Maşallah bu ne güzellik.Yok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani
Bu da kızımın son fotosu
O kadar magnezyum içiyorum ama bana da hep kramp giriyor geceleri. Gerinmeye korkuyorum.. Bacaklarım da ağrıyor yatarken.. İlk gebelikte benim de bu kadar ağrım yoktuKizlar merhaba 33+5 haftalik hamileyim. bugün bacağımın kökü nasil agridi anlatamam kramp girdii. Çatı ağrılarına alıştım birde bu ağrı çıktı.Sizde de var mı böyle bir ağrı.? İlk gebeligimde bu kadar ağrım sızım yoktu.
Merhaba kızlar, bugün spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. 36+5 haftalık doğdu oğlum 3 kilo 140 gram. Sizlere de biraz moral olsun diye yazıyorum çok kolay ilerleyen bir süreç oldu. Benim en çok korktuğum şey sondaydı ama onu da uyuşturmadan takmalarına rağmen sadece hafif bir yanma hissi oldu asla acımadı siz de kendi gözünüzü korkutmayın. İnsanlar beni çok korkutmuşlardı. Ameliyathaneye girmemle iğneyi vurup çocuğun doğma süresi 15 dakikayı geçmemiştir. Ben daha kestiklerini hissedemeden biraz çekiştirme hissedeceksin çocuğu çıkarıyoruz dediler. Çok güzel bir duygu ilk ağladığı an, yüzünü gösterdikleri an. Çok stres yapmıştım kötü hikayeleri duyup ama inanın zorluğu yok denecek kadar az. Sadece ameliyat sonrası agrım oldu ona da 3 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar idare ediyorsunuz. Spinal iğne ağrı kesici iğneden daha az acıyor bu aradainşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize darısı sizin başınıza.
Bende de başta vardı sonra yukarı çıktı plasenta. Yine de doktorum hala Progestan kullandırıyor önlem amaçlı. Bir arkadaş burada plasenta previa var diye doktor genel anestezi yapacak demişti, kanama riski var diye. Senin spinal olmuş sevindim :) Çünkü ben de spinal istiyordum, acaba genel mi yapar diye korkuyordum. Demek spinal olma imkanı da varPlasenta previa vardı bende plasentam rahim ağzını tam kapattığı için hamilelik boyunca hep sıkıntılı geçti süreç. Her ay regl olur gibi kanamam oluyordu baya yoğun bir şekilde. Doktorum da bebeğin gelişimi iyi ilerliyor riske atmayalım alalım daha fazla kanaman olmadan sıkıntıya girmeden dedi. O yüzden erken aldılar. Sezaryan sırasında da çok riskim vardı kanama açısından ama çok şükür bir sorun çıkmadan atlattık.
Oy maşallaahhYok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani
Bu da kızımın son fotosu
İnan ben de çok şaşkınım çok hızlı geçti bana bu süreçResmen doğum yapmamıza en çok 3 hafta falan var nasıl geçti
Amin teyzesi inşallah ayaklarına taş değmesin hep güzelliklerle sarılı olsun kaderleriMaşallah bu ne güzellik.Valla sabah sabah içim açıldı bunca mutsuzluğun içinde. Benim de kızım olacak, bahtları da bu tatlı yanaklı gibi güzel olur umarım.
Doktor boşuna strese soktu seni yok geride falan. Gerçekten bu kontroller panik yaptırıyor. 4 hafta daha büyürse tam ısırmalık olur yanaklar.
Yanağa gitmiş hep kilolar beli ince kalmış kızımınOy maşallaahhYanakları falan da baya dolgun görünüyor Zamanında sağlıkla gelecek inşallah canım
benim de biraz yukarı cıktı ama bir kısmı hala rahim agzına cok yakın konumlandıgı icin riskli diyor, yine de 38 haftaya geldiğimizde epidural mi genel mi olacagını konusuruz dedi. anladıgım kadarıyla cok büyük risk yoksa, rahim agzını tamamen kapatmıyorsa spinal ya da epidural imkanı var ki arkadasın tamamen kapatıp kanaması oldugu halde spinal yapılabilmiş. biraz doktorun inisiyatifine kalıyor galibaBende de başta vardı sonra yukarı çıktı plasenta. Yine de doktorum hala Progestan kullandırıyor önlem amaçlı. Bir arkadaş burada plasenta previa var diye doktor genel anestezi yapacak demişti, kanama riski var diye. Senin spinal olmuş sevindim :) Çünkü ben de spinal istiyordum, acaba genel mi yapar diye korkuyordum. Demek spinal olma imkanı da varGeçmişler olsun
Maşallah çok minnoş tatlı buYok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani
Bu da kızımın son fotosu
erkek canım 36+1 de kontrole gittim ay sonunu bulur dedi pazartesi tekrar kontrol var 37 de şimdilik sancım yok kasılmalar var ama normal bebeğin hareketlerine dikkat et bol su iç dedi doktorum şimdilik sende durum ne ?Yaa sizinle aynı gün doğum gözüktüğü için çok tuhaf hissediyorum bebiş kız mı erkek minasıl gidiyor kontroller HEYECANLIYIM
