Kaç derece miyopsun canım lens kullanıyor musun bir de?Merhaba, ben hem kendi kadin dogum dr uma sordum hen de goz dr una gittim. Kendi dr um yuksek oranda incelme varsa sezaryen düşünülebilir dedi. Goz icin de dunya goz hastanesine gittim. İleri derecede miyop oldugu icin retinada biraz incelme var tabi ama arka tarafta yırtılma kopma fln yok gayet iyi, asla engel değil normal doğuma, yok oyle bisey dedi
Sen de bir sor doktoruna istersen ne diyecek bakalımBen de göz numarası ileri olan miyopum hiç duymamıştım böyle bir şey
Biri 4 diğeri 4/25 benimSen de bir sor doktoruna istersen ne diyecek bakalımkaç derece miyopsun
Bunu aldım canım e bebektenBir de bebek tırnaklarını kesmek için ne aldınız? Gördüğüm bebek tırnak makaslarının çoğu normal makaslara benziyor. Büyüteçli olanları gördüm internette ama pek kullanışlı gelmedi. Bir de törpü gibi satılanlar var. Deneyimli anneler ne rahat oluyor?
6 benimBiri 4 diğeri 4/25 benim
Monurol yanlis bilmiyorsam on gun arayla kullaniliyor,yine de doktorun daha iyi bilgi verir.Agri var mi?Kızlar az önce wcdeki idrarım o kadar koyuydu ki gözlerimi kapatıp açıp tekrar baktım doğru mu gördüm diye. Kanamam var sandım bir an. O derece koyu yani. Bu seferki enfeksiyon daha ağır sanırım.. O kadar su içiyorum nasıl böyle oluyor çok şaşkınım gerçekten3 gün önce monurol kullanmıştım şimdi tekrar alsam eczaneden bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle art arda kullananınız oldu mu?
Ağrı yanma kaşıntı vs yok. Ben pazartesiyi bekliyim o zaman en iyisiMonurol yanlis bilmiyorsam on gun arayla kullaniliyor,yine de doktorun daha iyi bilgi verir.Agri var mi?
Ağrı yanma kaşıntı vs yok. Ben pazartesiyi bekliyim o zaman en iyisi
Evett benimki de aynı az önce bi coştu şimdi yine uyudu bunlar ne yapıyor içerdeBenimki bir kaç gündür sakinledi, duruldu.
Doktorunu bilgilendir canım benim doktorum böyle durumlarda mutlaka haber vermemi istemişti umarım bir sıkıntı yoktur en azından bi kontrol eder icin rahat ederKızlar selam 32+5 im Şuan.ara ara kasılmalarım oluyordu hatta en son 3/4 gün önce doktorum yine alttan kontrol etti rahim ağzında açılma varmı diye gayet iyi bu seni sancın olsa bile 2 hafta götürür dedi.ama bugün hem alt karnım ağrıyor hem ağrılı kasılma oluyor hatta aralıklarına baktım düzensiz evet ama saatte 3/4 defa olduğu oldu.hastaneye gitmek gerekirmi doktoruma yazsammı bilemedim.aynı süreci yaşayan arkadaşlarım varmı neler yapıyorsunuz bu tür durumlarda
Kızlar selam 32+5 im Şuan.ara ara kasılmalarım oluyordu hatta en son 3/4 gün önce doktorum yine alttan kontrol etti rahim ağzında açılma varmı diye gayet iyi bu seni sancın olsa bile 2 hafta götürür dedi.ama bugün hem alt karnım ağrıyor hem ağrılı kasılma oluyor hatta aralıklarına baktım düzensiz evet ama saatte 3/4 defa olduğu oldu.hastaneye gitmek gerekirmi doktoruma yazsammı bilemedim.aynı süreci yaşayan arkadaşlarım varmı neler yapıyorsunuz bu tür durumlarda
Doktorum çok panik yapıyorsun yapma rahat ol diyo,o yüzden böyle sakin kalmaya çalışıyorum ama haklısın yazsam iyi olacak,sonuçta olmayan bişeyi söylemiyorumDoktorunu bilgilendir canım benim doktorum böyle durumlarda mutlaka haber vermemi istemişti umarım bir sıkıntı yoktur en azından bi kontrol eder icin rahat eder
Benim belimde falan yok bide çok erken daha,senin yaklaştı sanırım doğum dimi ?Benim de bugün baya baya sancım var. Belim bacaklarım karnım ağrıyor, hissedilir bir şekilde. Korkumdan kalkıp doğum çantasının eksiklerini tamamlayıp kapattım. Dün kontrolüm vardı ve sancı yok denmişti, inşallah en sağlıklı zamanda gelsinler
6.50 derece miyopum canim ve yaklasik 16 senedr lens kullaniyorumKaç derece miyopsun canım lens kullanıyor musun bir de?
Yaa benle aynısın resmen ben tekrar bir sorayım olmazsa başka bir doktora daha gideyim o zaman canım teşekkür ederim6.50 derece miyopum canim ve yaklasik 16 senedr lens kullaniyorum
Ben bu durumun normal doğum ile bağlantısı olduğunu pek sanmıyorum, ben en az 15 senedir lens kullanıyorumYaa benle aynısın resmen ben tekrar bir sorayım olmazsa başka bir doktora daha gideyim o zaman canım teşekkür ederim
Ya bana ilk göz doktorum söyledi kendi kadın dogum doktorum söylese sezeryana yönlendiriyor diye şüphe duyucam ama bilemedimBen bu durumun normal doğum ile bağlantısı olduğunu pek sanmıyorum, ben en az 15 senedir lens kullanıyorum
O zaman haklısın bilemedim kiYa bana ilk göz doktorum söyledi kendi kadın dogum doktorum söylese sezeryana yönlendiriyor diye şüphe duyucam ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?