2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayır korkmamalısın bende +20 cıkmıstı ilk zamanlar ve sonraki kontrolde geçmişti bile hiç panik yapma bakalım doktor ne diyecek

Canım ben de lierac kullandım ve çatladım 😔😔 şişirilmiş bir balon mu acaba? Şimdi çatladım ve henüz daha kırmızı diye bio oil sipariş ettim umarım işe yarar.
Ben de geçen haftalarda başlayayım bio oile dedim, sürdüm ertesi gün popom nasıl acıyor kıpkırmızı kızarmış nokta nokta, otururken giyinirken fena acıdı 2 gün, trendyolda bio oil yorumlarındada kızarıklık diye yazınca zaten o kadar çok yorum çıktı ki, yani alerji yapmadığına bir emin olun bence önce üst bacakta biryere sürün bir günlüğüne sonra göbek popo fln deneyin, ben yandım sen yanmao_O

Kızlar emzirme yastığı aldınızmı ?
Ben aldım canım şundan ama pembe gönderdiler iade ettim mağazalarında da sadece pembe kalmış bulursam bundan istiyorum inşallah 😀 Screenshot_20230215-130159_Hepsiburada.jpg

Benim de hala eksiklerim var :) tamamlarız inşallah. Bebisin acelesi yok gibi kontrollerde, oyuzden ben de rahatım:)
Bende de bir problem görünmüyor en kötü ne olabilir ki eksiği hemen aliriz bir sey olmaz diye düşünüyorum hep 😅

Yazdı canim, isminden aratıp bulabilirsin
kuzum görmedim ismini yazıncada doğurduğunu haber verdiğini gördüm sadece Marshmellllooowun,aynı kişidenmi bahsediyoruz ?
İlkinde hiç ihtiyaç duymadım ben canim, oyuzden almayı düşünmüyorum
Bende ilkinde almamıştım ama şimdi düşününce o zaman yoğun boyun/bel/sırt ağrısı yaşıyordum ondandır diyorum sanki büyük kolaylıkmış gibi geldi bana alayım diyorum ama bilemedim

kuzum görmedim ismini yazıncada doğurduğunu haber verdiğini gördüm sadece Marshmellllooowun,aynı kişidenmi bahsediyoruz ?

Bende ilkinde almamıştım ama şimdi düşününce o zaman yoğun boyun/bel/sırt ağrısı yaşıyordum ondandır diyorum sanki büyük kolaylıkmış gibi geldi bana alayım diyorum ama bilemedim
Ay ben karıştırdım galiba minseo yu soruyorsun zannettim pardon.
Aslinda boyun sirt agrilari yanlış durustan oluyor diye biliyorum. Bebegi emzirirken egilmemen gerekiyormus bebegi kendine yaklastirman gerekiyormus. Yine için rahat etmezse al tabi ama ben normal yastıkla desteklerim diye düşündüm

Ayy ya ben diğer rengi bulurum dedim iade ettim ama sonra bulamadım zam geldi 😀indirim beklerim şimdi artık 2 haftam var daha 😀
Alirsin sanirim çogu magazada sadece pembe var, benim aldigim magazada da başka renk yoktu. hiç önemsemedim eşim de beğendi, zaten en çok o laf eder renklere ben umursamam 🤣🤣🤣 ha pembe ha mavi ne farkeder ya 😅 bir daha denk gelirsen al gitsin ne olacak 😊😊

Acı eşiği ile alakalı olabilir bilmiyorum ama ben öyle öldüm bittim diyemem. Kaldı ki ben regl olunca ağrıdan okula, işe gidemeyen bir insandım. Sancım gelince ne bağırdım ne çağırdım. Sadece yürüdüm, dua ettim, derin nefesler alıp verdim. Hemşire bana gelip suni sancı verilmedi mi diye sordu hatta. Sancıdan sonra doğum en kolay evre zaten 3-4 ıkınmada geliyor, doğru teknikleri yaparsan. Ben inşallah gene normal istiyorum
Epiduralsiz mi doğum yaptın 😵‍💫 aman yarabbim.. bugün bi jel verdi doktorum normal doğum için çantanda dursun bunu kullanacağız dedi kolaylık sağlıyormuş sanırım kullanmış mıydın bu tarz bir şey

X