Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bugün transferi olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun🙏bebislerinizle evinize sağlıkla dönün 🙏

Amin inşallah canım teşekkür ederim 🤩 çok şükür Rabbime hamdolsun bebeklerimi aldım geldim yarından itibaren tutunmaya başlamaları gerekiyor ya inşallah sağlıklı çok güzel bir yere tutunsunlar 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah Amin 🤲😍

Çok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun 🤲🥹🫶👼👼😘
Hayırlı olsun canım 🙏

Evet canım iyi olur en azından kafadanda rahat olur, benim pgt ama bende yaptıracam o günlere gelirsek, çünkü pgt sadece kromozom anomaliler eliyor, kalp böbrek damar tarzı şeyleri kapsamıyormuş. Düzen lab türkiye lab mı canım? Şişli memorial yapıyormuşta çok uzun sürüyor ya çıkması ben doğururum o zaman kadar, 15 gün diyorda o rahat 22 günü buluyor
Canım yanlış mı hatirliyorum ismini acaba bana da Memorial o zmaan broşür vermisti sanki ben ordan bulmustum diye hatırlıyorum kendileri yapmiyorlardi o zaman. Eve gelip kanı alıp yurt dışına gonderiyorlardi Türkiye de olmuyordu 5 sene önceydi tabi şuan nasıl bilmiyorum. 20 günü bulmuştu sonucun gelmesi.

Amin hepimiz için inşallah. Sen ne durumdasın takip edemiyorum . Transfer oldun muuu

Evet canım çok şükür bugün transfer oldum elhamdulillah herşey güzel geçti dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun 🤲🥹 şimdi bekleme zamanı darısı başına olsun inşallah canım Amin 🤲❤️

Canım yanlış mı hatirliyorum ismini acaba bana da Memorial o zmaan broşür vermisti sanki ben ordan bulmustum diye hatırlıyorum kendileri yapmiyorlardi o zaman. Eve gelip kanı alıp yurt dışına gonderiyorlardi Türkiye de olmuyordu 5 sene önceydi tabi şuan nasıl bilmiyorum. 20 günü bulmuştu sonucun gelmesi.
Ha olabilir o zaman canım şu an memorial kendi yapıyor

Evet canım çok şükür bugün transfer oldum elhamdulillah herşey güzel geçti dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun 🤲🥹 şimdi bekleme zamanı darısı başına olsun inşallah canım Amin 🤲❤️
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla tutmasını ve kucağına almayı nasip etsin. Ben çok korkuyorum kalışlaşma sorunu yaşayacağım diye ne olur dua edin bana sorunsuz transfer olabileyim bende. İptal olması çok zor oluyor gerçekten. Tekrar tekrar başa sarmak.

Estrofem kullanırken afedersiniz ama el kremi kıvamında akıntınız oldu mu ? Birde günde kaç kullanıyorsunuz ben günde 3 kullanıyorum birde bant yapıştırdım. Nar suyu kullananlar sorun yaşadı mı bana bi bilgi fırlatması yapın ne olur djjshshs

Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun hep beraber pozitifleri görüp sevinçten ağlamak nasip olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲🥹❤️
Amiiinnn hepimize inşallah🤲 oldum olalı hep RABBIM hiç bir evi çocuksuz bırakma diye dua ederim çünkü çocuksuz ev tatsız tuzsuz yemek gibidir onun için RABBIM Bi an önce kucağımızı doldursun inşallah amin🤲😊

Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla tutmasını ve kucağına almayı nasip etsin. Ben çok korkuyorum kalışlaşma sorunu yaşayacağım diye ne olur dua edin bana sorunsuz transfer olabileyim bende. İptal olması çok zor oluyor gerçekten. Tekrar tekrar başa sarmak.

Amin Ecmain inşallah canım dualarım seninle inşallah transfer oldum haberini almak nasip olsun sonunda pozitifleri görmek nasip olsun sen gönlünü ferah tut inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle 🤲💕🥹

Estrofem kullanırken afedersiniz ama el kremi kıvamında akıntınız oldu mu ? Birde günde kaç kullanıyorsunuz ben günde 3 kullanıyorum birde bant yapıştırdım. Nar suyu kullananlar sorun yaşadı mı bana bi bilgi fırlatması yapın ne olur djjshshs
Ektedir

Eklentiler

• IMG_2759.webp
    IMG_2759.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2760.webp
    IMG_2760.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 13
Amin inşallah canım teşekkür ederim 🤩 çok şükür Rabbime hamdolsun bebeklerimi aldım geldim yarından itibaren tutunmaya başlamaları gerekiyor ya inşallah sağlıklı çok güzel bir yere tutunsunlar 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah Amin 🤲😍
Rahat ol canım onlar ömür boyu bırakmaz seni inşallah 🙏 dinlenmene keyfine bak🥰

Back
X