Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ayy inşallah yaa neden stres oldum acaba
Ben de kizicam biz napalim ilk kez icimizde insan buyuyor kiz ajdjdjfj
Sen tecrubelisin bir tane kocaman cocugun var buyutmussun bu yasa kadar bak🩷🧿
Riskli bir durum icin de sebebin yok altyapin yok sukur ki

Ya bu is cok garip cidden djfjfj
Bu arada bizlerin ilk bebisi ya bence daha da onemini kaybediyor cinsiyet. Mesela kizim olsaydi hazirda erkek istememi anlardik veya kizla anlassin diye israrla yine kiz istesem mantikli olabilirdi. Ama mevcutta cocuk olmadigi icin iyice onemsizlesiyor ahdjdjd
Ya evet evet hiç önemi yok gerçekten ne olursa olsun sevinçten delircez ama ben artık başka şeylere takacağıma böyle renkli şeylerle uğraşıyorum😂 hamile kaldığımfan beri ilk defa bir hafta hızlı ilerliyor bak yarın perşembe

Ya evet evet hiç önemi yok gerçekten ne olursa olsun sevinçten delircez ama ben artık başka şeylere takacağıma böyle renkli şeylerle uğraşıyorum😂 hamile kaldığımfan beri ilk defa bir hafta hızlı ilerliyor bak yarın perşembe
Benim suyum kaynadi bi hafta oldu gormeyeli cocugumu ahsjdjdj acilen sali olmasi lazim 🤣🤣

Şu çocuğu bir rahat bırakırmışım artık teyzesi olarak sana kızacağım ama aaaa yeter sürekli stres evham çocuk içerde keyifle iki takla atsın müsade et yahu 🤣🤣

Tamam vurmayın 🤣 iki dk evham yapamıyoz bu nedir kardeşim 🤣🤣

Şu çocuğu bir rahat bırakırmışım artık teyzesi olarak sana kızacağım ama aaaa yeter sürekli stres evham çocuk içerde keyifle iki takla atsın müsade et yahu 🤣🤣

Tamam vurmayın 🤣 iki dk evham yapamıyoz bu nedir kardeşim 🤣🤣

Benim agrilar ve dunku bulanti atagi can sıktı ya. Ama eskisi gibi kudurmadim yalan yok 🤣 hani gitmemeyi ogreniyorum sanirim haftada ikiye alisiyor bunye ahsjdj
Heee belirti açısından çok zordu bak yalan söyleyemem bel ağrısı mide bulantısı bide bugün kasık eklendi. Ama hiç kötüye yormadım artık alısıyorum hamilelik dinamiğine. Baştan beri çok hırpalandık yeter daaa

Heee belirti açısından çok zordu bak yalan söyleyemem bel ağrısı mide bulantısı bide bugün kasık eklendi. Ama hiç kötüye yormadım artık alısıyorum hamilelik dinamiğine. Baştan beri çok hırpalandık yeter daaa
Evet sukur ki kaniksamaya basladik dile kolay 6-7 haftadir bunlari yasadigimiz farz edilirse alismak zorundayiz zaten ahsjdj

Evet sukur ki kaniksamaya basladik dile kolay 6-7 haftadir bunlari yasadigimiz farz edilirse alismak zorundayiz zaten ahsjdj
Yani evet korktuk korktuk bi yere varamadık bebekler kendi halinde büyüyor dünyadan bi haber. Günlerim geçmiyodu inan ki insan olduğumu unutmuştum korkular içinde kıvranmaktan😂
En son baktım ki gül gibi büyüyor çocuğum, 3 ayı devirmeye de şurda kalmış 1 hafta. Yeter ulan çilek dedim bak keyfine sende insansın😂

Back
X