2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Üzme kendini. 32 haftaya gelmişsin zaten. Bundan sonrasında dikkat edersin, her şey yolunda gider 🙏🌺 Stres yapmak en zararlı şey..
Evet canım dikkat edecem umarım dediğin gibi herşey yolunda gider🙏🌸 sıkıntısız bu günlere geldik şükür, keşke başından dikkat etseydim bu da olmasaydı. Allahım beterinden korusun hepimizi.
öyle düşünme canım, bebekte ciddi bir sorun yok. bundan sonra dikkat edersin doguma kadar. moralini yüksek tut, açık havada yürüyüş yap o da iyi geliyor şekeri düşürmeye, hamilelikte hareketli olmak da onemli
Şükür doktor bir sorundan bahsetmedi çocuğun gelişimi v.s iyi ama şekerini takip et bakalım yüksek gidiyorsa önlem almak zorundasın dedi, ve takip sonucum özellikle Tok 1. Saat yüksek, haklısın yürüyüşü çok ihmal ediyorum düzenli yapmam lazım.

Protein karsisinda bir sey yaziyor ama eser miktarda demek istiyor galiba,o da bir sey ifade eder mi bilemedim,doktorun donmedi mi ? 13-9 ve ustu cikarsa mutlaka doktorunu bilgilendir,12-8 yuksek degil.
Evet ben de anlamadım protein vsr mı yok mu. Doktor sonucu bana asistanım atar dönüş yaparım dedi. Öğlenden sonra yokum hastanede demişti. O yüzden bekliyorum İşte

Dün aklıma geldin yazacaktım hiç bugün yazmamissin diye. Bende aynı kasilmayla gittim nst de sancı hiç çıkmadı idrar verdim enfeksiyon çıktı hatta sertlesmeler hala devam. Bazen öyle bı ağırlık oluyo ki hareket edemiyorum. 3 kez idrar verdim 3 kez monurol icttim hala enfeksiyon var . Dün kültür verdim bakalım o ne çıkacak. Snn enfeksiyon yok sanki tam da anlamadım ama benim lökosit eser eritrosit 7 idrar rengi de yeşil diyo.
Ben de enfeksiyon gözükmüyor evet 3/4 lökasit normal 6 yo geçinde enfeksiyon var diyor doktorlar. Bakalım inşallh protein değildir canım

Kızlar normalde trioid için eutrox 25 mg kullanıyorm. Sağlık ocağında yazdırdım az önce bunu yazmış kafasına göre ne alaka anlmadım var mı kullananınız bunu? Bide idrara baktırdım az önce bi arkadaş yAzmıştı bulamadım mesajı sağlık ocağında ki
Doktor yanma yoksa eğer akıntın karışmış olabilir dedi gerçekten de yanmam koku vs. Yok
Eki Görüntüle 3201294
Ben bunu kullaniyorum canim.

Geçmiş olsun canım. Benim de 1 hafta önceki idrarda lökosit ++ çıktı. Monurol kullandım ama hala idrarda koyuluk var ve yeşil akıntı. Yanma kaşıntı vs yok. Yani bi kurtulamadık şu enfeksiyondan 🙄 Benim de kasılmalarım arttı bebek bi yerde toplanıp sertleşiyor bi 10 dk sonra falan gevşiyor. Braxton hicks kasılmaları sanırım bunlar. Ama dediğin gibi enfeksiyon da sıklaştırmış olabilir. Bol bol su da içiyorum ne yapacağımı şaşırdım 😬 Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Ben bu gidişle haftaya doğururum herhalde 😬hay Allahım ya hazırlıksız plansız doğurmak istemiyorum. Çok dua ediyorum. Suyun falan gelmesin planlı gideyim doğuma 😃

Kizlar ben de kontrolden ciktim her sey yolunda. Pozisyonu baş aşagidaymis. Dogum pozisyonunda ama malesef normal yolla olamayacak. Yazik bebegime kendini hazirlamaya baslamis😁
Benim de öyle ya üzülüyorum kendini hazırlıyor minik kuşum ama hayırlısı olsun hepimiz için napalım 🙏🏻

Bn eutrox kullanıyorum canım bunu kullanmadım açıkçası farklı bı Dr a gittiğimde tiroid için hangisini kullanıyorsun diye soruyorlar önemli mi bilmiyorum ama Dr una sor yada eczanede belki aynı etken den dolayı verildi. E nabiza yada sağlık bakanlığından gelen mesaja bak hangisini yazmış ona göre değiştirirsin.
Akıntının karisabilecegini bn yazmıştım bı Dr da bunu söylediyse ve kültürde bişey çıkmazsa muhtemelen akıntı karışıyor. Yani daha ne yapmak gerek enfeksiyon çıkmaması için anlamadım bende.
Geçmiş olsun canım. Benim de 1 hafta önceki idrarda lökosit ++ çıktı. Monurol kullandım ama hala idrarda koyuluk var ve yeşil akıntı. Yanma kaşıntı vs yok. Yani bi kurtulamadık şu enfeksiyondan 🙄 Benim de kasılmalarım arttı bebek bi yerde toplanıp sertleşiyor bi 10 dk sonra falan gevşiyor. Braxton hicks kasılmaları sanırım bunlar. Ama dediğin gibi enfeksiyon da sıklaştırmış olabilir. Bol bol su da içiyorum ne yapacağımı şaşırdım 😬 Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Benimde pazartesi kontrolüm bakalım neler olcak belki de sonlarda sık karşılaşılan bi durumun içindeyiz kızlar 😀 ama idrara akıntı karışmasını mantıklı buldummya en azından yanma kaşıntı vs olmadığı için