Ben de bu haftasonu başlayacağım canım, zaten hurma yedik hemen doğurduk olmaz sanırım
Bana da, benim gördüğüm rahim ağzında bir şey yok ama ultrasonlara %100 güvenemiyoruz, az da olsa bakış açısı gerçek görüntüden farklı olabiliyor. Risk olmasın dedi. Progestan içiyorum hala. Ben hiç doğumla ilgili konuşmadım daha. 2 hafta sonra gideceğim. 35+ oluyorum. O zaman konuşuruz artık diye düşünüyorum. İnşallah dediğin gibi benim de spinal şansım olurbenim de biraz yukarı cıktı ama bir kısmı hala rahim agzına cok yakın konumlandıgı icin riskli diyor, yine de 38 haftaya geldiğimizde epidural mi genel mi olacagını konusuruz dedi. anladıgım kadarıyla cok büyük risk yoksa, rahim agzını tamamen kapatmıyorsa spinal ya da epidural imkanı var ki arkadasın tamamen kapatıp kanaması oldugu halde spinal yapılabilmiş. biraz doktorun inisiyatifine kalıyor galiba
Allah analı babali büyütsün canım sevindim kolayca atlatmana bakk geçti bitti bileeePlasenta previa vardı bende plasentam rahim ağzını tam kapattığı için hamilelik boyunca hep sıkıntılı geçti süreç. Her ay regl olur gibi kanamam oluyordu baya yoğun bir şekilde. Doktorum da bebeğin gelişimi iyi ilerliyor riske atmayalım alalım daha fazla kanaman olmadan sıkıntıya girmeden dedi. O yüzden erken aldılar. Sezaryan sırasında da çok riskim vardı kanama açısından ama çok şükür bir sorun çıkmadan atlattık.
Nasıl oldun canım?Akıntım yok canım, bel ağrısı ve kasılmalarım var
Bebeğin hareketlerini neye göre ölçüyorsun canım, doktorun hangi durumda haber ver yada gel dedi.erkek canım 36+1 de kontrole gittim ay sonunu bulur dedi pazartesi tekrar kontrol var 37 de şimdilik sancım yok kasılmalar var ama normal bebeğin hareketlerine dikkat et bol su iç dedi doktorum şimdilik sende durum ne ?
Ben dün gittim canım bana 2 saatte 1 hareket etmesini kontrol et dedi. Ve daha önce de burada yazılmıştı günde on hareket dediBebeğin hareketlerini neye göre ölçüyorsun canım, doktorun hangi durumda haber ver yada gel dedi.
Yerim onların bedeniniMaşallah çok minnoş tatlı bu
Büyüyünce sıfır beden olacak şimdiden kafaya koymuş
Ah keşke o kadar kolay olsaBen de bu haftasonu başlayacağım canım, zaten hurma yedik hemen doğurduk olmaz sanırımsquat + hurma ile devam edeyim bakalım. 38 de doğursam iyidir benim için. 39.40 bekleyecek halim kalmadı, çok rahatsızım geceleri
Aa evet, bebek aşağı inince anneye bi enerji gelir derler. Acaba sıradaki sen misinYerim onların bedeninibana benziyor vücudu ben de 2750 doğmuşum zaten minyon ince kemikli bi tipim bana benzeyecek galiba
Ah keşke o kadar kolay olsabenim enteresan şekilde ağrım sızım yok ya son haftalar iyice ağırlaşırsın diyor herkes ama ben sanki ilk trimesterda gibiyim sırt ve bel ağrım geçince yeniden doğmuş gibi oldum galiba bebek aşağı inince vücudum rahatladı biraz
Nasıl oldun canım?
Kesinlikle sana benziyordur durumu genetikten ibaret, kafanda başka hiç bişey kurma canım benimYerim onların bedeninibana benziyor vücudu ben de 2750 doğmuşum zaten minyon ince kemikli bi tipim bana benzeyecek galiba
Ah keşke o kadar kolay olsabenim enteresan şekilde ağrım sızım yok ya son haftalar iyice ağırlaşırsın diyor herkes ama ben sanki ilk trimesterda gibiyim sırt ve bel ağrım geçince yeniden doğmuş gibi oldum galiba bebek aşağı inince vücudum rahatladı biraz
Hiç kasılma sancı falan yok amaAa evet, bebek aşağı inince anneye bi enerji gelir derler. Acaba sıradaki sen misin
Bazen farklı farklı bölgelerde toplanıyor gibi, elimi koyunca sertlik gidiyor, bu bebekmi yoksa kasların gerilmesi mi anlamıyorum ben. Bu durumu bebek hareketi olarak mı değerlendirecez?Ben dün gittim canım bana 2 saatte 1 hareket etmesini kontrol et dedi. Ve daha önce de burada yazılmıştı günde on hareket dedi
Streste olduk şimdi ya ondan çok takılma artık doğum sonrası veririz napalımKızlar ben aşırı tatlıya düştüm ya sürekli yiyip duruyorum aseriyorum resmen 33+1 11 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?