- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
Korkma canım 36da doğan çok bebek var gelişimde sıkıntı yoksa, herhangi bir müdahale olmadan gelirse inşaallah kucağında çıkarsın hastaneden deDün gece cok agrım oldu belimde sertlesmem oldu sonra gecti , normalde hamileliğimin basından beri sümüksü sarı akıntım hep oluyordu bu sabah ise pembemsi sarı karısık sümüksü akıntım olmus nişanmı bu diye dusundum sonra Bugun kontorle gittim doktor acıklıgıma baktı 1 parmak acıklıgım oldugunu soyledi sanki doğum yakın gibi duruyor dedi 35+5 haftalıgım suan bebek 2700gr , doktora sordum sorun olur mu erken sayılır mı dedim 37 de dogsa erken olmuyor ama 36 dada dogsa sorun olacagını düşünmüyorum dedi ama inşallah en azından 37 haftalık dogar ciğerleride gelişmiş olur doğacaksada inşallah düzenli sancıların olursa ara dedi doktor birde cuma bir daha goreyım acıklıgına bakalım dedi cok sukur sayenızde hastane cantam hazır bebek ihtiyaclarım tam Allah sizden bin kere razı olsun sizin hakkınızı nasıl öderim , bebegim için korkuyorum şimdi dogsa bir sorun olur mu diye cok korkuyorum erken mi diye korkuyorum 1 parmak acıklık doguma yakın mıyım demek oluyor kac cm oluyor anlayamadım
Tansiyon olabilir bence de. Benim de tansiyon sorunum yok ama doktor her muayenede özellikle sık sık ölçtürmemi istiyorYok tansiyon sorunum olmadığı için ölçüm yapmıyorum aletimde yok zaten olmadı yarın Bi ölçtürücem. Çarşamba kontrolüm var zaten söylicem doktora şikayetlerimi
Senin psikolojin şu an her şeyden önemli o yüzden eşin arada denge kurmak zorunda. Belki çözüm bulur. Yaşadıkların kolay değil. İnşaallah bebeğini kucağına aldığında bütün o kötü anılar silinir zihninden.Gecen bunaldıgım için eşimle dısarı cıktık mesela yürüyüş yaparız iyi gelır dıye dusunduk kardeslerimide aldık onlarında psikolojileri iyi değil depremden kaynaklı kayınvalidem arayıp durdu eşimi nerdesınız kız hamile napıyosunuz dıye kayınbabamıda aratıyor bir yandan donduk 21.00 da kardeslerimin onunde bana sokkaklarda napıyorsun hamile hamile bu saatte dedi bir nefes almamı bile fazla buluyor psikolojik olarak hiç iyi değilim rabbim hepimize yardım etsin
Ailen de kayınvalidene yerleşse rahat edemezmiş zaten şu şartlarda. En kısa zamanda bir çözüm bulunur umarım.