2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Canım bence de, bugün itibariyle artık beklemeye geçelim. Daha sonra yeniden değerlendiririz inşallah.

Ben de kargoya verdim, güzel günlerde sağlıkla kullanılsın inşallah Y yazosey

Canım benim adres gönderdiğim epey kişi oldu, neler gönderilecek bilemiyorum tüm arkadaşların gönderileri eline ulaşsın ihtiyaçlarını yeniden teyit eder ona göre davranırız
Bana yazmayanlardan da gönderenler olacaktır mutlaka. Eksik birşeyler kalırsa yardım ederiz yine Y yazosey
tamam ozaman yenıdogan pelüs tulum alındıysa almıyorum. yazlık bir takım ile 3-6 ay 2 adet kısa kol zıbın alıyorum canım
Ekledim canım
Amin canım
Çok güzel bi aile olduk burda
Uygundur emeğine sağlık
Ben kargoyu gönderdim Y yazosey
Tamamdır canım
Canım bence de, bugün itibariyle artık beklemeye geçelim. Daha sonra yeniden değerlendiririz inşallah.

Ben de kargoya verdim, güzel günlerde sağlıkla kullanılsın inşallah Y yazosey
İnşaAllah canım şimdilik listeyi durduruyorum o zaman

Çok zor canım

Aslında cuma oldum iğneyi kuzu sola dönünce kendime geldim kan mi gitmedi noldu bilmiyorum tansiyonum yükseldi ya da düştü sanırım

İnsan vicdan yapiyor di mi son haftalar daha zormuş
Sırt üstü uyuya kalınca benim de nefes darlığı, çarpıntı oluyor canım. Ağırlaştıklari için sanırım

Benim de bekleyecek halim kalmadı inan ki

Biliyorum canim benim de ikinci bu. Bende martin sonuna kadar kalsin istiyorum da iste bugunki kaygidan da aman dogsun falan dedim yani... Benim daha yarin 35 olacak, minik daha

SON GÜNCEL LİSTE

Kıyafet Harici
Alınmayan Eksikler

Alt açma bezi
Emzirme Yastığı
Göğüs Kremi

—Eksik kalan ay aralığı olan kıyafetleri kargo teslimlerinden sonra belirleyip göndermek daha uygun olacaktır.
—Buraya yazmadan adres isteyip gönderen arkadaşlarda çıkacak muhtemelen o yüzden kıyafet alımını şimdilik durdurduk.
—Yine de kıyafet almak isteyen olursa, yenidoğan ve 1-3 ay arası kısa kol zıbın,
1-3 ay arası patikli tulum,
1-3 ay arası sadece üst giyim
1-3 ay arası sadece alt giyim ve
1-3 ay arası mont eklemesi yapılabilir.

Eklentiler

• 5F89A73E-77CA-4C6A-9A08-096FAE769720.jpeg
    220 KB · Görüntüleme: 44
  • 888028DD-7907-489D-9F26-942C96E5BAAE.jpeg
    210,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 8E5E5624-2CEF-4F35-B29D-AF7766DAF48C.jpeg
    109,8 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim bilgiler için

Hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebişin çok az kalmış kavuşmaya
Şu çatal muayenesinde spekulumla açıp elle bakıyo dimi canım ben de doğumdan çok şu çatal muayenesinden korkuyorum

Cok sagolun ona ihtiyac yokcok mahcubum allah sizden razi olsuuun rabbim hepinizi korusun beni sizle karsilastirdigi gibi sizide iyi insalarla karsilastirsin sabaha kadar dua ettim hepinize gozlerim doluyor hep allah sizden razi olsun

Allah senden de razı olsun canım benim. Bu kötü günleri çabucak atlatin inşallah

Rande yanlış hatirliyorsam kusura bakma lutfen uzun zaman giremedim aranızda değildim. Dun akşam arastirken senin yazdığını gördüm diye hatırlıyorum. Rahim içi varis ile ilgili doktor gecen hafta rahim icinde varis var sezeryan doğum olacak riske atamam dedi sizde de öyle mi oldu normal doğum şansı yok mu acaba

Kızlar şu gibi akıntım gelmiş iç camasırım ıslanmış normal mi bu
Çok mu canım? Benim de geçen hafta oldu çamaşırımın orta kısmı tamamen ıslanmıştı. Doktorum son zamanlarda bu tür akıntı olabilir normal dedi, suyumda da azalma yoktu zaten ama yine de 3 tane fitil verdi bu hafta ki kontrolum de tekrardan bi kontrol edicekti.
İstersen sen de bi doktoruna danış

Kızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.

Daha ne olcak ne diyecegimi bilemiyorum allah sizden razi olsun her adimimda dua ediyorum size cok sagolun

Benim bu konuda hiç bir tecrübem yok canım, inşallah normal doğuma engel değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…