Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Oyiii ne güzel. Bir gün erken daha iyi 🥰 bende yarın gideceğim görmeye. Doktor 14 gün sonra demişti yarın 10. Gün.
Ve 2 yıl sonunda bugün nihayet 7+4 olabildik :) sizlerin ne güzel 10, 11 haftalara geldi.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonu başladı sanırım. Yoğun alt karın ağrısı oluyor. Yarın onuda göstereceğim.
Ben biraz stresliyim ya nedense ikili var ondan mı acaba bilmiyorum deli gibi belirti takip ediyorum:(

Şimdi chatgbt sana hangi ay hamile kaldığını soruyor. Senin transfer günün gayet belli, onu yazacaksın, doğum tarihini yazacaksın gayet güzel hesaplıyor. Bana kız dedi
Ya bana onu burda poncik demisti sanirim taze emb transferi olmadigim icin dogru cikmaz gibi sanki bebek kasimda yapildi sjdjdjdj
Dur bi de bunla deniyeyim

Vallahi ben de sirf cocugum icin istiyorum, ben olamiyorum zaten esim vatandaslik almadan once evlendigimiz icin. Nikah tazelersek anca ajdjdjdj. Ama ulkenin gidisati sagolsun her seyi dusunduruyor insana, o yuzden boyle bir vatandaslik durumu isimizi cok kolaylastirir dedigin gibi😍 esime kalsa bir gun tr de istanbulda durmaz, zamaninda avusturyada da yasamisligi oldugu icin o cok istiyor. Ben vatanim da vatanim ailem de ailem duygusalligim yuzunden kopamiyorum sjjddjjff

Ah ah çok iyi anlıyorum kızım olana kadar benim de hiç aklım da niyetimde yoktu göç konusu. Ama çocuktan sonra ve ülkenin gidişatından sonra ben dedim eşime gidelim diye.
Gurbet gerçekten çok zor hiç dışarıdan gözüktüğü gibi değil ama bi noktada bi şekilde değdiğini görünce en azından boşuna çekmiyoruz bunu diyoruz bizde eşimle.
Belki seninde ileride fikrin değişir belli olmaz canım 🥰

Teyzelerim bu benim ilk fotografim bu arada🤣😍🧿 bes gunluk hali boyle bebislerimizin bakin 🤣🤣
4448e8da-2445-45a0-882f-c01c38755e43.webp

Ya bana onu burda poncik demisti sanirim taze emb transferi olmadigim icin dogru cikmaz gibi sanki bebek kasimda yapildi sjdjdjdj
Dur bi de bunla deniyeyim
Tüp bebekle çin takvimi hesaplama diye bi sorsak
Teyzelerim bu benim ilk fotografim bu arada🤣😍🧿 bes gunluk hali boyle bebislerimizin bakin 🤣🤣
Eki Görüntüle 3577811
Nasıl da mucizevi bir durum ya 🧿
Çocuk büyüdüğünde gösterirsin al yavrum bu senin ilk foton diye 😁

Bide kan yenilemeye gör sorsana bakalım o ne cıkacak
Örnek veriyorum
20.08.1995 anne yaşı
20.08.1995 baba yaşı
Kan yenilemeye göre cinsiyet hesapla diyorsun
O da ilginç sonuçlar veriyor 😂
Amannnn o da nedir dur yazayim hic duymamisim

Tamam demek ki tutarsız sonuç veriyor burdan bunu cıkardım 😁 ikisi de güvenilmezdir artıkın benim için kfjjdjd
Ya bu is cok garip cidden djfjfj
Bu arada bizlerin ilk bebisi ya bence daha da onemini kaybediyor cinsiyet. Mesela kizim olsaydi hazirda erkek istememi anlardik veya kizla anlassin diye israrla yine kiz istesem mantikli olabilirdi. Ama mevcutta cocuk olmadigi icin iyice onemsizlesiyor ahdjdjd

Back
X