- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
Canım ben Konya'da yaşıyorum yardımcı olurumİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ben selçuk tıp Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum Mehmet kulhan. Ama şu an deprem bölgesine gitmiş. 36+3 haftalık hamileyim. Ama bebeğim iri oldugu için erken olacak ameliyat. Benimde sezeryan olacaktı doktorum yapacaktı 27 Şubat'ta. Şu an o yapamiycak gibi görünüyor ama Selçuk tıp hastanesinde zaten en iyi proflar doç lar var. Onlardan birine randevu alacağım.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
GÜNCEL LİSTE..
Bilmiyorum ki canım. Bugün neredeyse hiç yürüyemiyorum. Gece de uyuyamadım, doktordan haber bekliyorum kontrolüm vardıÇok mu aşağıda bebek?
Dedin ama unuttum Rabia Hanım dı di mi doktor? Memnun musun?Bilmiyorum ki canım. Bugün neredeyse hiç yürüyemiyorum. Gece de uyuyamadım, doktordan haber bekliyorum kontrolüm vardı
Konyadayim özelden numara atabiliyorsan yardımcı olurum canım yada burdan sor atamiyorsan merak ettiğin şeyleri bebeğinin cinsiyeti ne bilmiyorum her türlü kıyafet yardımcı olurum bana ulaşKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Maviesil23 canim ben de 1 adet onden dugmeli pijama takimi ile 1 adet siyah emzirme sutyenini sparis verdim. 15inde elinde olacak canim Y yazosey Eger normal dogum ise bir de elbise tarzi gecelik gerek arkadaslar...
File olmasa da olur. Ben hic kullanmadim...GonulSenligim ben küvet kova maşrapa seti aldım. Filesi yok malesef.
Sagol canim uyari icin, L beden aldim...Kızlar benim gecelik takımı 38 bedenmiş baktım, bize 42 beden lazım. Bundan sonra alacak arkadaşların aklında bulunsun.
Evet K kadinca1234 sanirim temin ettiKızlar yazosey için park beşik verecek/alacak olan varmıydı yoksa temin edebilirim acil yazabilirmi bilenler
K kadinca1234 alacaktı canımKızlar yazosey için park beşik verecek/alacak olan varmıydı yoksa temin edebilirim acil yazabilirmi bilenler
Bez için bari 3 numara falan göndersin sanki 1 ve 2 numaralar yeterli sayıda temin edildi.Kızlar masterchef eski yarışmacılarından arkadaşım Duygu’da paylaşım yapmıştı yenidoğan kıyafet bez mama gönderebilirim diye o da şeymaya gönderecek bugün,adresini attım