- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Merhaba kızlar, hepimize çok geçmiş olsun, Allahım beterinden korusun bizleri
Evet kıyamet gibi. Allah yardımcısı olsun herkesinKızlar bir deprem daha olmuş 7.8 diyorlar
Canım çok ayakta kaldığımda benimde kasılmalarım oluyor sadece o gün ağrım olmamıştı şaşırmıştımBen bugün bi saat yürüdüm yokuş falanda çıktım ama belimden ağrı girdi kasılmalarım oldu doğuruyorum sandımson bi saattir yok gibi sancım doğurmuyorumdur dimi bu erken doğum düşüncesi korkulu rüyam oldu
Benimde dün gece nefesim yetmedi resmen nefes alamadım 3 tü uyuduğumda tekrar sol tarafıma vuran Bi ağrıyla uyandım çok korktumBende sabaha kadar uyuyamadım kötü bir gece oldu sıkıştım sürekli ilk defa bu kadar yukarıdaydı tam göğsümün altında çok daraldım sabahta kalktım boynum tutulmuşşş
3 4 gündür düzensiz uykudan benimde baş ağrım varAyy benımde aynen bu sekılde boyun ve omuzlarım cok fena bas agrımda var sanırım düzgün uyuyamamaktan
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursunKızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Bende mahvoldum görünce çok üzüldümBen sosyal medya ve tv acamiyorum. Cok duygusalim. Haberi gorunce cocuklar falan, agladim zaten ...
Ben biraz stok yapmıştım bez eşim müsait olduğunda yardım yapılan yere götürecek inşallahKızlar elinde fazla bebek bezi olan fazla stok yapan varsa bu süreçte deprem bölgelerine gönderebilir aklınızda olsun. Özellikle hijyenik ped,bebek bezi,bebek maması bunlar çok lazım oluyor
Canım, eşin Adıyaman'da sen Malatya'daymışsınKızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Bir arkadaşım da bankada çalışıyor. İskenderun'daki şubelerinde çalışanlardan kayıplar olmuş maalesefKızlar merhaba
Geçmiş olsun inşallah herkes iyidir, gerçekten çok üzüldüm, çalıştığım kurum çok büyük bir banka deprem bölgelerinde de şubeleri olan...bir personelimin dayısı ve ailesi göçük altında, şube çalışanlarımızdan ulaşılamayan göçük altında olanlar var, ekipte yokmuş başlarında çünkü çok yıkık bina olduğundan sanırım yetişilemiyor...sabahtan beri çok kötü oldum elimizden de birşey gelmiyor....hava da çok soğuk gerçekten herkesin Allah yardımcısı olsun
kızlar bende acayip ödem var, vücudum parmaklarım çok şiş, bu konuda bir önerisi olan var mı ? kendimi çok rahatsız hissediyorum ve ellerimin içi alev alv yanıyor.
Allah im yardimci olsun...dualardasinjz....Kizlar Elaziğdayim ve perisan haldeyiz. Evlerimiz besik gibi sallaniyor dayanacak gucum kalmadi artik. Asiri yagis var evlerimize giremiyoruz. Gece olan depremi merkez ussu Elazig sandik o dereceydi yani. Sonra evlerimizdeydik. Öglen yine sallandi evden.kendimizi zor disari attik. Nasil tekrar o eve donecegim bilmiyorum. Esimin abisi Marasta esi kizi haber alamiyoruz. Şuan o taraflarda merkez ussu olsa da buralarda aşiri buyuk bir sarsinti var. Bu oglen olan deprem de Elazig da da yikimlar oldu. Çok dua edin cok fazla korkuyorum hic halim yok karnim taş kesildi.Kiyamet gibi.
Bende de çok ödem var canım. İdrar tahlili yaptırdın mı? Önce protein kaçağı vs ihtimallerini ortadan kaldırmak için idrar testi istiyorlar. Bende onlarda sorun yok şükür ama ödemden kurtulamıyorum ben de. Bol su diyorlar, yürüyüş diyorlar. Çok aşırı su içmiyorum doğrusu. Yürüyüş hele hiç yok gibi.. ama yapsam da geçeceğini hiç sanmam yaa.. Bilmiyorum.. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu. Bünye meselesi bendeki. Parmaklarım sosis oldu.. ayak bileklerim, ayaklarım.. daha doğrusu dizden aşağısı davul gibi.. yanma gibi olmuyor benim ama baya rahatsız edicikızlar bende acayip ödem var, vücudum parmaklarım çok şiş, bu konuda bir önerisi olan var mı ? kendimi çok rahatsız hissediyorum ve ellerimin içi alev alv yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?