2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim kadar görmesen anlamaman mümkün degil 🙈 6 derece gözüm ama icin rahat etsin istersen bir kontrole git canım

6 canım 🙇‍♀️:KK43:
Sürekli bi sıkıntı yaşıyorum ben zaten. Zorlu geçiyor hamilelik. Bide bu çıkarsa kafayı yerim artık. En iyisi hiç kurcalamamak 🙄🤭

ortada 1881 gramın yanında “ range +/- 275gram “ yazıyor. o işte hesaplanan kilonun hata payı . yanılmıyorsam da bacak uzunluğu ölçümünü 7 yle çarpıyorlar yaklaşık kilo ölçümü için. ve hafta hesabı da boya göre ilerliyor.

kafa çevresi ve göbek çevresini halkalar halinde ölçüyorlar ki o halkayı da manuel ayarlıyorlar. bence onda da sapma olur yani normal olarak. bebeğin hareketi , ölçüm pozisyonu vs etkiler diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım.

2230 civarı kızlar kilosu şuan Ayseee1987 Ayseee1987 öyle bi ihtimal olsa söylerdi diye düşünüyorum canım bi de çiş yüzünden 2 hafta kadar geri çıkmaz sanırım. pazartesi nasıl çıkacak bakalım eşim bir sürü yiyecek almış muz, yulaf, bal, badem, kaşar, avokado falan smoothie yapıp içicem her gün kahvaltıda da ekmek yemeyip 2 yumurta yicem bi umut belki fayda eder.
Kaçıncı haftadasın? Ben de bir ara muz cilek süt ceviz bal yulaf smoothie yapip içiyordum artik yoruldum yapmaktan 🤣🤣

Valla ne yalan söyliyim ben de öyle istiyorum 🤭 Pazartesi 37+3 oluyorum acaba sezaryen için tarih verir mi 😬 Tabi normal doğum hala zor görünüyorsa.. Zaman daraldıkça heyecanlanmaya başladım aslında normalde soğukkanlıyımdır. Artık hareketler de iyice kısıtlanmaya başlayınca insan bunalıyor. Zamanında gelsin inşallah ama benim hiç 40a kadar falan bekleyesim yok😂😂
Benim de bu gidişle haftaya alırlar. Sürekli kasılmalarım oluyor günde 3/5 kez oluyordu şimdi 40 defa yı buluyor. İnşallah magnesium işe yarar durdurur kasılmalarımı. 😭

kızlar az önce patronlar çağırdı. dedim pazartesi izni başlatıyorum bunlar bi tutuştular noldu falan dedim böyle böyle biraz da abarttım dr um çalışmamı istemiyor dedim halbuki çalışabilirsin dedi bana :KK70: neyse napıcaz ne edicez dedim gelemem ben ofise. işte sana pc verelim zor anlarda bağlanırsın maaşını kesme raporunu alma bi ton dil döktüler. dedim para verecekseniz ilgilenebilirim zor anlarda ama rapor paramı da tam istiyorum bana eksik yatacak dedim ona da tamam dediler. doğum sonrası iznini de istediğin gibi ayarla dediler okey dedim. baya zora girdiler sanırım işi bırakacağımı düşünüyorlar çünkü ben dün diğer patrona bana iş çok siz kaybedersiniz demiştim.
ahahahaahah parasevici patronlara kök söktüreceğiz :KK55: sen çalışmaya dönünce sana yedek birini yetiştirtmeye de kalkarlar 😒 sevindim mum olmalarına.

kızlar az önce patronlar çağırdı. dedim pazartesi izni başlatıyorum bunlar bi tutuştular noldu falan dedim böyle böyle biraz da abarttım dr um çalışmamı istemiyor dedim halbuki çalışabilirsin dedi bana :KK70: neyse napıcaz ne edicez dedim gelemem ben ofise. işte sana pc verelim zor anlarda bağlanırsın maaşını kesme raporunu alma bi ton dil döktüler. dedim para verecekseniz ilgilenebilirim zor anlarda ama rapor paramı da tam istiyorum bana eksik yatacak dedim ona da tamam dediler. doğum sonrası iznini de istediğin gibi ayarla dediler okey dedim. baya zora girdiler sanırım işi bırakacağımı düşünüyorlar çünkü ben dün diğer patrona bana iş çok siz kaybedersiniz demiştim.
Kiz her iste varmis bir hayir diye buna denilir😁

Trace eser miktar anlamindaymis canım ama ne kadar zararlı Dr un söyler direkt pozitif çıkmamış sonuçta
Doktorum sadece monurol şase yazmış 1 tane. Başka bişi yazdırmamış. Kasılmaları devam ederse magnezyumu günde 2 defa kullansın demiş yine geçmezse sezeryana alacakmış.inşallah geçer kızlar 1 hafta daha kalsın istiyorum en azından

Benim de bu gidişle haftaya alırlar. Sürekli kasılmalarım oluyor günde 3/5 kez oluyordu şimdi 40 defa yı buluyor. İnşallah magnesium işe yarar durdurur kasılmalarımı. 😭
İnşallah canım.. Benim de çok kasılmam var ya. Bi de aynı gün doğururmuşuz 🤣 Sağlıkla gelsinler de🙏🌸

