2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
1 haziran canım. Geç döllenme olmamış ama bende öyle düşünmüştüm acaba ondanmı gözükmedi diyede dün doktor kesen haftanla uyumlu dedi. Sende duyarsın inşallah canım benim
1 Haziransa benimde 30 Mayıs yani 2 gün var arada ay hadi İnşallah ama benim geçen hafta bir hafta geri görünüyordu tarihten umarım toparlamistir çok sevindim adına sağlıkla al kucağına

Günaydın oğlumda ishal olmuştum hatta herkes kabız olur ben ishal diye düşünmüştüm merak etme bişe yoktur bagirsaklarin iyi calisiyor diye düşün
Cok tesekkurler kizlar valla insallah siradan bir durumdur Karnim surekli gurul gurul

1 Haziransa benimde 30 Mayıs yani 2 gün var arada ay hadi İnşallah ama benim geçen hafta bir hafta geri görünüyordu tarihten umarım toparlamistir çok sevindim adına sağlıkla al kucağına
İnşallah toparlamıştır annesi stres yapma ben çok yapıyorum malesef inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklaırmıza

Selam kızlar iki gündür açık renkte sütlü kahve renginde akıntı lekelenme görüyorum ve adet ağrısı gibi sırt ağrısı çekiyorum sizde bu durum oldu mu hiç

Kızlar günaydın. Benim Progestan da estrofemden dolayı işyerinde başım dönüyor dudağım uyuşuyor Bıktım sizde de oluyomu akşam da iki iğnem ve vitaminim de var yanlarında

Canım bugün radyolojiye gittim renkli ultrasonda muayne ettiler oradaki doktor kalp atışı var ama kese düzensiz dedi... Kendi doktoruma gittim özele. Öyle birşey yok dedi kese normal yuvarlak dedi kalp atışını da dinletti kese altında minimal bı kanama alanı var onuda progestan kullancaksin dedi istirahat dedi inşallah birşey olmaz bebeğimin kalbi atıyor

Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah. Benimde lekelenmem vardı 2 hafta sürdü kahverengiydi çok telaş yapmıştım çok şükür artık gelmiyor. Korkma allahın izniyle geçer canım
Benm dün kırmızı geldi cnm korktum ama kalp atışı vardı çok şükür. Bugün renkli ultrasona girdim kese düzensiz dedi kendi doktorum yok öyle birşey kese düzgün yuvarlak dedi sadece kese altında minimal kanama alanı var dedi

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen istirahat et yorma kendini ilaçlarınıda kullan geçer inşallah canım moralini bozma

Kızlar günaydın. Benim Progestan da estrofemden dolayı işyerinde başım dönüyor dudağım uyuşuyor Bıktım sizde de oluyomu akşam da iki iğnem ve vitaminim de var yanlarında
Günaydın bende progesteron fitil ve iğne kullanıyorum telaş etme yan etkileri arasında varmış bulantı halsizlik az az sık sık beslenmene dikkat et elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum bende bazen başımın dönmesinden ayağa kalkamıyorum

İnşallah bian önce toplarsın kanaman durur ve bebişin hep seninle olur benimde bugün regl ağrısı gibi sırtıma vuruyo çalışıyorum dinlenemiyorum açık kahverengi akıntı oluyor hayırlısı Allah'tan artık bekleyip göreceğiz inşallah bişey olmaz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…