2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah bu ne güzellik. Valla sabah sabah içim açıldı bunca mutsuzluğun içinde. Benim de kızım olacak, bahtları da bu tatlı yanaklı gibi güzel olur umarım.

Doktor boşuna strese soktu seni yok geride falan. Gerçekten bu kontroller panik yaptırıyor. 4 hafta daha büyürse tam ısırmalık olur yanaklar.

O kadar magnezyum içiyorum ama bana da hep kramp giriyor geceleri. Gerinmeye korkuyorum.. Bacaklarım da ağrıyor yatarken.. İlk gebelikte benim de bu kadar ağrım yoktu Az daha sabır inşallah.. Zamanında sağlıkla kavuşalım
Çok şükür çok şükür Ne güzel bir doğum hikayesi.. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah Gözünüz aydın olsun İnşallah biz de böyle güzel doğumlar yaşarız Allah'ım
Bende de başta vardı sonra yukarı çıktı plasenta. Yine de doktorum hala Progestan kullandırıyor önlem amaçlı. Bir arkadaş burada plasenta previa var diye doktor genel anestezi yapacak demişti, kanama riski var diye. Senin spinal olmuş sevindim :) Çünkü ben de spinal istiyordum, acaba genel mi yapar diye korkuyordum. Demek spinal olma imkanı da var Geçmişler olsun

Oy maşallaahh Yanakları falan da baya dolgun görünüyor Zamanında sağlıkla gelecek inşallah canım

Resmen doğum yapmamıza en çok 3 hafta falan var nasıl geçti
İnan ben de çok şaşkınım çok hızlı geçti bana bu süreç
Amin teyzesi inşallah ayaklarına taş değmesin hep güzelliklerle sarılı olsun kaderleri Doktorlar hep en kötü ihtimali söylediği için biz de moralmen etkileniyoruz
Oy maşallaahh Yanakları falan da baya dolgun görünüyor Zamanında sağlıkla gelecek inşallah canım
Yanağa gitmiş hep kilolar beli ince kalmış kızımın

benim de biraz yukarı cıktı ama bir kısmı hala rahim agzına cok yakın konumlandıgı icin riskli diyor, yine de 38 haftaya geldiğimizde epidural mi genel mi olacagını konusuruz dedi. anladıgım kadarıyla cok büyük risk yoksa, rahim agzını tamamen kapatmıyorsa spinal ya da epidural imkanı var ki arkadasın tamamen kapatıp kanaması oldugu halde spinal yapılabilmiş. biraz doktorun inisiyatifine kalıyor galiba

Maşallah çok minnoş tatlı bu
Büyüyünce sıfır beden olacak şimdiden kafaya koymuş

Yaa sizinle aynı gün doğum gözüktüğü için çok tuhaf hissediyorum bebiş kız mı erkek mi nasıl gidiyor kontroller HEYECANLIYIM
erkek canım 36+1 de kontrole gittim ay sonunu bulur dedi pazartesi tekrar kontrol var 37 de şimdilik sancım yok kasılmalar var ama normal bebeğin hareketlerine dikkat et bol su iç dedi doktorum şimdilik sende durum ne ?

Sağolun kızlar inşallah hep güzel haberler alalım S syildizs canim burda tecrübeli anneler 36 dan sonra yemeye başla demişti ben de o yüzden başlıcam anca etki eder heralde
Ben de bu haftasonu başlayacağım canım, zaten hurma yedik hemen doğurduk olmaz sanırım squat + hurma ile devam edeyim bakalım. 38 de doğursam iyidir benim için. 39.40 bekleyecek halim kalmadı, çok rahatsızım geceleri

Bana da, benim gördüğüm rahim ağzında bir şey yok ama ultrasonlara %100 güvenemiyoruz, az da olsa bakış açısı gerçek görüntüden farklı olabiliyor. Risk olmasın dedi. Progestan içiyorum hala. Ben hiç doğumla ilgili konuşmadım daha. 2 hafta sonra gideceğim. 35+ oluyorum. O zaman konuşuruz artık diye düşünüyorum. İnşallah dediğin gibi benim de spinal şansım olur Sen normal istiyordun, riskli diyor mu sana? Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ve de hepimiz için en sağlıklısı neyse o olsun

Allah analı babali büyütsün canım sevindim kolayca atlatmana bakk geçti bitti bileee darısı başımıza diyelim
Akıntım yok canım, bel ağrısı ve kasılmalarım var
Nasıl oldun canım?

erkek canım 36+1 de kontrole gittim ay sonunu bulur dedi pazartesi tekrar kontrol var 37 de şimdilik sancım yok kasılmalar var ama normal bebeğin hareketlerine dikkat et bol su iç dedi doktorum şimdilik sende durum ne ?
Bebeğin hareketlerini neye göre ölçüyorsun canım, doktorun hangi durumda haber ver yada gel dedi.

Maşallah çok minnoş tatlı bu
Büyüyünce sıfır beden olacak şimdiden kafaya koymuş
Yerim onların bedenini bana benziyor vücudu ben de 2750 doğmuşum zaten minyon ince kemikli bi tipim bana benzeyecek galiba
Ah keşke o kadar kolay olsa benim enteresan şekilde ağrım sızım yok ya son haftalar iyice ağırlaşırsın diyor herkes ama ben sanki ilk trimesterda gibiyim sırt ve bel ağrım geçince yeniden doğmuş gibi oldum galiba bebek aşağı inince vücudum rahatladı biraz

Aa evet, bebek aşağı inince anneye bi enerji gelir derler. Acaba sıradaki sen misin

Kesinlikle sana benziyordur durumu genetikten ibaret, kafanda başka hiç bişey kurma canım benim sağlıcakla kucağımıza alacaz inşallah

Ben dün gittim canım bana 2 saatte 1 hareket etmesini kontrol et dedi. Ve daha önce de burada yazılmıştı günde on hareket dedi
Bazen farklı farklı bölgelerde toplanıyor gibi, elimi koyunca sertlik gidiyor, bu bebekmi yoksa kasların gerilmesi mi anlamıyorum ben. Bu durumu bebek hareketi olarak mı değerlendirecez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…