2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kktc de yoğun hissetmiş sanırım Sen nasılsın? Ayseee1987
Merhaba kızlar, hepimize çok geçmiş olsun, Allahım beterinden korusun bizleri
Gece bir uyandım bebeğe aldığım karyola beşik sallanıyor, deprem olduğunu biraz geç idrak ettim. Şükür ben ve çevremdekilerin sağlığı yerinde.

Canım çok ayakta kaldığımda benimde kasılmalarım oluyor sadece o gün ağrım olmamıştı şaşırmıştım malesef Bi günümüz diğerini tutmuyor bende en ufak ağrıda korkuyorum doğurcam sanıyorum

Bende sabaha kadar uyuyamadım kötü bir gece oldu sıkıştım sürekli ilk defa bu kadar yukarıdaydı tam göğsümün altında çok daraldım sabahta kalktım boynum tutulmuşşş
Benimde dün gece nefesim yetmedi resmen nefes alamadım 3 tü uyuduğumda tekrar sol tarafıma vuran Bi ağrıyla uyandım çok korktum

Kızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun

Kızlar elinde fazla bebek bezi olan fazla stok yapan varsa bu süreçte deprem bölgelerine gönderebilir aklınızda olsun. Özellikle hijyenik ped,bebek bezi,bebek maması bunlar çok lazım oluyor
Ben biraz stok yapmıştım bez eşim müsait olduğunda yardım yapılan yere götürecek inşallah

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar rabbim hepimizi korusun Dua edelim inşallah daha fazla can kaybı yaşanmaz

Kızlar merhaba

Geçmiş olsun inşallah herkes iyidir, gerçekten çok üzüldüm, çalıştığım kurum çok büyük bir banka deprem bölgelerinde de şubeleri olan...bir personelimin dayısı ve ailesi göçük altında, şube çalışanlarımızdan ulaşılamayan göçük altında olanlar var, ekipte yokmuş başlarında çünkü çok yıkık bina olduğundan sanırım yetişilemiyor...sabahtan beri çok kötü oldum elimizden de birşey gelmiyor....hava da çok soğuk gerçekten herkesin Allah yardımcısı olsun

kızlar bende acayip ödem var, vücudum parmaklarım çok şiş, bu konuda bir önerisi olan var mı ? kendimi çok rahatsız hissediyorum ve ellerimin içi alev alv yanıyor.

Allah im sabir, guc, saglik ve umut versin. Cok ama cok zor. Tum depremzedelere ve ulkemize... Ordaki hamilelere... Dua etmekten baska bir sey gelmiyor elimizden ... Caresizligimizi bir daha gorduk insanlar olarak... Allah im buyuk... Hepimiz kendimizi de koruyalim, bebeklerimiz etkilenmezsin, cok hassasiz...

Kızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Canım, eşin Adıyaman'da sen Malatya'daymışsın Ne durumdasınız acaba ? Merak ettiimm.. Allah'ım korusun
Bir arkadaşım da bankada çalışıyor. İskenderun'daki şubelerinde çalışanlardan kayıplar olmuş maalesef Sabahtan beri izliyorum, midem falan bulandı, çok kötü oldum yaa.. Bir çok yere yardım gidemiyormuş.. Kaderlerine terk edilmiş insanlar.. Çok üzgünüm çok Zaten 2. büyük deprem oldu, olasılık o kadar düşük ki yani.. Felaket yaşanıyor resmen Allah yardımcısı olsun herkesin..

Kizlar Elaziğdayim ve perisan haldeyiz. Evlerimiz besik gibi sallaniyor dayanacak gucum kalmadi artik. Asiri yagis var evlerimize giremiyoruz. Gece olan depremi merkez ussu Elazig sandik o dereceydi yani. Sonra evlerimizdeydik. Öglen yine sallandi evden.kendimizi zor disari attik. Nasil tekrar o eve donecegim bilmiyorum. Esimin abisi Marasta esi kizi haber alamiyoruz. Şuan o taraflarda merkez ussu olsa da buralarda aşiri buyuk bir sarsinti var. Bu oglen olan deprem de Elazig da da yikimlar oldu. Çok dua edin cok fazla korkuyorum hic halim yok karnim taş kesildi.Kiyamet gibi.

Allah im yardimci olsun...dualardasinjz....

kızlar bende acayip ödem var, vücudum parmaklarım çok şiş, bu konuda bir önerisi olan var mı ? kendimi çok rahatsız hissediyorum ve ellerimin içi alev alv yanıyor.
Bende de çok ödem var canım. İdrar tahlili yaptırdın mı? Önce protein kaçağı vs ihtimallerini ortadan kaldırmak için idrar testi istiyorlar. Bende onlarda sorun yok şükür ama ödemden kurtulamıyorum ben de. Bol su diyorlar, yürüyüş diyorlar. Çok aşırı su içmiyorum doğrusu. Yürüyüş hele hiç yok gibi.. ama yapsam da geçeceğini hiç sanmam yaa.. Bilmiyorum.. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu. Bünye meselesi bendeki. Parmaklarım sosis oldu.. ayak bileklerim, ayaklarım.. daha doğrusu dizden aşağısı davul gibi.. yanma gibi olmuyor benim ama baya rahatsız edici Bol su içip yürüyüş de yapıyorsa başka çare bilmiyorum ben de maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…