Hayır ilk çocuk canım ama göz derecem büyük olduğu icin kasılmalar retinamı olumsuz etkileyebilirmiş o yüzden çok büyük ihtimalle sezeryan :KK43:
Ay bunu da yeni duydum. Benim böyle bi sıkıntım var mı bilmiyorum kii. Ama gözüm pek iyi görmüyor kontrol de olmadım hiç nerden bilcem 😏

Bunları ben de çok beğeniyorum. Çok güzelmiş. 0_3 ay mı aldınız. Küçükken battaniye daha kullanışlı olur diye düşündüm sonra da yaz geliyor zaten. Sonbahar için şimdiden almak mı lazım acaba.
Ben 1-3 ay aldim çok beğeniyordum bu tarz şeyleri içimde kalmasin dedim. Önümüzdeki kış için de mont ve sweat falan da aldim. Çok güzel indirimler vardı varken alayım dedim şu ikisini şimdiden aldim erken mi bilmiyorum ama indirimdeyken dursun dedim

Eklentiler

• Screenshot_20221221_003459_Gallery.jpg
    Screenshot_20221221_003459_Gallery.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20230131_142627_ZARA.jpg
    Screenshot_20230131_142627_ZARA.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 72
Ben bu gidişle haftaya doğururum herhalde 😬hay Allahım ya hazırlıksız plansız doğurmak istemiyorum. Çok dua ediyorum. Suyun falan gelmesin planlı gideyim doğuma 😃
Valla ne yalan söyliyim ben de öyle istiyorum 🤭 Pazartesi 37+3 oluyorum acaba sezaryen için tarih verir mi 😬 Tabi normal doğum hala zor görünüyorsa.. Zaman daraldıkça heyecanlanmaya başladım aslında normalde soğukkanlıyımdır. Artık hareketler de iyice kısıtlanmaya başlayınca insan bunalıyor. Zamanında gelsin inşallah ama benim hiç 40a kadar falan bekleyesim yok😂😂

Ben 1-3 ay aldim çok beğeniyordum bu tarz şeyleri içimde kalmasin dedim. Önümüzdeki kış için de mont ve sweat falan da aldim. Çok güzel indirimler vardı varken alayım dedim şu ikisini şimdiden aldim erken mi bilmiyorum ama indirimdeyken dursun dedim
Ben 24 ay bile aldım çünkü her şey aşırı pahalanıyor mantıklı bence şimdiden almak :) hatta bugün Zara’dan 18-24 ay şu salopeti aldım ❤️🫶 senin aldığın monta da bayıldım cook cool 🥲😍

Eklentiler

• EE01CBC3-12A6-407D-85E2-CF2AC71E0F1D.png
    EE01CBC3-12A6-407D-85E2-CF2AC71E0F1D.png
    384,5 KB · Görüntüleme: 72
Valla ne yalan söyliyim ben de öyle istiyorum 🤭 Pazartesi 37+3 oluyorum acaba sezaryen için tarih verir mi 😬 Tabi normal doğum hala zor görünüyorsa.. Zaman daraldıkça heyecanlanmaya başladım aslında normalde soğukkanlıyımdır. Artık hareketler de iyice kısıtlanmaya başlayınca insan bunalıyor. Zamanında gelsin inşallah ama benim hiç 40a kadar falan bekleyesim yok😂😂
Yaa sen çok büyümüşsün canım masallah 😍😍😍 cok az kalmış nasil bebis

Benimde pazartesi kontrolüm bakalım neler olcak belki de sonlarda sık karşılaşılan bi durumun içindeyiz kızlar 😀 ama idrara akıntı karışmasını mantıklı buldummya en azından yanma kaşıntı vs olmadığı için
Ay aynı gün kontrolümüz hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah 🌸🙏

Ben 24 ay bile aldım çünkü her şey aşırı pahalanıyor mantıklı bence şimdiden almak :) hatta bugün Zara’dan 18-24 ay şu salopeti aldım ❤️🫶 senin aldığın monta da bayıldım cook cool 🥲😍
Ben de zaradan aldim birisi 12-18 digeri 18-24 ay ve indirimde cidden lcw e bebek falan hepsinden daha uyguna düşmüştü fiyatlar. Yani lcw den falan alacagima zaradan uyguna şimdiden almak o kadar mantikli ki yalnız değilmişim 😅🤣🤣 çok tatlı hepsi sizin aldığınız da çokk güzel bazen büyük bedenleri olsa da ben de giysem diyorum 😆😆😆😍😍

Ben de zaradan aldim birisi 12-18 digeri 18-24 ay ve indirimde cidden lcw e bebek falan hepsinden daha uyguna düşmüştü fiyatlar. Yani lcw den falan alacagima zaradan uyguna şimdiden almak o kadar mantikli ki yalnız değilmişim 😅🤣🤣 çok tatlı hepsi sizin aldığınız da çokk güzel bazen büyük bedenleri olsa da ben de giysem diyorum 😆😆😆😍😍
Evet gerçekten harika 55 tlye falan sweatler vardı kendime de 13-14 yaş alıyorum bazen :KK70: :KK70: geleceğe yatırım kızım da büyüyünce benimkileri giyer belki :KK70:

X