- 5 Mart 2013
- 23.532
- 44.648
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da benim en başından beri takıntım hiç olmadı hep süreç ne getirirse o dedim bebek iyi olsun da artık napalim biz gerekirse ameliyat acısı çekeriz 2-3 gün Yeterki onlar iyi olsunlarcanım arkadaşım asla ultrason ölçümlerine inanmıyorum kaç tane insana bu bebek 4500 kg diyip çok daha düşük kglarda doğan bebekler var. Ortalama tahmin verdiğini düşünüyorum. Bende çok normal doğum takıntılıydım ama şuanda kendimi çok rahatlattım olmıcaksa olmıcak biz naparaak yapaalım belki sezaryen daha güzel olucak. Yine de inşallah hepimize nasip olsun normal doğum yapmak. Bebekle alakalı sıkıntı yoksa dediğin gibi kan akışı vs. Kafana takma hiçbişeyi ama işten çıkman konusunda eşini haklı buldum arkadaşım
Ben ikisini de kullandım ayni ilac canim bunlar bi fark yok ikisi de etki ediyor yani o yönde bı kuşkun olmasınKızlar normalde trioid için eutrox 25 mg kullanıyorm. Sağlık ocağında yazdırdım az önce bunu yazmış kafasına göre ne alaka anlmadım var mı kullananınız bunu? Bide idrara baktırdım az önce bi arkadaş yAzmıştı bulamadım mesajı sağlık ocağında ki
Doktor yanma yoksa eğer akıntın karışmış olabilir dedi gerçekten de yanmam koku vs. Yok
Eki Görüntüle 3201294
Kızımın adı sen de koy adaş olsunlar beşik kertmesi yapalımAtlas çok güzel ama yegenimizin ismi bizim begendigimiz tüm isimler ya eşimde ya bende yegenlere konulmuş. Ekin i bende beğeniyorum . Sanırım unisex isimler daha çok hoşuma gidiyo