- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Canım yapılan ciğer geliştirici iğnelerde mide bulantısına baş ağrısına sebep olmuş olabilir belki.Kızlar ben dün gece uzun süre sırt üstü uyumuşum galiba bir uyandim mide bulantısı baş ağrısı Allah'ıma kavuşuyorum dedim resmen elim ayağım titredi hemen sola döndüm kendime geldim
Canım yapılan ciğer geliştirici iğnelerde mide bulantısına baş ağrısına sebep olmuş olabilir belki.Kızlar ben dün gece uzun süre sırt üstü uyumuşum galiba bir uyandim mide bulantısı baş ağrısı Allah'ıma kavuşuyorum dedim resmen elim ayağım titredi hemen sola döndüm kendime geldim
Ne güzel beni komple soydurdularGenelde tek bacağı çıkar yeterli diyor benim doktor, vajinal bakacağı zaman. Nasıldı canım çatı kontrolü
Ben surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatla, bu kaygi da kolay degil yaniKızlar ben dün gece uzun süre sırt üstü uyumuşum galiba bir uyandim mide bulantısı baş ağrısı Allah'ıma kavuşuyorum dedim resmen elim ayağım titredi hemen sola döndüm kendime geldim
Benim de hareket cok azaldı dün dürttüm dürttüm hareket yok ödüm koptu sonra sallayınca falan uyandı herhalde isteksiz bir iki hareket ettiBen surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatladim, bu kaygi da kolay degil yanien azindan gozunun onunde olur da rahat edersin. Simdi buyuduler hareket azaldi korkuyor insan ...
Yaaa ben bunu bilmiyordumNe güzel beni komple soydurdularbiraz canım yandı valla hiç acımadı desem yalan olur. Ama çok kısa sürüyor dayanılmayacak bir şey değil asla.
Yerim onu ya... Minicik uykusundan uyanmisBenim de hareket cok azaldı dün dürttüm dürttüm hareket yok ödüm koptu sonra sallayınca falan uyandı herhalde isteksiz bir iki hareket etti
Aslında içerdeyken daha rahatsın emin ol :) ilk zamanlar lohusa psikolojisiyle insan daha panik oluyor. Özellikle geceleri acaba kustu mu döndü mü nefes alıyor mu korkusuyla uyku tutmuyor adamı. Uyuya bildiğiniz kadar uyuyun :). Benimde yine sancılarım artmaya başladı bari marta kadar dursaydı iyiydi.Ben surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatla, bu kaygi da kolay degil yanien azindan gozunun onunde olur da rahat edersin. Simdi buyuduler hareket azaldi korkuyor insan ...
O zaman ben akşama göndereyimKızlar hepiniz bir anda gönderim yapmayın, ne olur ne olmaz. Ben biraz önce gönderdim . Akşama kadar aralıklara bölelim lütfen.
36. haftada baş çapı 37 hafta ile, çevresi de 38+6 hafta ile uyumlu çıkmış. Aslında çok değil daha sınıra ulaşmamış sanırım. Oğlum 38+ haftada 37 cm baş çevresi ile doğdu. Normal doğumu riskli bulmuşlardı. Tabi annenin kemik yapısı ile de ilgilidir. Henüz bir risk yok gibi.. Hayırlısı inşallahKızlar bu ölçümlerden anlayan var mı kafa büyüklüğü normal doğum için uygun mu 36.hafta ölçümleri bu
Eki Görüntüle 3205955
Oy maşallah yaaKızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu içinSuyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Amin aminnnAmin canım sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallahMuhtemelen aynı dönem doğumlarımız
Hadi inşallah beklerAslında içerdeyken daha rahatsın emin ol :) ilk zamanlar lohusa psikolojisiyle insan daha panik oluyor. Özellikle geceleri acaba kustu mu döndü mü nefes alıyor mu korkusuyla uyku tutmuyor adamı. Uyuya bildiğiniz kadar uyuyun :). Benimde yine sancılarım artmaya başladı bari marta kadar dursaydı iyiydi.
Ben de var gönderirim canımBir de kızlar küvet alan arkadaş aldı mı bilmiyorum ama küvete takmaya yıkama filesi de alınsa iyi olur listeye eklenebilirMaviesil23
Benim de aklımdan bu geçti canım çünkü çoğu şey tamamlanır gibi olduŞöyle mi yapsak?.Maviesil23
Çarşambaya kadar sanırım pek çok şey ulaşır Y yazosey bize yeniden son ihtiyaçlarını belirtir.
