Oy canım.. Kokluyorum yavruşunuuu
Ateşin düşmüş, rahatlamışsın sevindim
Göğüslerin yumuşak diye illa sütün azaldı diye de düşünme. Yetiyordur o yavru kuşunaa
Güzel düşün canım sen..
Görümcene ve kocasına ayrı sinirlendim, bir de kızlarına daha aşırı ayrı sinirlendim
Kaç yaşında bu kız yaa!? Ayrıca sonuçta onu öyle nerde ne konuşacağını bilmez halde yetiştiren de annesi babası.. Yani benim de kızım olacak, büyük konuşmak hiç istemem de.. Allah'ım yardım etsin böyle olmasın çocuklarımız yaa
Terbiyesiz şeeyy!! Ben patlardım muhtemelen, nasıl dayandın ya iyi dayanmışsın ama bence bu halde hiç dayanmana da gerek yok.. Bir işe de yaramıyorlar neden geliyorlar insanın başına!!? Yazdıkça sinirlendim daha da hay Allahıımm
Eşi de ayrı tuhaf.. İnsan biraz dikkat eder, biraz halden anlar. Ben gideyim, sen de rahat et falan der ne bileyim.. Ya da görümcenin söylemesi lazım..
Oğlum 14 aylıktı işe başlamıştım. Çocuğa bir süre kayınvalidenin bakması gerekti. Kayınbaba da bir yumurta kıramaz. İkisi birden bizde kaldı. Başım üstüne tamam ama ben de hala emziriyorum sonuçta. Çocuk geliyor aç aççç diyor çekiştiriyor
O kadar da memeye düşkündü ki.. gündüz de evde olmayınca bütün akşam meme de memee.. Kayınvalide de diyordu şurda emziriver.. Ya arkanı dönüyordum bilmem ne ama olmuyor yani, içim rahat etmiyordu hiç.. Babam olsa tamam. Dönerim arkamı biter gider. Bu sefer çocuk çekiştirdikçe bir dışarı çık bir içeri gir bir daha bir daha.. ayy .. baya zorlanmıştım o konuda yaa... Mecburuz da tabi ne diyeceğim.. 2-3 ay da kaldılar hep öyle.. Zor yani vesselam.. He onlar da çok memnun değillerdi muhtemelen. Herkes evini ister.
Seninkiler bir de tamamen keyfi yani.. Hem de lohusasın yaa!! Mutlaka bir şey söyle canım.. Böyle kötü hatırlama bu güzel günlerini.. Gözyaşına değmez.. Hem sütün de azalır gerçekten. Senin de yavrunun da hakkına girmesinler hiç..! Moral en iyi süt arttırıcılardan
Çok uzattım ama.. lütfen üzme kendini gereksiz insanlar içiiinnn