2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen degisiyor gercekten... minseo minseo totalde kac kiloymus kizin cnm?
Bende bir an şunu düşündüm belki saçma ama acaba bebek tam o an tüm idrarını yapmış olsa ve daha amniyon sıvısı yutmamış olsa karın çevresi daha küçük çıkmış olabilir mi?

Ben oglumda aynen bu sekilde yaptim. Eşim, ablam, kayinvalidem yine de talan ettiler😂 Ondan bosuna kendimi yormayayim direk valize koyacagim. Hemsireye verilecekler vs hepsi belli hemsireye verirken bile dagitip zibinini falan vermemislerdi. Yanindakinin.kabiliyeti önemli😂
Canım poşet poşet olduğu için karışmaz diye düşünüyorum. Mesela uzun 1 zibin, alt üst takım şapka eldiven çorap 1 poşette. Üzerine de ameloyathaneye verilecek diye yazdım. Yani her takımı o şekilde set olarak koydum ek olarak yedek zibin diye 3 tane koydum.

Bende bir an şunu düşündüm belki saçma ama acaba bebek tam o an tüm idrarını yapmış olsa ve daha amniyon sıvısı yutmamış olsa karın çevresi daha küçük çıkmış olabilir mi?
O kadar etkilemez canim bence... Ama ultrasyon kagidinda istatistik hesabi yaziyor. Standart sapmasi da yaziyor. Ona gore olcum +/- degerde oynayabilir.

Canım poşet poşet olduğu için karışmaz diye düşünüyorum. Mesela uzun 1 zibin, alt üst takım şapka eldiven çorap 1 poşette. Üzerine de ameloyathaneye verilecek diye yazdım. Yani her takımı o şekilde set olarak koydum ek olarak yedek zibin diye 3 tane koydum.
ben de kilitli poşetlere yapıp üzerlerine yazdım çok düzenli ve kullanışlı oldu

Ben de oyle yapayim. Dogru cok guzel olur bu sekilde 👌

Aynen ben de oyle yaptim o kilitli posetlere tum takimlari ayri ayri koydum. Tabi karismamasi lazim da dedigim gibi benim yanimdakilerde sorun vardi zsten.Uzerine yazdigim.halde poseti daginik yapip zibini falan vermemislerdi.

Aynen degisiyor gercekten... minseo minseo totalde kac kiloymus kizin cnm?
2230 civarı kızlar kilosu şuan Ayseee1987 Ayseee1987 öyle bi ihtimal olsa söylerdi diye düşünüyorum canım bi de çiş yüzünden 2 hafta kadar geri çıkmaz sanırım. pazartesi nasıl çıkacak bakalım eşim bir sürü yiyecek almış muz, yulaf, bal, badem, kaşar, avokado falan smoothie yapıp içicem her gün kahvaltıda da ekmek yemeyip 2 yumurta yicem bi umut belki fayda eder.

O kadar etkilemez canim bence... Ama ultrasyon kagidinda istatistik hesabi yaziyor. Standart sapmasi da yaziyor. Ona gore olcum +/- degerde oynayabilir.
Canım bu benim son kontrolümden.
Standard sapma +/- nerde yazıyor bana işaretleyebilirmisin lütfen. Haftanın önündeki yüzdelik değerler mi acaba ama onlar çok fazla.
20230202_163109~2.jpg

2230 civarı kızlar kilosu şuan Ayseee1987 Ayseee1987 öyle bi ihtimal olsa söylerdi diye düşünüyorum canım bi de çiş yüzünden 2 hafta kadar geri çıkmaz sanırım. pazartesi nasıl çıkacak bakalım eşim bir sürü yiyecek almış muz, yulaf, bal, badem, kaşar, avokado falan smoothie yapıp içicem her gün kahvaltıda da ekmek yemeyip 2 yumurta yicem bi umut belki fayda eder.
Canim senin 30 haftalikken kac kiloydu hatirliyor musun. Bir de senin her zaman normal gidiyordu simdi.oyle cikti degil mi. Duzelir ama ya her zaman ayni kiloyu almiuorlar

İnşallah fayda eder canım, birde gebelik şekeri yüzünden fazla diyet yaptın diye de öyle çıkmış olma olasılığı var bence. Balıkta haftada 2-3 kere tüketmen faydalı olabilir. İnşallah pazartesi yüzün gülerek çıkarsın kontrolden🙏🙏🤲🤲💞

Guzel canim kgsi. Insallah hemen fayda eder merak etme. Zaten 2500u gecti mi tamamdir. Bir de gercekten farkli cikiyor tahminle gercek. Benim kizima doktor TAs catlasa 3300 diodu ki 41.hafta dogdu. Düşün. 3750 dogdu. Yani boyle cok duyuyorum ben... Benim esimin gobek kismi cok dar, kiziminda oglumunda gobek olcumu bu yuzden hep geride oluyor. Cunku bedenleri ayni babalari... Sen gene onlem al ama bunun icin kendini uzme...

