bugün transfer oldum elhamdulillah herşey güzel geçti dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsunşimdi bekleme zamanı darısı başına olsun inşallah canım Amin
![]()
Kuzum yazdıktan sonra aklıma geldi saat farkı olduğusaat farkını unutuyorum
Aşkım profil detaylarına gir orada en altta bebeğinizin doğum tarihi yazıyor oradan yapıyorsunKız bu takvımı nasıl yapabilirim![]()
Teşekkürler bebeğim❤Aşkım profil detaylarına gir orada en altta bebeğinizin doğum tarihi yazıyor oradan yapıyorsun![]()
Amiiinnn hepimize inşallahAmin amin inşallah canım benim Allah razı olsun hep beraber pozitifleri görüp sevinçten ağlamak nasip olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah![]()
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla tutmasını ve kucağına almayı nasip etsin. Ben çok korkuyorum kalışlaşma sorunu yaşayacağım diye ne olur dua edin bana sorunsuz transfer olabileyim bende. İptal olması çok zor oluyor gerçekten. Tekrar tekrar başa sarmak.
Amin of stresli süreçler hepimizin yüzü gülsün inşallahAmin Ecmain inşallah canım dualarım seninle inşallah transfer oldum haberini almak nasip olsun sonunda pozitifleri görmek nasip olsun sen gönlünü ferah tut inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle![]()
EktedirEstrofem kullanırken afedersiniz ama el kremi kıvamında akıntınız oldu mu ? Birde günde kaç kullanıyorsunuz ben günde 3 kullanıyorum birde bant yapıştırdım. Nar suyu kullananlar sorun yaşadı mı bana bi bilgi fırlatması yapın ne olur djjshshs
Gittin mi canım
Rahat ol canım onlar ömür boyu bırakmaz seni inşallahAmin inşallah canım teşekkür ederimçok şükür Rabbime hamdolsun bebeklerimi aldım geldim yarından itibaren tutunmaya başlamaları gerekiyor ya inşallah sağlıklı çok güzel bir yere tutunsunlar 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah Amin
![]()
O kadar korkuyorum ki negatif sonucu almaktan aanlatamamşimdiye kadar hiç pozitif görmedim maalesef
Canım benim senden de Allah razı olsun herşey karşılıklıHiç önemli değil canım benimevet aramız 1 saat şu an Oyy ya ben sizi yerim çok güzel insanlar oldu hayatımda Elhamdüllilah Rabbime
![]()