2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Alirsin sanirim çogu magazada sadece pembe var, benim aldigim magazada da başka renk yoktu. hiç önemsemedim eşim de beğendi, zaten en çok o laf eder renklere ben umursamam 🤣🤣🤣 ha pembe ha mavi ne farkeder ya 😅 bir daha denk gelirsen al gitsin ne olacak 😊😊
Aynen canım indirim görürsen bu kez hemen alicam 😀😀

Maşallah canım ne güzel bizlere de dua et lütfen 🙏 inşllah herşey çok güzel geçmiştir . Ne kadar doğdu bebeğin 😊 güzel haberlerini bekliyoruz
Dualrım sizlerle kızlar saglıcakla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallah 🙏 kilo 3.100 canm boy 51 cm

Kızlar açıklığa bakmak için çatı muayenesi gibi oldum bugun şimdi de kanamam oluyor 1-2 damla pıhtı şeklinde geldi sonra açık pembe gibi. Çatı muayenesinde çok acıdı çok kastım kendimi 😔
Bana açıklık için muayene ettiğinde hafif sancı ve l lekenme olabilir demişti ebe. Yine de doktoruna danış istersen, benim bir kaç gün acı vurmuştu resmen

Kızlar kandiliniz mübarek olsun . Baya sayfa birikmiş ancak okudum.
Bugün benim de kontrolüm vardı. 35+0 dayım. Kilo 2933 olmuş. Bir hafta önde sıkıntı yok dedi doktor . Göbeği çok büyük gördü. Hemen ölçülere bakalım dedi. Göbek ve bacak boyu vs bir hafta civarı önde çıktı ama doktor önemsemedi her şey yolunda dedi. Zaten her hafta kontrole gidiyorum.

115 liraydı bu bende indirimde almıştım iade etmek zorunda kaldım işte 😣
Ebebek indirimi devam ediyor ya şubat sonuna kadar belki yeniden girer ama baby Mom laf girmiyormuydu?
Ay ben karıştırdım galiba minseo yu soruyorsun zannettim pardon.
Aslinda boyun sirt agrilari yanlış durustan oluyor diye biliyorum. Bebegi emzirirken egilmemen gerekiyormus bebegi kendine yaklastirman gerekiyormus. Yine için rahat etmezse al tabi ama ben normal yastıkla desteklerim diye düşündüm
Olabilir canım görmedim bende kaçırdımmı acaba dedim ya mutlaka duruş bozukluğu da vardır illa ama gece gündüz pert oluyorsun dikkat edemiyorsun zaten ikinci çocukta hep pratik şeylere bakıyorum kendime daha çok odaklıyım çünkü ben iyi olmayınca minnoşlara faydam olmayacak
Epiduralsiz mi doğum yaptın 😵‍💫 aman yarabbim.. bugün bi jel verdi doktorum normal doğum için çantanda dursun bunu kullanacağız dedi kolaylık sağlıyormuş sanırım kullanmış mıydın bu tarz bir şey
Epiduralsiz doğumu bende düşünemiyorum ya benim öncesi çok zordu suni sancıyla ama epidural olunca doğumda hiç bişey hissetmedim bi kaç ıkınma sonrası kavuşmuştuk kızımla o jeli sanırım doktorum kullandı bende ama bana vermedi doğumhanede kullandı sanırım

Ebebek indirimi devam ediyor ya şubat sonuna kadar belki yeniden girer ama baby Mom laf girmiyormuydu?

Olabilir canım görmedim bende kaçırdımmı acaba dedim ya mutlaka duruş bozukluğu da vardır illa ama gece gündüz pert oluyorsun dikkat edemiyorsun zaten ikinci çocukta hep pratik şeylere bakıyorum kendime daha çok odaklıyım çünkü ben iyi olmayınca minnoşlara faydam olmayacak

Epiduralsiz doğumu bende düşünemiyorum ya benim öncesi çok zordu suni sancıyla ama epidural olunca doğumda hiç bişey hissetmedim bi kaç ıkınma sonrası kavuşmuştuk kızımla o jeli sanırım doktorum kullandı bende ama bana vermedi doğumhanede kullandı sanırım
Bu şimdi indirimde değil kuzum takip etmek lazım olmadı başka bakıcam ama kesin alırım bana konforlu bişey geldi açıkçası hem bebegin kafası felan da terlemez emerken 😀rahat eder

Baby mom fisherprşce ve mycey girdi indirime. Yüzde 28. Bazen tekrarlıyor indirimleri.

Merhaba herkese biz bebeğin kordon kanini aldiracagiz kısmetse toplamda 5500 TL bir ücreti var senelik saklamak için de 1100 TL kira bedeli var düşünenler varsa 35. Haftada size kit gonderiyorlar bize fiyat makul geldi ileride Allah korusun hastalığı olursa diye saklamak istedik düşünen varsa ya da bilgisi olmayan bu konuda onkim diye bir firmadan yaptırdık çok ilgilendiler
Merhaba bana bilgi verebilir misiniz? Hangi firma?

merhaba sevgili hamiledaşlarım 😇😇

benim bugün kontrolüm vardı. bebeklerin gelişimleri iyi şükürler olsun. ama artık bebeğin birinin kafası yani çık desen çıkacak durumda , diğeri daha dursa 40 ı bulur.
o sebeple pazartesi 1 doz ciğer iğnesi daha olup salı günü (36+0) sezaryene gireceğim hayırlısıyla 🎈🎈 , böyle planladık. hepinizden dualar bekliyorum, hepiniz de dualarımdasınız 🙏🏼🙏🏼

hayırla sağlıkla kavuşmalar nasip olsun hepimize 🧿🧿
Canım hayırla sağlıkla gelsinler inşallah bebişler 🙏🧿

X