2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım arkadaşım asla ultrason ölçümlerine inanmıyorum kaç tane insana bu bebek 4500 kg diyip çok daha düşük kglarda doğan bebekler var. Ortalama tahmin verdiğini düşünüyorum. Bende çok normal doğum takıntılıydım ama şuanda kendimi çok rahatlattım olmıcaksa olmıcak biz naparaak yapaalım belki sezaryen daha güzel olucak. Yine de inşallah hepimize nasip olsun normal doğum yapmak. Bebekle alakalı sıkıntı yoksa dediğin gibi kan akışı vs. Kafana takma hiçbişeyi ama işten çıkman konusunda eşini haklı buldum arkadaşım🌸💜
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da benim en başından beri takıntım hiç olmadı hep süreç ne getirirse o dedim bebek iyi olsun da artık napalim biz gerekirse ameliyat acısı çekeriz 2-3 gün 🙏 Yeterki onlar iyi olsunlar
Kızlar normalde trioid için eutrox 25 mg kullanıyorm. Sağlık ocağında yazdırdım az önce bunu yazmış kafasına göre ne alaka anlmadım var mı kullananınız bunu? Bide idrara baktırdım az önce bi arkadaş yAzmıştı bulamadım mesajı sağlık ocağında ki
Doktor yanma yoksa eğer akıntın karışmış olabilir dedi gerçekten de yanmam koku vs. Yok
Eki Görüntüle 3201294
Ben ikisini de kullandım ayni ilac canim bunlar bi fark yok ikisi de etki ediyor yani o yönde bı kuşkun olmasın
Atlas çok güzel ama yegenimizin ismi 😄 bizim begendigimiz tüm isimler ya eşimde ya bende yegenlere konulmuş. Ekin i bende beğeniyorum . Sanırım unisex isimler daha çok hoşuma gidiyo 🤤
Kızımın adı sen de koy adaş olsunlar beşik kertmesi yapalım 😁😁😁

Yaa sen çok büyümüşsün canım masallah 😍😍😍 cok az kalmış nasil bebis
Sorma canım bedenen de bayaaa büyüdüm🤭 Bi de iri bebek olunca taşıması iyice zorlaştı benim için 😬 Bebiş iyiydi en son 35+3te gördük, nst falan güzel. Son günlerde yalancı sancılarımız arttı. Kafamız büyük olduğu için bir türlü kanala giremiyoruz :/ Bakalım artık normal mi olacak sezaryen mi olacak pazartesi belli olur diye düşünüyorum. Heyecanlı ve fazlasıyla duygusalım bu günlerde 😍 Bi yandan kavuşalım istiyorum bi yandan aynı bedende olma hissi çok güzel geliyor..

Sorma canım bedenen de bayaaa büyüdüm🤭 Bi de iri bebek olunca taşıması iyice zorlaştı benim için 😬 Bebiş iyiydi en son 35+3te gördük, nst falan güzel. Son günlerde yalancı sancılarımız arttı. Kafamız büyük olduğu için bir türlü kanala giremiyoruz :/ Bakalım artık normal mi olacak sezaryen mi olacak pazartesi belli olur diye düşünüyorum. Heyecanlı ve fazlasıyla duygusalım bu günlerde 😍 Bi yandan kavuşalım istiyorum bi yandan aynı bedende olma hissi çok güzel geliyor..
Sağlıkla gelsin de annesi yeter ki nasil geldiği önemli değil o duygu şimdiden bende bile var kızımla cok özel bir şey paylaşıyoruz gibi hissediyorum doğunca kamuya açılacak sanki çocuk :KK70: annelik böyle bir şey demek ki
Aynen canim ya insan dogalini istiyor ama malesef sartlar.uymuyor. Cok sukur ki boyle alternatif dogum sansimiz var eskilere yazik yani
Kesinlikle canım benim yeter ki sağlıkla gelsinler de belki de hayırlısı böyledir bizim için de
13 14 yaş oluyor mu ki hiç denemedim ☺️☺️
164 ten kısa boyluysan oluyor canım benim boyum 158 hep çocuk reyonundan alırım bir şeyler :KK70:

Sağlıkla gelsin de annesi yeter ki nasil geldiği önemli değil o duygu şimdiden bende bile var kızımla cok özel bir şey paylaşıyoruz gibi hissediyorum doğunca kamuya açılacak sanki çocuk :KK70: annelik böyle bir şey demek ki

Kesinlikle canım benim yeter ki sağlıkla gelsinler de belki de hayırlısı böyledir bizim için de

164 ten kısa boyluysan oluyor canım benim boyum 158 hep çocuk reyonundan alırım bir şeyler :KK70:
Kesinlikle öyle.. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 O mis kokuyu duymak için sabırsızlanıyorum 😍

Selam kızlar, insülin ve diyet sayesinde şekerimi düşürmeyi başardım. Açlık 70-80 arası çıkıyor. Tokluk 90-105 arası çıkıyor. İnşallah idrarda da keton çıkmazsa şeker sorununu halletmiş olacağım. Tabiki doğuma kadar diyet ve insüline devam. Tansiyonum genelde 10, 11 çıkıyordu. Bugünlerde 12-7, 12-8 çıkıyor. Umarım daha da yükselmez.

