Ah canım ya, bugün mü senin kontrolBilmiyorum ki canım. Bugün neredeyse hiç yürüyemiyorum. Gece de uyuyamadım, doktordan haber bekliyorum kontrolüm vardı
Ben de hiç kullanmadım daha doğrusu oğlum fileden çok korkuyorduFile olmasa da olur. Ben hic kullanmadim...
Renkli gözlü duygu muKızlar masterchef eski yarışmacılarından arkadaşım Duygu’da paylaşım yapmıştı yenidoğan kıyafet bez mama gönderebilirim diye o da şeymaya gönderecek bugün,adresini attım
Kızın evi bebek eşyalarıyla dolacak biliyordumKızlar masterchef eski yarışmacılarından arkadaşım Duygu’da paylaşım yapmıştı yenidoğan kıyafet bez mama gönderebilirim diye o da şeymaya gönderecek bugün,adresini attım
Şuan normal görünüyor canım. 9.80 cmden sonra normal doğum zorlayabiliyor ama imkansız değil tabikiKızlar bu ölçümlerden anlayan var mı kafa büyüklüğü normal doğum için uygun mu 36.hafta ölçümleri bu
Eki Görüntüle 3205955
Cok sagolun ona ihtiyac yokcok mahcubum allah sizden razi olsuuun rabbim hepinizi korusun beni sizle karsilastirdigi gibi sizide iyi insalarla karsilastirsin sabaha kadar dua ettim hepinize gozlerim doluyor hep allah sizden razi olsun
Evet canım o ,2020 yarışmacılarındandıAh canım ya, bugün mü senin kontrol
Ben de hiç kullanmadım daha doğrusu oğlum fileden çok korkuyordu
Renkli gözlü duygu mu
Yaaaa güzel bir haber daha allahım sağlıkı sihatli kucağınıza almayı nasip etsinKızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu içinSuyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Hadi hayırlısı olsun canım doğumlar başlıyor resmenKızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu içinSuyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Allah senden de razı olsun kuzum,böyle günlerde elele yürek yüreğe olacağız tabi acılarımızı iyileştirmenin yaralarımızı sarmanın en iyi yolu bu çünküCok sagolun ona ihtiyac yokcok mahcubum allah sizden razi olsuuun rabbim hepinizi korusun beni sizle karsilastirdigi gibi sizide iyi insalarla karsilastirsin sabaha kadar dua ettim hepinize gozlerim doluyor hep allah sizden razi olsun
Çok seviyordum o bayanıEvet canım o ,2020 yarışmacılarındandı
Doğumlar başlıyor yazısını her okuduğumda bana arka fonda bi gerilim müziği yükleniyorHadi hayırlısı olsun canım doğumlar başlıyor resmen
Sakin olll.Doğumlar başlıyor yazısını her okuduğumda bana arka fonda bi gerilim müziği yükleniyor
eski iş arkadaşım benim,hem kendi güzel hem yüreği güzel bi kızdırÇok seviyordum o bayanı
Maviesil23 canim ben de 1 adet onden dugmeli pijama takimi ile 1 adet siyah emzirme sutyenini sparis verdim. 15inde elinde olacak canim Y yazosey Eger normal dogum ise bir de elbise tarzi gecelik gerek arkadaslar...
Amin canım sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallahCanımmmGeriden geliyorum ama :) hayırlı olsun yavruşunuz.. Gözünüz aydın.. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.. Evinize de mutluluk bereket getirsin Eve de çıkmışsınız.. Maşallah sen de iyiymişsin.. Her şeyin yolunca olmasına çok sevindim
Ay seninle aynı günümüzBen de heyacan yaptım şimdii :) Maşallah canım bebişinee
Benim doktor kontrolüm daha haftaya. Hiç doğum falan konuşmadık, o da haftaya konuşulur. Ben de Mart ortası olur diye düşünüyordum.. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinleerr
Hadi hayırlısı haftaya evi bebek ağlamaları saracak deseneKızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu içinSuyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Aynen canım ben de çok duyguluyum sürekli karnımı seviyorum resmen aynı bedende son 1 haftamızHadi hayırlısı olsun canım doğumlar başlıyor resmen