- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Ben kaçırmışım ozmn canım ne için alttan muayene yapıldı?Yok canım çatı muayenesi farklı. Doktor 2 parmağıyla yapıyor
Kızlar şimdilik listeye eklemeye yapmayı durduralım.
Ben şimdi listeyi güncelliyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu tamamlanmış gibi duruyor.
Bir de sosyal medyadan yenidoğan ve 1-3 ay arası kıyafetlerde gönderilecekmiş. Bez de aynı şekilde gönderilecek.
Ayrıca bazı arkadaşlarımız para da gönderiyor.
Kargolar ulaştığında duruma göre ek yaparız isterseniz.
Uygun mudur sizce?
Bana yazmayanlardan da gönderenler olacaktır mutlaka. Eksik birşeyler kalırsa yardım ederiz yineCanım benim adres gönderdiğim epey kişi oldu, neler gönderilecek bilemiyorum tüm arkadaşların gönderileri eline ulaşsın ihtiyaçlarını yeniden teyit eder ona göre davranırız
Ekledim canımtamam ozaman yenıdogan pelüs tulum alındıysa almıyorum. yazlık bir takım ile 3-6 ay 2 adet kısa kol zıbın alıyorum canım
Amin canım
Tamamdır canım
İnşaAllah canım şimdilik listeyi durduruyorum o zaman
Açılma var mı diye bakılıyor canım bir de çatı kemiğin normal doğuma uygun mu diye bakıyorlarBen kaçırmışım ozmn canım ne için alttan muayene yapıldı?
Sırt üstü uyuya kalınca benim de nefes darlığı, çarpıntı oluyor canım. Ağırlaştıklari için sanırımÇok zor canım
Aslında cuma oldum iğneyi kuzu sola dönünce kendime geldim kan mi gitmedi noldu bilmiyorum tansiyonum yükseldi ya da düştü sanırım
İnsan vicdan yapiyor di mi son haftalar daha zormuş
Benim de bekleyecek halim kalmadı inan kiKızlar ben de dün gece sol tarafta böbrek ağrısı gibi bir şeyle uykumdan uyandım.. Yani böbrek ağrısı da değildi bence, tarif etmek için öyle dedim; o kısımdaydı. Bel kısmında ve arkada. Sancı mı diye korktum bayaDaha önce yaşamadığım bir şeydi çünkü.. ama tek taraflı olduğu için değildir herhalde dedim. Eşim uyumamıştı, gittim salonda oturdum biraz. Geçti.
Çalıştığım için haftasonu çok yoruluyorum çünkü işler hep o 2 güne kalıyor. Neyse ki odaları falan baya toparladık, yerleştirdik. Hastane çantasına da kıyafetleri koydum, kıyafet dışında şeyleri yavaş yavaş koyacağım artık. Baya baya yoruldum yaa.. Ondan mı oldu acaba, ya da öyle gaz sancısı olur mu.. Gaz sancısı olsa 5-10 dakikada geçer mi.. Tek taraflı ağrı, sancı olmaz di mi?
Bu arada ben de sanıyorum 37 haftayı bekleyemeyeceğim. 1 hafta için kendimi böyle yormayayım, strese sokmayayım diye düşünmeye başladım. Gerçekten sabah kalkıp gelmek çok yorucu. Yemek yemek için bile ofisten çıkmak zor geliyor. Uzun süre sandalyede oturduğum için kalkınca da çatı ağrısı, bel ağrısı.. Zaten gece sürekli dönmekten rahat uyuyamıyorum. Depremli rüyalar.. Bebekle ilgili stresli rüyalar.. Her dönmede uyanmalar.. 3 haftam kalmıştı ama 36'da ben de bırakayım diyorum. 2 hafta sonra yani. Zaten bu minnoş kız beni biraz korkutuyor :) Maşallah çok haraketli gibi.. Ne olur ne olmaz diye düşündüm.. Zamanında sağlıkla gelsinler de
Biliyorum canim benim de ikinci bu. Bende martin sonuna kadar kalsin istiyorum da iste bugunki kaygidan da aman dogsun falan dedim yani... Benim daha yarin 35 olacak, minik dahaAslında içerdeyken daha rahatsın emin ol :) ilk zamanlar lohusa psikolojisiyle insan daha panik oluyor. Özellikle geceleri acaba kustu mu döndü mü nefes alıyor mu korkusuyla uyku tutmuyor adamı. Uyuya bildiğiniz kadar uyuyun :). Benimde yine sancılarım artmaya başladı bari marta kadar dursaydı iyiydi.
