Stres yapmayın saglıkla kucagınıza alacagınıza inanıyorum ben , haftanız cok guzel Allah korusun kötü bir durum olsa dahi suan doğsa kuvozde yasama ihtimalinin yüzde 90 oldugu ifade edılıyor doktorlarca keyfını cıkarım hamileliğinizin az kaldı saglıkla atlatacagız inşallah bu dönemiİyiyim kızlar merak etmeyinSadece çok girmiyorum şu karındaki gerilik muhabbeti canımı sıktığı için. Kendimle kıyaslıyorum ister istemez okuduğum her şeyi. O yüzden stres yapmamak için çok girmedim iki gündür.
Bende sabaha kadar uyuyamadım kötü bir gece oldu sıkıştım sürekli ilk defa bu kadar yukarıdaydı tam göğsümün altında çok daraldım sabahta kalktım boynum tutulmuşşşKızlar nefes darlıklarım basladı sanırım bebek ciğerlerime baskı yapıyor diye dusunuyorum gece boyu horlamısım ki normalde hiç horlayan biri değilim 3 gündürde başım agrıyor boyun kaslarım ve omuz kaslarımda fena normal mi acaba boyun kas agrısı onuz agrısı yasanması
Anladim canim nasil rahat edersen .Ama ben inaniyorum duzelecektir sikma caniniİyiyim kızlar merak etmeyinSadece çok girmiyorum şu karındaki gerilik muhabbeti canımı sıktığı için. Kendimle kıyaslıyorum ister istemez okuduğum her şeyi. O yüzden stres yapmamak için çok girmedim iki gündür.
Kagan kocatepenin tansiyonla ilgili guzel bir videosu var izlemek lazim,mesela diyorki baslarda tansiyonu 10-5 olan birinin 12-8 e yukselmesi risk olabilir ama basindan beri 12-8 olan baska birinin 14-9 uzerine cikmadigi surece risk olmayabilir.Yani kisiler kendi durumlarina gore degerlendirilmeli.Ay ben benimki hep duser, o yuzden ona gore yorum yaptimDogru yani yukseledebilir
Tabi yine en dogru bilgiyi doktorlar verir,ilk gebeligimde tansiyon sorunu yasadigim icin ve surekli kardiyog takibinde oldugum icin az cok yorum yapabiliyorum,senin zaten cok da dusuk degilmis,onemli olan 9 un ustune cikmamasi onu iyi takip etmen lazim.Benim 7,5-8,5 aralığında gidip geliyormuş canim simdi tansiyon aletinin geçmiş ölçümlerine baktım da. O zaman endişe etmeyim 9un üzerine çıkarsa Dr a haber vereyim
Ayy benımde aynen bu sekılde boyun ve omuzlarım cok fena bas agrımda var sanırım düzgün uyuyamamaktanBende sabaha kadar uyuyamadım kötü bir gece oldu sıkıştım sürekli ilk defa bu kadar yukarıdaydı tam göğsümün altında çok daraldım sabahta kalktım boynum tutulmuşşş
Evet canım oyun halıları bebekleri çok oyalıyor dikkatlerini çekiyor ben bebeğimi oraya bırakıp yemeğimi utumu yapardım . Hemde gelişimleri için çok faydalı bir nevi spor yapiyorlar biraz büyüyünce renkleri hayvanları vs üstündeki figürleri fark edince de çok mutlu oluyorlar. Çıkardıkları seslerede ayrı seviniyorlarKızlar e bebekte %28 indirim var bazı ürünlerde bu oyun halısını almak isteyenler varsa 611 tl ye aldım,kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor inşallah bizimkini de oyalar eğlendirir
Tecrübeli anneler sizin bebeler oynamış mıydı bununla gerçekten işe yarıyor muu
Eğer vitamin kullaniyorsan ve vitamin icerisinde b12 varsa o da idrarın rengini degiştiriyormuşKızlar az önce wcdeki idrarım o kadar koyuydu ki gözlerimi kapatıp açıp tekrar baktım doğru mu gördüm diye. Kanamam var sandım bir an. O derece koyu yani. Bu seferki enfeksiyon daha ağır sanırım.. O kadar su içiyorum nasıl böyle oluyor çok şaşkınım gerçekten3 gün önce monurol kullanmıştım şimdi tekrar alsam eczaneden bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle art arda kullananınız oldu mu?
Evet canım b12 iğnesi vuruluyorum şuan o da etkilemiş olabilir. Bi de pancar salatası yemiştim o da etkiliyormuş galiba bi arkadaşımız söyledi :) hala koyuluk var ama o ilk günkü gibi değil o zaman baya kan gibiydi korkmuştum :/Eğer vitamin kullaniyorsan ve vitamin icerisinde b12 varsa o da idrarın rengini degiştiriyormuş
Valla ben daha almadım ama bence mantıklı. Her şeyin fiyatı her gün artıyor ne kadar erken o kadar iyi. İmkanın varsa hiç kaçırma benceMama sandalyesi alan var mı? Hazır indirim varken şimdiden almak mantıklı mı? Sürekli bir şeylerin fiyatlari artiyor elimden gelse 5 senelik tüm alisverisi yapicam
Daha once bende de olmustu,pancar yedikten sonra,netten arastirinca pancarin idrar rengini degistirme ozelligi varmisEvet canım b12 iğnesi vuruluyorum şuan o da etkilemiş olabilir. Bi de pancar salatası yemiştim o da etkiliyormuş galiba bi arkadaşımız söyledi :) hala koyuluk var ama o ilk günkü gibi değil o zaman baya kan gibiydi korkmuştum :/
İkea mama sandalyesinden aldım ben, içine de e bebekten sünger aldım. Hem hafif, bir yere giderken hemen götürebilirimMama sandalyesi alan var mı? Hazır indirim varken şimdiden almak mantıklı mı? Sürekli bir şeylerin fiyatlari artiyor elimden gelse 5 senelik tüm alisverisi yapicam
Sağol canım ben tansiyonumu hiç düzenli takip etmedim kendimi kötü hissedersem ölçtüm ama şimdiden sonra takip etmem gerekiyor14-8 sınır dedi doktorum canım bana benim de yükseliyor da ara sıra. Zaten dusukse sıkıntı yok
İyi gibi geldi bana ama tuzu falan sınırla istersen çünkü benim doktorum küçük tansiyon büyükten daha önemli demişti ben aylardır tuz falan tüketmiyorumgünde bir kez de ölçüm yaparsan kafan rahat eder
Fotografi var mi acabaİkea mama sandalyesinden aldım ben, içine de e bebekten sünger aldım. Hem hafif, bir yere giderken hemen götürebilirim
Kontrol yarın degil mi canım insallah düzene girmiş olacak inaniyorum benİyiyim kızlar merak etmeyinSadece çok girmiyorum şu karındaki gerilik muhabbeti canımı sıktığı için. Kendimle kıyaslıyorum ister istemez okuduğum her şeyi. O yüzden stres yapmamak için çok girmedim iki gündür.
Ben aldım canım hatta bi 5 ay öncesindeMama sandalyesi alan var mı? Hazır indirim varken şimdiden almak mantıklı mı? Sürekli bir şeylerin fiyatlari artiyor elimden gelse 5 senelik tüm alisverisi yapicam
Ne kadara aldin ne kadar olmuşBen aldım canım hatta bi 5 ay öncesindealdığım fiyat üstüne zam geldi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?