Valla öyle görünüyorHadi hayırlısı haftaya evi bebek ağlamaları saracak desenebu başlık altında kimse martı beklemeyecek mi acaba
Peki bu kilo gibi hızlı artan bişey mi canım 40.haftaya kalırsa doğum çok daha büyümüş mü olur yaniŞuan normal görünüyor canım. 9.80 cmden sonra normal doğum zorlayabiliyor ama imkansız değil tabiki
bana da adres gönderir misin canımGönderdim
Sen bi de bana sor hiç hazır değilimDoğumlar başlıyor yazısını her okuduğumda bana arka fonda bi gerilim müziği yükleniyor
Ne ara geldik bu noktayaAynen canım ben de çok duyguluyum sürekli karnımı seviyorum resmen aynı bedende son 1 haftamız
Evet şimdi cikiyorum evden saat 2 deminseo canım senin kontrolün bugün müydü?
Güzel haberlerle dön inşallah canımSen bi de bana sor hiç hazır değilim
Ne ara geldik bu noktaya
Evet şimdi cikiyorum evden saat 2 de
Ben yarın mi gondereyim o zaman zaten doğumdan sonrada ihtiyaci olur mutlaka zamanımız var nasılsaKızlar hepiniz bir anda gönderim yapmayın, ne olur ne olmaz. Ben biraz önce gönderdim . Akşama kadar aralıklara bölelim lütfen.
Daha iyi olur bencede yarın gönder canım. Zaten sen anlık gönderim yapma fransadasın boşuna fazla miktar kesinti olmasın.Ben yarın mi gondereyim o zaman zaten doğumdan sonrada ihtiyaci olur mutlaka zamanımız var nasılsa
Genelde tek bacağı çıkar yeterli diyor benim doktor, vajinal bakacağı zaman. Nasıldı canım çatı kontrolüKızlar bu arada muayene için çatala oturduğumda illaki biraz gerildim o gerginlikle doktorun asistanına pantolonumu çıkaracağım dimi dedimKız ne demiştir içinden kim bilir utandım valla çıkınca çok güldüm kendime
O kadar detaylı bilgim yok canım bebeğin yapısına genetiğine göre değişebilir. Benim geçen hafta pazartesi 9.60 cmdi bugün 9.85 cm çıktı.Peki bu kilo gibi hızlı artan bişey mi canım 40.haftaya kalırsa doğum çok daha büyümüş mü olur yani
Tr den halledeceğiz cnm burdan beceremicez farklı bı banka ama kesnti olmaz en azından min.kesilirDaha iyi olur bencede yarın gönder canım. Zaten sen anlık gönderim yapma fransadasın boşuna fazla miktar kesinti olmasın.
Canım hc yazan kafa çapı şuan normal doğum için uygun görünüyor. Benim kızım 33cm kafa çapıyla doğdu ve persentil eğrisinin en alt seviyesiydi küçüktü yani. Şuan seninki de 34 falan görünüyor. Ortalama zaten 35cm diye biliyorum rahat doğurursun korkma :))) Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin hepimizeKızlar bu ölçümlerden anlayan var mı kafa büyüklüğü normal doğum için uygun mu 36.hafta ölçümleri bu
Eki Görüntüle 3205955
Gönderdim canımbana da adres gönderir misin canım
Ben sabahları hala kusuyorumKızlar ben dün gece uzun süre sırt üstü uyumuşum galiba bir uyandim mide bulantısı baş ağrısı Allah'ıma kavuşuyorum dedim resmen elim ayağım titredi hemen sola döndüm kendime geldim
Abim Fransa’da geçen ay babama da 1000€ yolladı westernle,23€ masraf almışlar höhhh dedim yaTr den halledeceğiz cnm burdan beceremicez farklı bı banka ama kesnti olmaz en azından min.kesilir