Benim de kızımdan bu mama sandalyesi duruyor kimseye vermedim yigenim falan olur diye ama yine benimkine kısmet oldu
Askılı tam benlikmiş aslında ama bana uygun bedeni kalmamış tüh.Ben bu ikisini aldım trendyoldan canım. Biri askılı zaten üşürsem de sabahlığı var. Diğeri uzun kollu ama çok ince bir kumaş terleteceğini düşünmüyorum
Ya o kadar doğru bir yorum kiAyy bu gecelik pijama olayı çok zor yaevde olsa giy bişiler ama doğum için kaç gündür bak bak canım çıktı. Gelinliğime bakmadım bu kadar
Kendi sitesine baktın mı canım orda fiyatı da daha uygundu öyle hatırlıyorum. Googlea For you moda yazarsan çıkarAskılı tam benlikmiş aslında ama bana uygun bedeni kalmamış tüh.
Ya o kadar doğru bir yorum kisabahtan beri bulamıyorum dantelsiz, ince ve kaliteli bişey off
İnşallah canım. Allah yardımcın olsun. Bugünler de geçecek. Sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah.Kızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Ben bugün bi saat yürüdüm yokuş falanda çıktım ama belimden ağrı girdi kasılmalarım oldu doğuruyorum sandımGünaydın canım çok ilginç evet ya dün bende eşimle avmde 3 saat gezdik pek ağrım olmadı çok şükür ve bende şaşkınım
Çok geçmiş olsun canım rabbim sağ Salim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsinHastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende.2 gündür kar altında burası yollar tıkalı eşim Adıyaman’da ben Malatya’da kaldım acil birşey olsa gelemiyecek bile. Dr 37 dolunca alalım dedi ama 37 ye kadar idare edebilir miyiz bilmiyorum. Oğlumu da çok özledim
Allah yardimcin olsun canim, insallah bebisin toparlar biran once, sen de daha iyi olursun. eşinden oğlundan ayrı olmana da cok üzüldüm, az kaldı sağlıkla dogsun da inşallah bu sıkıntılar geride kalacak unutacaksınızHastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende.2 gündür kar altında burası yollar tıkalı eşim Adıyaman’da ben Malatya’da kaldım acil birşey olsa gelemiyecek bile. Dr 37 dolunca alalım dedi ama 37 ye kadar idare edebilir miyiz bilmiyorum. Oğlumu da çok özledim
Bunları aldım canım hepsi pentiKizlar hastane için nasil pijamalar aldiniz link veya foto atar mısınız fikir olsun, ben daha hiç almadım nasıl bir şey alıcam bilmiyorum
L bedeni var bnde etiketli hediye paketinde hediye geldi giymeyi düşünmüyorum almayı düşünürsenız size etiketi ile paketinde daha uygun bir fiyata satabılırım dolap uygulamasındanda alım yapabılırsınızKızlar doğum sezeryan olucak. İlla gecelik şart mı? Pek gecelik kullanmıyorum ama şu modeli alıcam gerekliyse
Hastanede olduğun sürece guvendesin canım eminim bu sorunların için Dr tedavi vs uyguluyordur. Kimsenin yanına gelememesi kötü hissettiriyor eminim ama karnında bı bebiş var o seni yalnız bırakmazHastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende.2 gündür kar altında burası yollar tıkalı eşim Adıyaman’da ben Malatya’da kaldım acil birşey olsa gelemiyecek bile. Dr 37 dolunca alalım dedi ama 37 ye kadar idare edebilir miyiz bilmiyorum. Oğlumu da çok özledim
Aynı hisler bende de var neden bilmiyorum ve şuan aşağıda bi baskı hissediyorumSelam Hanımlar, 36+5 olduk artık, her an dogurabilirim gibi bir his var içimde. Bugün bebeğim o kadar hareketliydi ki anlatamam. Karnım en az 60 kere falan kasılmıştır. Iki gün önce nst'ye girdim sancılarım da 50-70 arası bantta çıktı. Doktor düzensiz olduğu için önemsemedi ama içimde beklenenden erken doğacak gibi bir his var. Umarım sağlıcakla alırım bebişimi kucağıma, hepimizin sağlıklı ve kolay doğumları olsun
Durduk yere oluyor ya oturdugum yerde ya da bir sey yapmamıs olsam bileBayılacak gibi olma hissi bana da geliyor arada, tansiyon ölçüyorum şeker ölçüyorum bişey çıkmıyor geçiyor uzanınca veya oturunca o yüzden büyütmedim ama göğsüm ağrımıyor benim sadece çarpıntı baş dönme hali, psikolojik olabilir mi acaba stres altındayken mi oluyor sizin ?
ya hepsi çok güzel güle güle giyin ben de bakayım bunlara. bir de şey sorucam doğumun nasıl olacağına nasıl karar verdiniz kaçıncı haftadasın. bi de gecelik şeklinde olanları da tavsiye ediyorlar sezaryen olanlar için de daha rahat diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum hiçBunları aldım canım hepsi pentiBeyaz olan daha gelmedi onu bilmiyorum nasıl. Askılı olan emzirme özellikli yeri baya güzel. Diğer düğmeli normal pijama gömlekli takım.
Bi tanede siyah model istiyorum ama kafama göre bulamadım
Bu tansiyonla Preeklamsi olmassin canim merak etme.Kızlar başım agrıyor boynumda tutulmus gibi cok agrıyor tansiyon ölçüyorum 10-6 , 11-7 cıkıyor , uterin arterde centik vardı doktor ilerleyen haftalarda tansıyon yükselebilir veya gelısım geriliği olabılır demişti cok sukur bebek kilosu gelısımı önde seyretti simdiye kadar tansıyonumdada problem yasamadım ama bu bas agrısı beni korkutuyor 3 gün önce israr baktırdım normaldi , preklamsi olsa tansıyonum yüksek cıkardı değil mi yoksa preklamsi öncesi mi bas agrısı gösterge
Canım benim S bedenL bedeni var bnde etiketli hediye paketinde hediye geldi giymeyi düşünmüyorum almayı düşünürsenız size etiketi ile paketinde daha uygun bir fiyata satabılırım dolap uygulamasındanda alım yapabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?