- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
Çıldırmamak Elde değil, lohusa kadını delirtmeye gelmiş gibiler sanki sözleşip.Zaten söyledim normalde bu kadarını bile söyleyemem kocası gelmesin diye görümcem gitti ama kızını burda bıraktı. Gitmek istemiyormuş. Vallahi elimden gelse herkesi yollarım şu an.
Bizimkilerde gelmiyor bunun kocası bir tuhaf zaten hayır boş boş konuşuyor. Kayınpederim bile gelmiyor ben rahatsız olurum diye. Bu geliyor görümcem de ona anlatıyor yok memesi şişti kızardı ateş yaptı pompa aldılar vs. Çok sinir oldum ona ne ya. Bugün tek başıma her şeyimi yaptım gerçekten artık kimse olmasa da rahat rahat işimi görürüm korkuyorlar 40 çıkmadan yalnız bırakmam istemiyorlar.
eşim annesine söyledi görümcem gitti kocası gelmesin diye. Kızı kaldı gitmek istemiyormuş onun lafına hareket ediyorlar. Hayır ben bebeklile mi ilgileneyim yoksa ablasıyla mı ilgileneyim bilemedim. Bir yandan da onu dolduramalrına fırsat vermemeye çakışıyorum. Görümcem de kızı gibi oldu. Değişti bi bebek doğunca o da kızı tek kalsın istiyordu sanırım
sonunda görümcem gitti ama kaç gündür her akşam geldi saatlerce oturdu odaya haps oldum resmen.
Kocasını işten zorunlu izne çıkarttılar doğumumda n bugüne kadar hergün suratını gördüm. Hastanede emziriyorum cart diye içeriye giritor üzerimdeki çarşafı çekiyordum kapansın diye memem hayır süit oda ayarladım 2 bölmesi var diper tarafta dur işte illa kocam yanımda diye yanıma giriyor. Benim kendi 3 tane eniştem var girip hayırlı olsun dediler daha da görmedim bu ana kadar. Bu kadar anlayışı kıt mı olur insan .
söyledi eşim annesine o da görümceme söyledi en son görümcem gitti kocası gelmesin diye ama kızını almadı yanına. İnşallah yarın o da gider.
hala az gibi sütüm 2 gündür akşamları yatmadan mama veriyorum 20 ml biraz tok tutsun benimde sütüm dolsun istiyorum.
12 yaşında benim kuzumla yaşıt ama 1 haftalık bebeğimle kıyaslatıyor kendisini. Ona ne geldiyse aynı elbiseden istiyor bende beneğim ben de küçüğüm. Bilmem ne. Benim kızda ister istemez etkileniyor maalesef ki.İlk haftam böyle berbat geçti işte. Artık iyiym bundan sonra herkes gitse de ben bize yeterime yeter ki psikolojim iyi olsun. Seninkiler gerçekten de mecburi gelmiş bak sen bile rahat edememişsin. Benimkiler keyfi ya sırf meraktan geldiler. Çocukları mutlu olsun diye beni mutsuz ettiler
En son etkilendi. Dünden önceki gün bana dediki anne sen beni daha çok öpüyordun eskiden dedi. Ben şok oldum. Kızım saçmalama ben seni hep böyle öpüyordum. Lütfen onun laflarıyla dolma git arkadaşınla konuş. O seni kıskandığı için dolduruyor. Bir daha böyle söuleme annecim yoksa ben çok üzülürüm kardeşin de üzülür o seni hissediyor anlıyor dedim. Uzun uzun konuştum sonra hep kardeşiyle ilgilendi. Hep sevmeye başladı. Zaten kardeşinin olmasını o istiyordu hep. Hastanede bile kardeşini görünce ağlamış hep mutluluktan. Çocuk çocuğu gerçekten etkiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın canım.
Ben 2.günü yıkadım daha göbeği düşmeden çocuğun yüzü gözü açıldı 2 gün önce de yine yıkadım yarın yine yıkayacağım canım. Suyun zararı yok faydası var bebeciklere.
Bir de mamayı karıştırırken calkalamamak lazımmış gaz olmaması için, belki öyle yapıyorsundur ama kaşık ile karıştırmak lazım diye okumustumİnşallah mamadandir yok içmiyorum bugün eşime aldirayim bakayım gece gözlemlicem. Gece mama vermeyim bari gündüz vereyim öyle deneyim bi. Bende sab simplex gaz damlası var sen nasıl kullaniyorsun gaz damlasını mamaya mi koyuyorsun yoksa direk ağzina mi veriyorsun