- Konu Sahibi mayala katar
- #13.501
Artık doktor nereye yönlendirirse oraya yaptırırım heralde memoriala yaptırmam. Fetal DNA 12. Haftada mi oluyordu. Onu bile unuttumHa olabilir o zaman canım şu an memorial kendi yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık doktor nereye yönlendirirse oraya yaptırırım heralde memoriala yaptırmam. Fetal DNA 12. Haftada mi oluyordu. Onu bile unuttumHa olabilir o zaman canım şu an memorial kendi yapıyor
Amin canım rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti gülüm yarım saat oldu bitti şükür sımsıkı tutunsunlar bebislerimiz![]()
Ahaha çok teşekkür ederimEktedir
Pozitif haberlerini alan kızlar çok sevindim adiniza.
mayala katar duamdasin canım. Kim daha transfer olacaktı? Takipteyim, kalben sizinleyim ve duadasiniz
Gelsin Juniorlar![]()
İnşallah canım hep beraberİnşallah bu sefer pozitifleri görürsün Allah’ın izniyle Amin![]()
Bugün transferimin 8 günüydü. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı.![]()
Yok caniminici. İyi haber gelse ilk müjdeli haberi paylaşacağım yer burası. Bugün doktor aradı döllenmedi dedi ve adet olunca hemen aramam gerektiğini söyledi. Sabah çok kötü kramplarim vardı ağrılı. Ondan erken saatte çevrim şaşti da yazamadım ama inan hep duamdaydiniz canım.Amin canım Güzel arkadaşım Allah razı olsun
Darısı senin başına inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Canım seninkilerden ses çıktı mı inşallah dilerim bir mucize olmuştur![]()
Canım yok bende memorialda yaptırmam bekleyemem o kadarArtık doktor nereye yönlendirirse oraya yaptırırım heralde memoriala yaptırmam. Fetal DNA 12. Haftada mi oluyordu. Onu bile unuttum![]()
Geçen transferimde baya içtim ama bunda saldımAhaha çok teşekkür ederimsen kullanmışmıydın ?
Canım tribe giriyoruz uzun süre gelmeyinceYa sen birtanesin döndüm döndüm çok şükür![]()
Bunun azarlamalari bitiriyor beni![]()
Iyyyyyyy allah seni napmasin fitil firlicak şimdi tövbe estağfurullah![]()
Amin Amin canım ne zmn alıyorsun bebişlerini cuma günü müEvet canım gittim geldim bitti çok şükür bebeklerim benimle Elhamdulillah sonu güzel olsun inşallah Amin dilerim pozitif haberler vermek nasip olsun inşallah![]()
hadi maşallah annelerine sıkıca sarılsınlar inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır herkesin yüzü gülsün inşallah![]()
Amin Amin canım ne zmn alıyorsun bebişlerini cuma günü mü
Canım mayala rabbim yüzünü güldürsün pozitifi gör sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişlerini inşallah![]()
Neyy nasıl yani bacımsu ay hamdolsunnnnnnn ay çok hycnlndm hakkını helal et bacım benm aklımda cuma kalmışTransfer oldum bugün canım benim çok şükür![]()
Hayırlı olsun canım![]()