kızlar az önce patronlar çağırdı. dedim pazartesi izni başlatıyorum bunlar bi tutuştular noldu falan dedim böyle böyle biraz da abarttım dr um çalışmamı istemiyor dedim halbuki çalışabilirsin dedi bana :KK70: neyse napıcaz ne edicez dedim gelemem ben ofise. işte sana pc verelim zor anlarda bağlanırsın maaşını kesme raporunu alma bi ton dil döktüler. dedim para verecekseniz ilgilenebilirim zor anlarda ama rapor paramı da tam istiyorum bana eksik yatacak dedim ona da tamam dediler. doğum sonrası iznini de istediğin gibi ayarla dediler okey dedim. baya zora girdiler sanırım işi bırakacağımı düşünüyorlar çünkü ben dün diğer patrona bana iş çok siz kaybedersiniz demiştim.

aynen canım ben de o pofidik kundagın icine yine de kalın bir tulum alsam mı diye düşünüyorum. hem hastane icin, hem de oglumu kreşe getir götür yaparken mecbur dısarı cıkıcam, bebek arabası icinde battaniyeler korur mu emin degilim. zaman yaklassın o zamanki hava durumuna göre de karar vericem, zaten sipariş versek 2 güne geliyor, haberleşiriz
Ben tulum astronot vs almayacağım bu sene. Kış olmadı zaten her yere arabayla gidiyoruz. Battaniyeye sararım birde kızımda 6 aylık uyku tulumu var. Kalın toglu. El ayakları büyük gelir ama amann gelsin (pintilik forever) birde benim aldığım kanguru yenidogan uyumlu. Kızımda kanguruya koyuyordum üstüme eşimin montunu giyiyordum ikimizi de sariyordu. 1-2 ay o şekilde idare ederim.

İnşallah fayda eder canım, birde gebelik şekeri yüzünden fazla diyet yaptın diye de öyle çıkmış olma olasılığı var bence. Balıkta haftada 2-3 kere tüketmen faydalı olabilir. İnşallah pazartesi yüzün gülerek çıkarsın kontrolden🙏🙏🤲🤲💞
evet kuzum bu akşam balık yicem bakalım yarın sabah 2 yumurta ile startı vericem inşallah

Guzel canim kgsi. Insallah hemen fayda eder merak etme. Zaten 2500u gecti mi tamamdir. Bir de gercekten farkli cikiyor tahminle gercek. Benim kizima doktor TAs catlasa 3300 diodu ki 41.hafta dogdu. Düşün. 3750 dogdu. Yani boyle cok duyuyorum ben... Benim esimin gobek kismi cok dar, kiziminda oglumunda gobek olcumu bu yuzden hep geride oluyor. Cunku bedenleri ayni babalari... Sen gene onlem al ama bunun icin kendini uzme...
benim de göbek bölgem dardır kum saati tipinde dr genetikte olabilir dedi zaten ama insan üzülüyor yine de en azından bebişe biraz hızlı kilo aldırayım da eşiğin üzerinde kalsın diyorum erken doğum olursa her ihtimale karşı

Canım bu benim son kontrolümden.
Standard sapma +/- nerde yazıyor bana işaretleyebilirmisin lütfen. Haftanın önündeki yüzdelik değerler mi acaba ama onlar çok fazla.
Eki Görüntüle 3201449
ortada 1881 gramın yanında “ range +/- 275gram “ yazıyor. o işte hesaplanan kilonun hata payı . yanılmıyorsam da bacak uzunluğu ölçümünü 7 yle çarpıyorlar yaklaşık kilo ölçümü için. ve hafta hesabı da boya göre ilerliyor.

kafa çevresi ve göbek çevresini halkalar halinde ölçüyorlar ki o halkayı da manuel ayarlıyorlar. bence onda da sapma olur yani normal olarak. bebeğin hareketi , ölçüm pozisyonu vs etkiler diye düşünüyorum.

kızlar bu arada bugün dr uzun uzun anlattı acil durumları sizle de paylaşayım. bu haftalarda idrarını kaçırıp suyun geldi sanabilirsin dedi hemen panik olma takip edeceksin devamı gelmezse idrardır gelirse sudur zaten suyu anlarsın ya birden gelir ya devamlı sızıntı şeklinde olur dedi. ama o zaman da panik olmayacaksın eğer hastaneye geçersen ben eve göndermem yatışını yaparım ama suyun geldikten sonra 18 saat zamanımız var hemen bebeğe bişey olacak diye endişelenip panik olmayacaksın 8 saate kadar evde vakit geçirebilirsin dedi. sancın başlarsa da 5 dk ya düşene kadar hastaneye gelmene gerek yok hastane ortamı gebeleri daha çok strese sokuyor ve doğumu engelliyor dedi. en önemli iki durum 1-kanama 2-suyun yeşil renk gelmesi dedi. eğer su yeşil renk geliyorsa bebek kakasını yaptı demekmiş kanama durumunda da enfeksiyon riski geliştiği için acilen geleceksin dedi. bu durumlarda sezeryana alıyoruz dedi. bilginiz olsun sizin de

X