- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
9. Haftada 167 10. Haftada 162Sizde kalp atışı en son kaçtı ya arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Haftada 167 10. Haftada 162Sizde kalp atışı en son kaçtı ya arkadaşlar
Kan yenileme nedir yaa bunu ilk defa duydum benBide kan yenilemeye gör sorsana bakalım o ne cıkacak
Örnek veriyorum
20.08.1995 anne yaşı
20.08.1995 baba yaşı
Kan yenilemeye göre cinsiyet hesapla diyorsun
O da ilginç sonuçlar veriyor![]()
Ayy inşallah yaa neden stres oldum acabaCanım sakin kaş güzelce muayeneni olacaksın testini yapacaklar geleceksin stres olma böyle herşey güzel geçecek her zaman olduğu gibi![]()
10+1 175Sizde kalp atışı en son kaçtı ya arkadaşlar
Hadi yaa herkes erkek diyo bana hadi AMİNSeninkinin de kız olduğundan eminim nedense![]()
Şu çocuğu bir rahat bırakırmışım artık teyzesi olarak sana kızacağım ama aaaa yeter sürekli stres evham çocuk içerde keyifle iki takla atsın müsade et yahuAyy inşallah yaa neden stres oldum acaba
Ben de kizicam biz napalim ilk kez icimizde insan buyuyor kiz ajdjdjfjAyy inşallah yaa neden stres oldum acaba
Ya evet evet hiç önemi yok gerçekten ne olursa olsun sevinçten delircez ama ben artık başka şeylere takacağıma böyle renkli şeylerle uğraşıyorumYa bu is cok garip cidden djfjfj
Bu arada bizlerin ilk bebisi ya bence daha da onemini kaybediyor cinsiyet. Mesela kizim olsaydi hazirda erkek istememi anlardik veya kizla anlassin diye israrla yine kiz istesem mantikli olabilirdi. Ama mevcutta cocuk olmadigi icin iyice onemsizlesiyor ahdjdjd
Aynı verdiğim örnekteki gibi chatgbtye yaz bakalım ne sonuc verecek sanaKan yenileme nedir yaa bunu ilk defa duydum ben
Benim suyum kaynadi bi hafta oldu gormeyeli cocugumu ahsjdjdj acilen sali olmasi lazimYa evet evet hiç önemi yok gerçekten ne olursa olsun sevinçten delircez ama ben artık başka şeylere takacağıma böyle renkli şeylerle uğraşıyorumhamile kaldığımfan beri ilk defa bir hafta hızlı ilerliyor bak yarın perşembe
Ben de kizicam biz napalim ilk kez icimizde insan buyuyor kiz ajdjdjfj
Sen tecrubelisin bir tane kocaman cocugun var buyutmussun bu yasa kadar bak
Riskli bir durum icin de sebebin yok altyapin yok sukur ki
Şu çocuğu bir rahat bırakırmışım artık teyzesi olarak sana kızacağım ama aaaa yeter sürekli stres evham çocuk içerde keyifle iki takla atsın müsade et yahu![]()
Tamam vurmayınBen de kizicam biz napalim ilk kez icimizde insan buyuyor kiz ajdjdjfj
Ben de kizicam biz napalim ilk kez icimizde insan buyuyor kiz ajdjdjfj
Şu çocuğu bir rahat bırakırmışım artık teyzesi olarak sana kızacağım ama aaaa yeter sürekli stres evham çocuk içerde keyifle iki takla atsın müsade et yahu![]()
Tamam vurmayınBen de kizicam biz napalim ilk kez icimizde insan buyuyor kiz ajdjdjfj
Ben bu haftayı iyi geçiriyorum ya haftaya allah kerimBenim suyum kaynadi bi hafta oldu gormeyeli cocugumu ahsjdjdj acilen sali olmasi lazim![]()
Benim agrilar ve dunku bulanti atagi can sıktı ya. Ama eskisi gibi kudurmadim yalan yokBen bu haftayı iyi geçiriyorum ya haftaya allah kerim![]()
Tam bende geliyodumTamam vurmayıniki dk evham yapamıyoz bu nedir kardeşim
![]()
Heee belirti açısından çok zordu bak yalan söyleyemem bel ağrısı mide bulantısı bide bugün kasık eklendi. Ama hiç kötüye yormadım artık alısıyorum hamilelik dinamiğine. Baştan beri çok hırpalandık yeter daaaBenim agrilar ve dunku bulanti atagi can sıktı ya. Ama eskisi gibi kudurmadim yalan yokhani gitmemeyi ogreniyorum sanirim haftada ikiye alisiyor bunye ahsjdj
Evet sukur ki kaniksamaya basladik dile kolay 6-7 haftadir bunlari yasadigimiz farz edilirse alismak zorundayiz zaten ahsjdjHeee belirti açısından çok zordu bak yalan söyleyemem bel ağrısı mide bulantısı bide bugün kasık eklendi. Ama hiç kötüye yormadım artık alısıyorum hamilelik dinamiğine. Baştan beri çok hırpalandık yeter daaa
Kız çıktıAynı verdiğim örnekteki gibi chatgbtye yaz bakalım ne sonuc verecek sana
Yani evet korktuk korktuk bi yere varamadık bebekler kendi halinde büyüyor dünyadan bi haber. Günlerim geçmiyodu inan ki insan olduğumu unutmuştum korkular içinde kıvranmaktanEvet sukur ki kaniksamaya basladik dile kolay 6-7 haftadir bunlari yasadigimiz farz edilirse alismak zorundayiz zaten ahsjdj