2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Stres yapmayın saglıkla kucagınıza alacagınıza inanıyorum ben , haftanız cok guzel Allah korusun kötü bir durum olsa dahi suan doğsa kuvozde yasama ihtimalinin yüzde 90 oldugu ifade edılıyor doktorlarca keyfını cıkarım hamileliğinizin az kaldı saglıkla atlatacagız inşallah bu dönemi

Selam kızlar, bende de dün geceden itibaren tüm vücut kaşıntısı başladı. Daha önce de vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Uyuyamadım bir türlü. Zaten bu gebeliğimde yüksek tansiyon hariç yaşanabilecek her şeyi yaşadım. Gebelik kolestazından şüphelendim. En son kan tahlili sonuçlarıma baktım. Alt ast değerleri normal ama alkalen fosfataz değeri yüksek çıkmış. Dr um alt ast düşük çıktığı için bu değerin yüksek olmasını pek önemsememiş. Zaten en son sonuçlarımda idrarda glukoz keton ve protein çıkmıştı. Bunların üstünde daha çok durdu.

Bende sabaha kadar uyuyamadım kötü bir gece oldu sıkıştım sürekli ilk defa bu kadar yukarıdaydı tam göğsümün altında çok daraldım sabahta kalktım boynum tutulmuşşş

Anladim canim nasil rahat edersen .Ama ben inaniyorum duzelecektir sikma canini

Ay ben benimki hep duser, o yuzden ona gore yorum yaptim Dogru yani yukseledebilir
Kagan kocatepenin tansiyonla ilgili guzel bir videosu var izlemek lazim,mesela diyorki baslarda tansiyonu 10-5 olan birinin 12-8 e yukselmesi risk olabilir ama basindan beri 12-8 olan baska birinin 14-9 uzerine cikmadigi surece risk olmayabilir.Yani kisiler kendi durumlarina gore degerlendirilmeli.

Benim 7,5-8,5 aralığında gidip geliyormuş canim simdi tansiyon aletinin geçmiş ölçümlerine baktım da. O zaman endişe etmeyim 9un üzerine çıkarsa Dr a haber vereyim
Tabi yine en dogru bilgiyi doktorlar verir,ilk gebeligimde tansiyon sorunu yasadigim icin ve surekli kardiyog takibinde oldugum icin az cok yorum yapabiliyorum,senin zaten cok da dusuk degilmis,onemli olan 9 un ustune cikmamasi onu iyi takip etmen lazim.

Evet canım oyun halıları bebekleri çok oyalıyor dikkatlerini çekiyor ben bebeğimi oraya bırakıp yemeğimi utumu yapardım . Hemde gelişimleri için çok faydalı bir nevi spor yapiyorlar biraz büyüyünce renkleri hayvanları vs üstündeki figürleri fark edince de çok mutlu oluyorlar. Çıkardıkları seslerede ayrı seviniyorlar

Eğer vitamin kullaniyorsan ve vitamin icerisinde b12 varsa o da idrarın rengini degiştiriyormuş

Eğer vitamin kullaniyorsan ve vitamin icerisinde b12 varsa o da idrarın rengini degiştiriyormuş
Evet canım b12 iğnesi vuruluyorum şuan o da etkilemiş olabilir. Bi de pancar salatası yemiştim o da etkiliyormuş galiba bi arkadaşımız söyledi :) hala koyuluk var ama o ilk günkü gibi değil o zaman baya kan gibiydi korkmuştum :/

Mama sandalyesi alan var mı? Hazır indirim varken şimdiden almak mantıklı mı? Sürekli bir şeylerin fiyatlari artiyor elimden gelse 5 senelik tüm alisverisi yapicam
Valla ben daha almadım ama bence mantıklı. Her şeyin fiyatı her gün artıyor ne kadar erken o kadar iyi. İmkanın varsa hiç kaçırma bence

Daha once bende de olmustu,pancar yedikten sonra,netten arastirinca pancarin idrar rengini degistirme ozelligi varmis

Mama sandalyesi alan var mı? Hazır indirim varken şimdiden almak mantıklı mı? Sürekli bir şeylerin fiyatlari artiyor elimden gelse 5 senelik tüm alisverisi yapicam
İkea mama sandalyesinden aldım ben, içine de e bebekten sünger aldım. Hem hafif, bir yere giderken hemen götürebilirim

Sağol canım ben tansiyonumu hiç düzenli takip etmedim kendimi kötü hissedersem ölçtüm ama şimdiden sonra takip etmem gerekiyor

Kontrol yarın degil mi canım insallah düzene girmiş olacak inaniyorum ben

Ben aldım canım hatta bi 5 ay öncesinde aldığım fiyat üstüne zam geldi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…