2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kaç derece miyopsun canım lens kullanıyor musun bir de?

Bunu aldım canım e bebekten

Eklentiler

• D7F443E5-C90B-4B96-AB63-03E79B93B5AE.png
    250,3 KB · Görüntüleme: 52
Monurol yanlis bilmiyorsam on gun arayla kullaniliyor,yine de doktorun daha iyi bilgi verir.Agri var mi?

Kızlar selam 32+5 im Şuan.ara ara kasılmalarım oluyordu hatta en son 3/4 gün önce doktorum yine alttan kontrol etti rahim ağzında açılma varmı diye gayet iyi bu seni sancın olsa bile 2 hafta götürür dedi.ama bugün hem alt karnım ağrıyor hem ağrılı kasılma oluyor hatta aralıklarına baktım düzensiz evet ama saatte 3/4 defa olduğu oldu.hastaneye gitmek gerekirmi doktoruma yazsammı bilemedim.aynı süreci yaşayan arkadaşlarım varmı neler yapıyorsunuz bu tür durumlarda

Doktorunu bilgilendir canım benim doktorum böyle durumlarda mutlaka haber vermemi istemişti umarım bir sıkıntı yoktur en azından bi kontrol eder icin rahat eder

Benim de bugün baya baya sancım var. Belim bacaklarım karnım ağrıyor, hissedilir bir şekilde. Korkumdan kalkıp doğum çantasının eksiklerini tamamlayıp kapattım. Dün kontrolüm vardı ve sancı yok denmişti, inşallah en sağlıklı zamanda gelsinler

Doktorunu bilgilendir canım benim doktorum böyle durumlarda mutlaka haber vermemi istemişti umarım bir sıkıntı yoktur en azından bi kontrol eder icin rahat eder
Doktorum çok panik yapıyorsun yapma rahat ol diyo,o yüzden böyle sakin kalmaya çalışıyorum ama haklısın yazsam iyi olacak,sonuçta olmayan bişeyi söylemiyorum

Benim belimde falan yok bide çok erken daha,senin yaklaştı sanırım doğum dimi ?

Ben bu durumun normal doğum ile bağlantısı olduğunu pek sanmıyorum, ben en az 15 senedir lens kullanıyorum
Ya bana ilk göz doktorum söyledi kendi kadın dogum doktorum söylese sezeryana yönlendiriyor diye şüphe duyucam ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…