2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen nasil oldun canim,hastanede miisn?
Evet cnm çok şükür sancım azaldı servise aldılar beni. Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu süreçte inşşş. Hamilelikbaşlıbaşına zor ve stresli bi süreç bide bu olaylarda evlerimizin elimizden gitmesi bu stres korku kaygı vs de cabası. İni herşey daha güzel olur Rabbim bize kolaylıklar sunar.

Kızlar gece hareketli geçmiş, M merve4416 hayırlı doğumlar diliyorum canım.

Ben de bütünlendi evimde yatağımda uyanacağıma ihtimal vermiyordum, gece kesin hastanedeyiz diyordum. Hatta acil planlamamızı filan yaptık. O kadar düzenli sancılar vardı. Bağırsaklar çok hareketliydi. Neyseki sabaha evimizde ulaştık çok şükür. Bir kaç gün daha zaman fena olmaz gibime geliyor😇 ama en iyisini Allah bilir, hayırlı zamanda gelsin inşallah 🤲🏻 sağlıkla

Evet cnm çok şükür sancım azaldı servise aldılar beni. Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu süreçte inşşş. Hamilelikbaşlıbaşına zor ve stresli bi süreç bide bu olaylarda evlerimizin elimizden gitmesi bu stres korku kaygı vs de cabası. İni herşey daha güzel olur Rabbim bize kolaylıklar sunar.
Oyle gercekten,insallah senin kuzucukta vaktinde saglicakla gelir.Yerlestiniz mi? Rahat mi yeriniz?
Yok canım bizim oğlanın doğum günü ☺️ sitede herkese haber vermiş partim var gelin diye. Ne partisiyse🙄 onun hazırlıklarıyla geçti günüm, biraz da ağrılarım olunca şu günü atlatalım da öyle doğurayım bari dedim 😅
Oyy masallah,nice guzel yaslari olsun saglicakla💐 abisiyle yakin zaman araliginda olacak dogum gunleri😀 doktor isini ne yaptin?
Çokk deme hiç belli olmaz bu işler 😆😆😅
Ayy yine de 37 haftadan once gelmesinler 😄

Hic beklemedigimiz dogumlar oldu... Ben en sona kalirim diyordum ama ben bile dogmasin diye ugrasiyorum. Platesi de biraktim. En cok da o korkutuyor. Esnekligimi kaybedersem dogum zor olur diye... Insallah 36+0 olayim baslicam tekrar... Hafif hafif yaparim...

Hazirliklar benimde utulenip yerlestirilecek. Bir de hastane cantam da hazir degil. Esim haftasonu yapariz dedi bekledim. Insallah bugun yapicaz rahatlicam.

Günaydın kızlar biraz canım sıkkın. Dün bana yatış verilmeden önce crp değerim 55,9 mg/L idi. Öğlen yatışım verildi tedaviler başladı baya serum verdiler geceye kadar. Sabah saat 5 gibi tekrar kan alındı değerlere tekrar bakmak için. Crp 51,0 mg/L olmuş. Düşüş çok yavaş ilerliyor o kadar antibiyotiğe rağmen.. Normalde öğlen çıkartırlar diyordum ama bu değerle doktor ne diyecek bilmiyorum. Bu arada crp olması gereken sınır 0,5 mg/L. Bu da yetmez gibi açlık kan şekerim de 143 çıktı. Durumlar böyle 😔

Günaydın kızlar biraz canım sıkkın. Dün bana yatış verilmeden önce crp değerim 55,9 mg/L idi. Öğlen yatışım verildi tedaviler başladı baya serum verdiler geceye kadar. Sabah saat 5 gibi tekrar kan alındı değerlere tekrar bakmak için. Crp 51,0 mg/L olmuş. Düşüş çok yavaş ilerliyor o kadar antibiyotiğe rağmen.. Normalde öğlen çıkartırlar diyordum ama bu değerle doktor ne diyecek bilmiyorum. Bu arada crp olması gereken sınır 0,5 mg/L. Bu da yetmez gibi açlık kan şekerim de 143 çıktı. Durumlar böyle 😔
Cok gecmis olsun sekerde aldigin
serumlarin etkisi vardir belki.Haftan ileriydi sanki,su durumda dogum dusunmuyor mu doktor.

Oyle gercekten,insallah senin kuzucukta vaktinde saglicakla gelir.Yerlestiniz mi? Rahat mi yeriniz?

Oyy masallah,nice guzel yaslari olsun saglicakla💐 abisiyle yakin zaman araliginda olacak dogum gunleri😀 doktor isini ne yaptin?

Ayy yine de 37 haftadan once gelmesinler 😄
Evet yerleştik çok şükür iyi temiz ve sıcak bir ev. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun.

Benim crp de 6 çıkmış ve şekerimde olması gerekenden yüksek aynı şeyleri yememe rağmen. Enfeksiyon şekeri yükseltiyor cnm Dr’um demişti. Çok geçmiş olsun

X