2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de idrarım çok koyuydu canım sanki kırmızıya kahve rengine yakındı. Kan değildi ama. Enfeksiyon çıkmadı protein kaçağı olabilir canım galiba bazı gebelerde oluyor. Bir arkadaşımda da şekerden dolayı çıkmıştı koyuluk. İdrarına vurmuştu şeker öyle söylemişti bana

Bu kasılma bende 30. Haftalardan beri var. Düzenli olursa aralıklar git gide kısalırsa hemen ara demisti doktor
Bende de uzun süredir oluyor evet ama bugün baya sık oldu düzensiz ama saatte 3/4 defa falan olunca bi tedirgin oldum açıkçası
Benim geçen hafta öyleydi doğuracağım sanıyordum ama bu haftayı daha az ağrılı geçiriyorum.Ağrıların çok artarsa doktora görünmekte hatta nst çekmekte fayda var diye düşünüyorum.
Nst ye bi kaç defa girdim bi kaç sancı görünüyor ama önemli değil dedi progestan vermişti ama şikayetlerim geçince kullanmak istemedim (kalınlaştırıyor rahmi,doğumu geciktiriyor diye )
B n şuan 36+3’üm. Yani sıkıntılı zamanlar olmasa da, zamanında hayırla doğmasını diliyorum
Evet daha varmış zamanı,aynen hepsi zamanında hayırla sağlıkla doğsun inşallah
Bana da öyle dedi rahim ağzında açıklık vs yok sancı da çıktı ama bir iki tane önemli değil erken doğum riskin yok dedi ama o risk olmasa bile oluşabilecek bişey değilmi hareketleri değişiyor ama benimkinin bazı günler çok durgun bazı günler aşırı aşırı hareketli onu da sordum problem olmaz bazı günler daha güçsüz olabilir sorun yok dedi

6 benim doktoruna sorarsan beni etiketleyebilir misin
Benim annemin de gözleri 6 derece miyop, iki normal doğumu var ama tabi onun zamanında bunların bilindigini sanmiyorum. Sen yine doktorlarına guven bence kafani karıştırma canim ama için rahat etmezse başka bir göz doktoruna da muayene ol istersen

Canım acaba doğum yaparken de altı derece miydi gözleri? Aynen doktorum ne derse öyle hareket edicem cok da takıntılı değilim bu konuda belki hayırlısı böyledir diyorum

Evet sen demistin sanırım, daha önce de grupta gene yazan olmuştu yastiksiz uyuyamıyorum
Benim de öyle maalesef canim, yastik fayda etmiyor pek, bacaklarimin yanlari aciyor gece kac kere donuyorum bilmiyorum sonra yorgunluktan siziyorum. magnezyum kalsiyum soda vs her türlü desteğe devam, son 4 hafta dişimi sıkıyorum yapacak bisey yok

Emdikten sonra gaz cikartsalar bile yine de bazen uyurken kusabiliyorlar o yüzden bu reflü yatakları çok güvenli bebekler için ben ilk bebegimde kullanmıştım çok faydasını gördüm
Yaz-ruzgari ben de kullandım canim, yatarken hiç reflu, kusma sorunu yaşamadık, yan yatmayı da desteklediği için rahat ettik

Ben de hijyen açısından önemli olduğunu düşünüyorum ayrı olmasının. Bu tarz tutma yeri destekli olan tırnak makaslarindan aldim, tirnak makasi küçük olduğu için daha kolay tutuluyor

Eklentiler

• Screenshot_20230204_210309_Samsung Internet.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 103
Kız kahin gibi oldun maşallah dün ne yediğini hatırlattın kıza çok hoş

Ne gibi sıkıntılar var canım neyseki az kaldı su bir buçuk ayı da sağ Salim geçirelim insallah
Az kaldı ya Rabbim sağlıklı bi şekilde, vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin. Enfeksiyondan çok çektim. 4 gün Hastane de bile yattım erken doğum şüphesiyle. Geçen hafta da protein pozitif çıktı. Çok korktum. Serum falan takıldı. Allah dan düzeldi hamdolsun negatife döndü. Zorlu geçiyor anlayacağın. Sürekli imtihandayım.

Kızlar e bebekte %28 indirim var bazı ürünlerde bu oyun halısını almak isteyenler varsa 611 tl ye aldım,kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor inşallah bizimkini de oyalar eğlendirir
Tecrübeli anneler sizin bebeler oynamış mıydı bununla gerçekten işe yarıyor muu

Eklentiler

• 7443892C-DC21-4B9A-8456-0CA99069C5B8.png
    260,1 KB · Görüntüleme: 70
Bende kullancam sanırım eczacıda içerik aynı deyince ikna oldum sanırım. O şekilde yapacağım son kez wc ye girip.
Canım muadil dediğimiz şey a ve b fabrikalarında üretilmiş içeriği tamamen ayni olan ilaçtır. Yani aralarında hiçbir fark yoktur. Farklı olsa zaten sistem o ilacı vermeye engel oluyor. Doktor reçeteye ne girdiyse sistem ona ya da muadiline onay veriyor. aynı ilacın farklı dozunu bile vermiyor. Örneğin tiroit ilacı euthrox ve levotiron birbirinin muadili birebir aynı ilaç ama doktor 50 mg euthrox yazmıştır eczacı sana 100 mg vereyim sen bunu kırarak kullan diyemez sistem karşılamaz izin vermez. Ancak aynı dozda muadil verir. Atıyorum biri deva ilaç firmasıdır diğeri Koçak pharma. Burda ilaç fabrikası çokta o yüzden firma ismi verdim Tekirdağ Çerkezköy

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar hareketler nasıl bebişlerin benim ki 2 gündür biraz sakin
Benim de son günlerde eskisi gibi çok hareketli değil ama artık yeri daraldı tabi

Bende uyurken kalçalarımda çok ağrı oluyor o yüzden sağa sola çok dönüyorum. Perşembe gününden beri de hastayım cuma günü işte çok zorlandım bu hafta perşembe gününe kadar dayanıp doğum iznine ayrılıyorum inşallah. Şu an kar yağıyor pazartesi günü kar ve buz olursa işe gidemem sanırım. Yerime yeni bir kız alındı ben dönene kadar çalışacak o da cuma günü başladı pek bir şey gösteremedim zaten çok hastaydım bakalım bu hafta nasıl geçecek benim için. Eylül ayına kadar izin kullanacağım inşallah.

Canım çok geçmiş olsun benim de gebeliğin basında protein pozitif cıkmıstı cok korkmuştuk düzeldi allahtan umarım birdaha yaşamayız az kaldı şükürler olsun ki

Günaydınlar
Kızlar küçük tansiyonun üst sınırı gebelikte kaç olmalı, bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…