Biraz da maddi bir iletim olacakmış. Onu çok dile getirmek istemiyorum prosedür gereği.
Arkadaşımız muhtemelen elinde olduğu için gönderiyodur. 2 tane 3-6 ay kışlık ekledi çünkü. Ben listeye 6-9 9-12 ayları ekledim ama bence önemli olan 6.aya kadar ki eksikleri almak.Maviesil23 ben de 1 adet daha emzirme sutyeni ve iç çamaşırı alıyorum.
bir de 3-6 ay pelus tulum yazılmıs ama bebegin yaz dönemine denk geliyor bence uygun olmaz, acaba bebek iri olur diye düşünerek mi öyle yazıldı, ilk dönem kullanmak icin mi? eğer öyleyse bunu alayım ya da 6-9 ya da 9-12 beden olarak uyku tulumu alabilirim. masterchef yarısmacısından da kıyafetler gelecekmiş bence yenidogan ve 1-3 ay arası tamamlanmıs olur, önemli olan bu kısım. yine yazosey ile irtibatta oluruz 3-6 ay arası icin önümüzdeki dönemde alırız
gecelik icin kuzum senden model bilgisi rica edicem özelden bana Y yazosey
Bizim gelinde 9 ay boyunca kustu, doğuma kusarak girdi resmen. Şahit oldum çok kötüydü Çok zor geçti hamileliği ve bu yüzden 2. Çocuğu istemiyor. Allah yardımcın olsun canım, çok az kaldı biraz daha sabret.Ben sabahları hala kusuyorum
Çok zor canımBen sabahları hala kusuyorum
Aslında cuma oldum iğneyi kuzu sola dönünce kendime geldim kan mi gitmedi noldu bilmiyorum tansiyonum yükseldi ya da düştü sanırımCanım yapılan ciğer geliştirici iğnelerde mide bulantısına baş ağrısına sebep olmuş olabilir belki.
İnsan vicdan yapiyor di mi son haftalar daha zormuşBen surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatla, bu kaygi da kolay degil yanien azindan gozunun onunde olur da rahat edersin. Simdi buyuduler hareket azaldi korkuyor insan ...
Canım benim adres gönderdiğim epey kişi oldu, neler gönderilecek bilemiyorum tüm arkadaşların gönderileri eline ulaşsın ihtiyaçlarını yeniden teyit eder ona göre davranırızKızlar şimdilik listeye eklemeye yapmayı durduralım.
Ben şimdi listeyi güncelliyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu tamamlanmış gibi duruyor.
Bir de sosyal medyadan yenidoğan ve 1-3 ay arası kıyafetlerde gönderilecekmiş. Bez de aynı şekilde gönderilecek.
Ayrıca bazı arkadaşlarımız para da gönderiyor.
Kargolar ulaştığında duruma göre ek yaparız isterseniz.
Uygun mudur sizce?
tamam ozaman yenıdogan pelüs tulum alındıysa almıyorum. yazlık bir takım ile 3-6 ay 2 adet kısa kol zıbın alıyorum canımBen de var gönderirim canım
Benim de aklımdan bu geçti canım çünkü çoğu şey tamamlanır gibi oldu
Arkadaşımız muhtemelen elinde olduğu için gönderiyodur. 2 tane 3-6 ay kışlık ekledi çünkü. Ben listeye 6-9 9-12 ayları ekledim ama bence önemli olan 6.aya kadar ki eksikleri almak.
Çok güzel bir aile olduğumuzu hepimiz el birliğiyle göstermiş olduk. Y yazosey arkadaşımızın yüzünü bir nebze bile güldürebildiysek ne mutlu bizeKızlar şimdilik listeye eklemeye yapmayı durduralım.
Ben şimdi listeyi güncelliyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu tamamlanmış gibi duruyor.
Bir de sosyal medyadan yenidoğan ve 1-3 ay arası kıyafetlerde gönderilecekmiş. Bez de aynı şekilde gönderilecek.
Uygun mudur sizce?
Yok canım çatı muayenesi farklı. Doktor 2 parmağıyla yapıyorYaaa ben bunu bilmiyordumBir aletle yada ultrosonla hesap yapılıp ölçülüyor diye düşünmüştüm hep
Uygundur emeğine sağlıkKızlar şimdilik listeye eklemeye yapmayı durduralım.
Uygun mudur sizce?