2230 civarı kızlar kilosu şuan Ayseee1987 Ayseee1987 öyle bi ihtimal olsa söylerdi diye düşünüyorum canım bi de çiş yüzünden 2 hafta kadar geri çıkmaz sanırım. pazartesi nasıl çıkacak bakalım eşim bir sürü yiyecek almış muz, yulaf, bal, badem, kaşar, avokado falan smoothie yapıp içicem her gün kahvaltıda da ekmek yemeyip 2 yumurta yicem bi umut belki fayda eder.
Bebis bir bardak süt +5 kasık yulaf ı tencerede kısık ateşte pişir üstüne bir muzu ez onu da ekle kakao da koy bir kaşık kadar kısık ateşte pişsin bunlar sonra üstüne züberin cikolatalı kreması gibi bir şeyi var ya ondan bir tatlı kaşığı koyuyorum ben biraz Hindistan cevizi. Bu bebeğe direkt kilo aldırıyor bence haftada üç dört kere yapıyorum cok da besleyici bir deneyebilirsin

kızlar bu arada bugün dr uzun uzun anlattı acil durumları sizle de paylaşayım. bu haftalarda idrarını kaçırıp suyun geldi sanabilirsin dedi hemen panik olma takip edeceksin devamı gelmezse idrardır gelirse sudur zaten suyu anlarsın ya birden gelir ya devamlı sızıntı şeklinde olur dedi. ama o zaman da panik olmayacaksın eğer hastaneye geçersen ben eve göndermem yatışını yaparım ama suyun geldikten sonra 18 saat zamanımız var hemen bebeğe bişey olacak diye endişelenip panik olmayacaksın 8 saate kadar evde vakit geçirebilirsin dedi. sancın başlarsa da 5 dk ya düşene kadar hastaneye gelmene gerek yok hastane ortamı gebeleri daha çok strese sokuyor ve doğumu engelliyor dedi. en önemli iki durum 1-kanama 2-suyun yeşil renk gelmesi dedi. eğer su yeşil renk geliyorsa bebek kakasını yaptı demekmiş kanama durumunda da enfeksiyon riski geliştiği için acilen geleceksin dedi. bu durumlarda sezeryana alıyoruz dedi. bilginiz olsun sizin de
Ben de sancılarımı takip ediyorum şimdi yarım saat 40 dk da bir oluyor 5 dkya düşerse hastaneye giderim direk napıyım. Doğum korkusu sardı beni de sancılarım artınca. Ne güzel planlı olacak hayalini kuruyordum. İnşallah dayanırım inşallah 🙏

Ben de sancılarımı takip ediyorum şimdi yarım saat 40 dk da bir oluyor 5 dkya düşerse hastaneye giderim direk napıyım. Doğum korkusu sardı beni de sancılarım artınca. Ne güzel planlı olacak hayalini kuruyordum. İnşallah dayanırım inşallah 🙏
Canım nst de çıktı mı sancı senin? İnsallah yolunda gider haberdar et bizi de.

E bu çok iyi olmuş 😄 vallahi sevindim snn adına. Zaten işini düzgün yaptığın için gözden cikarmazlardi dediğin gibi çıkacağını düşünmüşler ki telaşa düşmüşler oh olmuş lanetlere 😏

kızlar bu arada bugün dr uzun uzun anlattı acil durumları sizle de paylaşayım. bu haftalarda idrarını kaçırıp suyun geldi sanabilirsin dedi hemen panik olma takip edeceksin devamı gelmezse idrardır gelirse sudur zaten suyu anlarsın ya birden gelir ya devamlı sızıntı şeklinde olur dedi. ama o zaman da panik olmayacaksın eğer hastaneye geçersen ben eve göndermem yatışını yaparım ama suyun geldikten sonra 18 saat zamanımız var hemen bebeğe bişey olacak diye endişelenip panik olmayacaksın 8 saate kadar evde vakit geçirebilirsin dedi. sancın başlarsa da 5 dk ya düşene kadar hastaneye gelmene gerek yok hastane ortamı gebeleri daha çok strese sokuyor ve doğumu engelliyor dedi. en önemli iki durum 1-kanama 2-suyun yeşil renk gelmesi dedi. eğer su yeşil renk geliyorsa bebek kakasını yaptı demekmiş kanama durumunda da enfeksiyon riski geliştiği için acilen geleceksin dedi. bu durumlarda sezeryana alıyoruz dedi. bilginiz olsun sizin de
Çok iyi oldu bu bilgiler teşekkürler canım 😘 kanama su gelmesi falan tmm di da yeşil suyu bilmiyodum

Doktorum sadece monurol şase yazmış 1 tane. Başka bişi yazdırmamış. Kasılmaları devam ederse magnezyumu günde 2 defa kullansın demiş yine geçmezse sezeryana alacakmış.inşallah geçer kızlar 1 hafta daha kalsın istiyorum en azından
Nasıl kasılmaların oluyor ki yani acı cekiyo musun yoksa bebek toplaniyo gibi sadece bı bölge mi sertlesiyo. 40 defa falan oluyo demişsin nasıl nst de cikmiyo onu da anlamadım. Yani kasılmaya doğru mu biliyoruz bende şüpheliyim. İnşallah geçer canım ilacı kullan bakalım..

keşke herkese 24lü haftalardan itibaren anlatsalar şöyle detaylı detaylı nedir ne değildir diye. bana o normal bu normal dediler çoğu normal neticelenmedi mesela. en sonunda manyak oldum. ilk zamanlar progestan sebebiyle artan akıntıdan bile su mu diye işkillenmişliğim vardı.
insan bi de bilmeyince , “ su olsa anlarsın “ lafıyla her şeyi anlamaya çalışıyor.

kasılmalar için adalat kullanıyordun sanki Leedong Leedong onu bıraktırdı mı doktorun ? sadece magnezyum mu alıyorsun ?
inşallah artmaz, bol su içmeye de özen göster o da rahatlatıyor rahmi.

X