Ben 1-3 ay aldim çok beğeniyordum bu tarz şeyleri içimde kalmasin dedim. Önümüzdeki kış için de mont ve sweat falan da aldim. Çok güzel indirimler vardı varken alayım dedim şu ikisini şimdiden aldim erken mi bilmiyorum ama indirimdeyken dursun dedim
Mavi çok güzelmiş hangi marka yazar mısınız :KK68:

Haram zıkkım olsun emeklerimiz inan emeğime fedakarlığima ve dürüstlügüme üzülüyorum başka bişey değil

Düşüncem canım ama bi sekilde bunun acısını cikaricam onlardan

Kuzu iste bu hastaliklar birden çıkmıyor zaten topluma karışan insanlar sayesinde zamanla güçlenip çoğalıyorlar 😔 Ben artık çok sıkıldım ülkemde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekten. Eskiden insanların devlet hastanesi diye bir seçeneği vardı artık o da yok adım atılmıyor sıra gelmiyor hiç birimize. Ama bu Suriyelilerin suçu da değil yanlış göç politikası uyguluyanların suçu. Sıfır denetim, sıfır takip. Allah sonumuzu hayretsin.
nasıl olsa çıkıcaksınız diye önemsememiştir maaş durumunu. ya da yerinize bakacak eleman var ise eğer biran önce çıkmanız için boşa 2 elemana maaş ödememek için yapmış olabilir. ihtiyacınız varsa bence çalışın 37.haftaya kadar.tabi sağlığınız elveriyosa o zmana kadar

Mavi çok güzelmiş hangi marka yazar mısınız :KK68:

Ben 1-3 ay aldim çok beğeniyordum bu tarz şeyleri içimde kalmasin dedim. Önümüzdeki kış için de mont ve sweat falan da aldim. Çok güzel indirimler vardı varken alayım dedim şu ikisini şimdiden aldim erken mi bilmiyorum ama indirimdeyken dursun dedim
Zara yazıyormuş ,sorry :)

İnşallah canım sağlıklı olsunlar da benim en başından beri takıntım hiç olmadı hep süreç ne getirirse o dedim bebek iyi olsun da artık napalim biz gerekirse ameliyat acısı çekeriz 2-3 gün 🙏 Yeterki onlar iyi olsunlar

Ben ikisini de kullandım ayni ilac canim bunlar bi fark yok ikisi de etki ediyor yani o yönde bı kuşkun olmasın

Kızımın adı sen de koy adaş olsunlar beşik kertmesi yapalım 😁😁😁
Ayyy cidden 😂 unisex ismin cazibesi valla koyabilirim hiç belli olmaz geliriz İzmir'e kahve içmeye 🤭 1,2 gün içinde netleştirmek lazım çikolata veremedim daha 🥴

Selam kızlar moralim bozuldu biraz 🥺 Kan akışı hareketler vs her şey iyi fakat karın çevresi 2 hafta geride çıktı. Doktor belli bir sebebi yok hamilelikte geçirilen kovid grip bile sebep olabiliyor dedi. Sıkı takip edecek bundan sonra eğer gerileme devam ederse 37-38 gibi alırım dedi 😔
Hiç üzülme bu genelde yaşanıyor olumlu düşün 🙏🏻

Ya şey olabilir mi mesela idrar örneği verirken akintimiz da var ya o karisiyo olabilir mi idrar belli olur mu testte acaba. Dün kültür verilirken genital bölgeyi temizlemek için gazlı bez verdiler onunla iyice silin dedi. Benim aklıma da bu geldi eğer. Kültürde bişi çıkmazsa artık akıntı karisiyo derim yani 😏
İnan hiç anlamıyorum, o kadar antibiyotik neden fayda etmez. En son bna gynobiotic vermişti ama gene aynı
Valla ne yalan söyliyim ben de öyle istiyorum 🤭 Pazartesi 37+3 oluyorum acaba sezaryen için tarih verir mi 😬 Tabi normal doğum hala zor görünüyorsa.. Zaman daraldıkça heyecanlanmaya başladım aslında normalde soğukkanlıyımdır. Artık hareketler de iyice kısıtlanmaya başlayınca insan bunalıyor. Zamanında gelsin inşallah ama benim hiç 40a kadar falan bekleyesim yok😂😂
Bende hiç bekleyemem 40 hafta falan, aşırı daraldım

Canım yanlış ölçmüş olabilir, birdahaki kontrolde içinin rahatlayacağını düşünüyorum, hem zaten öyle bile olsa 37.-38. Haftalarda bebek gelişimi tamamlanmış oluyor.
Benimde salı günü kontrolüm vardı, karın çevresi hep 2 gün geride çıkarken bu sefer 2 gün ileride çıktı, doktor gebelik şekeri geç başlamış olabilir dedi, cihaz alıp ölçümler yapıp yazmamı istedi, cihazı aldım ölçüyorum ve gerçekten hafiften şeker çıktı sanırım😔 2 gündür ne yiceğimi şaşırdım.
Aynen degisiyor gercekten... minseo minseo totalde kac kiloymus kizin cnm?

Kızlar Türkiye de doğum parası ne kadar veriyorlar? Ve bu fiyat devlet hastanesi yada özelde yapılan doğum şekline göre değişiyor mu?
Burda devlette doğurursan 8 bin küsür özelde doğurursan 13 bin küsür ödüyorlarmış, neden özelde doğum yapınca daha fazla ödüyorlar merak ediyorum.

tüm hazırlıklar tam gaz devam ediyor desene :KK54: bende yıkadım ama ütülenip valize konacak bence de dediğin çok mantıklı canım ben organizer almıştım ama sonra kullanayım üstüne yazmak daha mantıklı geldi bana da:super:hem yanımızdaki kişiye de kolaylık olur. Sterilizasyon işi benim de duruyor süt sağma mak. biberon emzik çok iş var çok bitse kafam rahatlayacak ama bitmiyor bir türlü:KK12:
Evet cnm üstüne yazmak bana ve yanımdakine büyük kolaylık olacak

X