Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti gülüm yarım saat oldu bitti şükür sımsıkı tutunsunlar bebislerimiz 🙏🙏🙏🙏🙏

Amin canım benim dördüzler 👼👼👼👼 yolda 😁 inşallah inşallah rabbim nasip etsin inşallah senin test günün ne zaman canım bana 28 Nisan dedi 🫶💕

Pozitif haberlerini alan kızlar çok sevindim adiniza❤️😍🥰🧿🤲🏻.
mayala katar mayala katar duamdasin canım. Kim daha transfer olacaktı? Takipteyim, kalben sizinleyim ve duadasiniz🤲🏻🥰❤️
Gelsin Juniorlar🐥🐤🐣

Amin canım Güzel arkadaşım Allah razı olsun 🤲
Darısı senin başına inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲
Canım seninkilerden ses çıktı mı inşallah dilerim bir mucize olmuştur 🥲🤲❤️😍

Amin canım Güzel arkadaşım Allah razı olsun 🤲
Darısı senin başına inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲
Canım seninkilerden ses çıktı mı inşallah dilerim bir mucize olmuştur 🥲🤲❤️😍
Yok caniminici. İyi haber gelse ilk müjdeli haberi paylaşacağım yer burası. Bugün doktor aradı döllenmedi dedi ve adet olunca hemen aramam gerektiğini söyledi. Sabah çok kötü kramplarim vardı ağrılı. Ondan erken saatte çevrim şaşti da yazamadım ama inan hep duamdaydiniz canım.
Şimdi b planı düşünüyorum acaba Kıbrıs i mi deniyeyim . Aslında fiyatlar hemen hemen aynı.2. yi de burda deniyecegim . Olmasa başka alternatifler düsünmem gerekir.
Kendini nasıl hissediyorsun mayala katar mayala katar ? Çok çok öptüm canım benim 🥰

Artık doktor nereye yönlendirirse oraya yaptırırım heralde memoriala yaptırmam. Fetal DNA 12. Haftada mi oluyordu. Onu bile unuttum😅
Canım yok bende memorialda yaptırmam bekleyemem o kadar 😂 1 haftaya nere çıkarırsa sonuç araştıracam, nipt canım 10haftadan sonra oluyor 11.hafta genelde yapıyorlar

Back
X