Teşekkür ederim bilgiler içinO zaman ben akşama göndereyimSaolun
36. haftada baş çapı 37 hafta ile, çevresi de 38+6 hafta ile uyumlu çıkmış. Aslında çok değil daha sınıra ulaşmamış sanırım. Oğlum 38+ haftada 37 cm baş çevresi ile doğdu. Normal doğumu riskli bulmuşlardı. Tabi annenin kemik yapısı ile de ilgilidir. Henüz bir risk yok gibi.. Hayırlısı inşallah
Oy maşallah yaaAz kaldı az Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah
Amin aminnnEvet evet.. Aynı dönemde olacak gibi.. aman beklesinler de :) Mutlu mutlu kavuşalım inşallah
Hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebişin çok az kalmış kavuşmayaKızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu içinSuyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Cok sagolun ona ihtiyac yokcok mahcubum allah sizden razi olsuuun rabbim hepinizi korusun beni sizle karsilastirdigi gibi sizide iyi insalarla karsilastirsin sabaha kadar dua ettim hepinize gozlerim doluyor hep allah sizden razi olsun
Çok mu canım? Benim de geçen hafta oldu çamaşırımın orta kısmı tamamen ıslanmıştı. Doktorum son zamanlarda bu tür akıntı olabilir normal dedi, suyumda da azalma yoktu zaten ama yine de 3 tane fitil verdi bu hafta ki kontrolum de tekrardan bi kontrol edicekti.Kızlar şu gibi akıntım gelmiş iç camasırım ıslanmış normal mi bu
Daha ne olcak ne diyecegimi bilemiyorum allah sizden razi olsun her adimimda dua ediyorum size cok sagolunSON GÜNCEL LİSTE
Kıyafet Harici Alınmayan Eksikler
Alt açma bezi
Emzirme Yastığı
Göğüs Kremi
—Eksik kalan ay aralığı olan kıyafetleri kargo teslimlerinden sonra belirleyip göndermek daha uygun olacaktır.
—Buraya yazmadan adres isteyip gönderen arkadaşlarda çıkacak muhtemelen o yüzden kıyafet alımını şimdilik durdurduk.
—Yine de kıyafet almak isteyen olursa, yenidoğan ve 1-3 ay arası kısa kol zıbın,
1-3 ay arası patikli tulum,
1-3 ay arası sadece üst giyim
1-3 ay arası sadece alt giyim ve
1-3 ay arası mont eklemesi yapılabilir.
Rande yanlış hatirliyorsam kusura bakma lutfen uzun zaman giremedim aranızda değildim. Dun akşam arastirken senin yazdığını gördüm diye hatırlıyorum. Rahim içi varis ile ilgili doktor gecen hafta rahim icinde varis var sezeryan doğum olacak riske atamam dedi sizde de öyle mi oldu normal doğum şansı yok mu acaba
Kusura bakma lütfen yanlış hatırlamışimBenim bu konuda hiç bir tecrübem yok canım, inşallah normal doğuma engel değildir.
Yok kuzum direk parmakla ölçüm hesabıYaaa ben bunu bilmiyordumBir aletle yada ultrosonla hesap yapılıp ölçülüyor diye düşünmüştüm hep